- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.341
Biran önce defolup gitseler tayinleri ciksa bariBizde dışarıdayız iyi bir muhitteyiz evin durumu da çok iyi Tugay’ın dibi . Ama bu ses meselesi beni katil edecek bu binada
Valla onlar ev sahibi şehrin yerlisi biz defolup gidicez onlar kalır buradaBiran önce defolup gitseler tayinleri ciksa bari
Oo öyleyse evini degistir. Evde nüfüs kalabalik olur genelde o taraflardaValla onlar ev sahibi şehrin yerlisi biz defolup gidicez onlar kalır burada
225 TL yazacaktım :)Merhaba
Bende ogleden sonra kızımla avm ye gittik
Ona bir tane sişme mont aldık 180tl
Ponnyli tac 15tl
İlkokul 1e basladı okumayı biliyor ona masal kıtap aldik 30tl
Toplamda 125tl harcandı
Nakit kullandık kızımın kumbarasından :)
2 çocukları var küçükler hiç sınır tanımıyorlar . Eşimde bende ilk taşındığımız zaman aman çocuk olur şöyle böyle dedik yüz buldular işte tepemize çıktılarOo öyleyse evini degistir. Evde nüfüs kalabalik olur genelde o taraflarda
Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Bekar bir astsubay yaşıyor taşınalı 6-7 ay oldu adam küt küt topuklarına basarak yürüyor. Bazen 12 sonrası sehpa filan deviriyor. Ama ses edemiyorum en azından tepemden örtü çırpmıyor bi şeyler atmıyorBirazdan çay ve çikolatalı ekmek yicez kızlar ama bi problem var üst katımızdan inanılmaz rahatsızız bir kere uyardım olmadı dün gece. 12 de bile gümbür gümbür ses vardı ne yapıcam ben
Keşke bizimki de o kadar olsa İnan evdeki sesin tarifi yokAynı şeyi ben de yaşıyorum. Bekar bir astsubay yaşıyor taşınalı 6-7 ay oldu adam küt küt topuklarına basarak yürüyor. Bazen 12 sonrası sehpa filan deviriyor. Ama ses edemiyorum en azından tepemden örtü çırpmıyor bi şeyler atmıyor
Onların üstünde oturan Yok mu? Yaptıklarının aynısını onlara da yapan birisi olsa acaba anlarlar mı ki?Keşke bizimki de o kadar olsa İnan evdeki sesin tarifi yok
Onlar son kattalar ne yazıkki birazdan ciddi bir mesaj yazacağım ev yıkılıyor sestenOnların üstünde oturan Yok mu? Yaptıklarının aynısını onlara da yapan birisi olsa acaba anlarlar mı ki?
Allah yardımcın olsunKeşke bizimki de o kadar olsa İnan evdeki sesin tarifi yok
Hıc mı uyumuyorlarOnlar son kattalar ne yazıkki birazdan ciddi bir mesaj yazacağım ev yıkılıyor sesten
Uzlaşmaya bak tersten gidersen daha çok yaparlar inadına gibi. Lütfen inin de bi benden dinleyin gerçekten duramıyorum şurda komşuyuz bakın ayni çatı altındayız ailelerimize uzağız size yakınız gibi gibi duygusaldan yaklaş derim.Onlar son kattalar ne yazıkki birazdan ciddi bir mesaj yazacağım ev yıkılıyor sesten
İyilikle çok şey söyledim İnan olmadı hiç mesaj yazdım şimdiUzlaşmaya bak tersten gidersen daha çok yaparlar inadına gibi. Lütfen inin de bi benden dinleyin gerçekten duramıyorum şurda komşuyuz bakın ayni çatı altındayız ailelerimize uzağız size yakınız gibi gibi duygusaldan yaklaş derim.
Bilmiyorum bıktık artık hiç bitmiyorHıc mı uyumuyorlar
saatte kac olmus yanı
Ayıp yahu komsu hakkı diye bırsey duymamıs mı
Hahahha şimdi mesaj yazdım saat gece 12 oldu artık sessiz olun !!!! Diye oda bana çocukları yatırmaya çalışıyorum yazmış . Bende çocuktan çok daha fazla ses var ev yıkılıyor dedim cvp tamam kusura bakma ama ses aynı gazda devamBenim önceki komşu tam bir psikopattı. Beyaz çamaşırlarımın üstüne sigara külü çırpmıştı ben asarken. Aşağıda çamaşır olduğunu farketmemişmiş. Kafa o kadar bulanık yani. Bi defa nevresim astım h sonu erkenden kurusun da alayım içeri ona göre dışarı çıkacaktım ıslak battaniye asmış Makinesinin sıkmadığını farketmemiş. Artan yemeklerini bulgur pilavı pirinç pilavı filan pencere önüne koyardı kuşlar yesin diye o da tsm yatak odamın penceresi tabi tüm yağlı taneler benim camın önünde. Alttaki de muzdarip idi ama poker surat davranırdı. Dedikodusunu bana yapar ayyy CANIM ben yüzüne diyemem ki derdi. Tepemdeki de bi tek sen şikayet ediyorsun diye daha da cevval davranırdı. Gitti de kurtuldum o yüzden şimdi bu sesler bana senfonik geliyor:))))
Bi kere bunlar da sabah altıda bir kavga ediyorlar uykudan sıçradık vileda sopasını aldık birkaç kez dürttük sertçe yeter yaa şu saatte olsun sesini ayarla diye. öyle hırslandı ki o da bize birkaç titreşim yollladı sonra sustu:))Hahahha şimdi mesaj yazdım saat gece 12 oldu artık sessiz olun !!!! Diye oda bana çocukları yatırmaya çalışıyorum yazmış . Bende çocuktan çok daha fazla ses var ev yıkılıyor dedim cvp tamam kusura bakma ama ses aynı gazda devam
Millet delirmiş eminimBi kere bunlar da sabah altıda bir kavga ediyorlar uykudan sıçradık vileda sopasını aldık birkaç kez dürttük sertçe yeter yaa şu saatte olsun sesini ayarla diye. öyle hırslandı ki o da bize birkaç titreşim yollladı sonra sustu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?