- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.321
bende evden çalışacak bir isimiz olsun isterdim ekstradan cunku devlet maaslari malum kira kres fatura derken bitiyor maasGirişimci kadınların hikayelerini izliyorum
Cok ozeniyorum
Evden calısıp paralar kazanmaya
Yada kendime ait bir işimin olmasına
Hele cocuklarla evde olup ohh ne guzel hem çalışmak hem de para kazanmak
Cok sukur devlet memuruyum ama boyle ne kısalıyoruz nede uzuyoruz
Uyarmissiniz. İnsan olsalar ķendilerine çeki düzen verirlerBirazdan çay ve çikolatalı ekmek yicez kızlar ama bi problem var üst katımızdan inanılmaz rahatsızız bir kere uyardım olmadı dün gece. 12 de bile gümbür gümbür ses vardı ne yapıcam ben
Çok ciddi bir mesaj yazdım ve aramıza da mesafe koydum . Cuma günü bana geldi sırf arayı düzeltmek için ama hala aynı şekilde devam ediliyor . Bak o 6. Katta ben 5 te sesleri beni de geçiyor 4. Kattaki komşu rahatsız oluyor sestenUyarmissiniz. İnsan olsalar ķendilerine çeki düzen verirler
Böylesine ne yapilir bilemedim ki şimdi.
İnan evde terlikle bile yürümüyorum asagi kat rahatsiz olmasin diye. Oglana çizgi filmi kisik ses aciyorum.
Allahim beni de benim gibi insanlarla karşilastirsin diyorum
4. Kattaki de şikayetini belirtsin.Çok ciddi bir mesaj yazdım ve aramıza da mesafe koydum . Cuma günü bana geldi sırf arayı düzeltmek için ama hala aynı şekilde devam ediliyor . Bak o 6. Katta ben 5 te sesleri beni de geçiyor 4. Kattaki komşu rahatsız oluyor sesten
Şikayet ediyor ama çözüm yok İnan ki başım şişiyor . Dün nasıl bi baş ağrısı ile uyuduk anlatamam .sen lojmanda değilsin dimi4. Kattaki de şikayetini belirtsin.
Benim de başima ayni olay gelmisti anliyorum seni. Korkunc bir his. Ben bazen bana inat ettikleri düşüncesine de kapilirdim.
Bi arkadaşim sirf bu üst kat gürültüsünden dolayi psikologluk olmustu
Yok dışardayim . Lojmanda yapamazlar öyleŞikayet ediyor ama çözüm yok İnan ki başım şişiyor . Dün nasıl bi baş ağrısı ile uyuduk anlatamam .sen lojmanda değilsin dimi
Bizde dışarıdayız iyi bir muhitteyiz evin durumu da çok iyi Tugay’ın dibi . Ama bu ses meselesi beni katil edecek bu binadaYok dışardayim . Lojmanda yapamazlar öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?