Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydin kizlar. Tuce gece uzun gecmis ben uyuyakalmişim. Uygun bir ev bulursan taşin . O gürültüye can dayanmaz. Psikolojin bozulur. Insallah devam etmezler dicem de o kadar uyarinin arkasina ..

Günaydin kizlar. Tuce gece uzun gecmis ben uyuyakalmişim. Uygun bir ev bulursan taşin . O gürültüye can dayanmaz. Psikolojin bozulur. Insallah devam etmezler dicem de o kadar uyarinin arkasina ..
Gece 2 de daha ses vardı purecim günaydın

Sabah sabah varya sinirlerim tepeme çıktı sabah kalktık giyindik 29 Ekim kutlamalarına gidicez eşim dedi ki Ordu evinde kahvaltı yaparız . Bende ne yiyeceğiz dedim öyle boşluğuma geldi öyle dedim bir an . Neymiş ben bazen annesine benziyormuşum 3 kuruş para gidecek diye kahvaltı yapmak istemediğimi iddaa etti yuhh dedim ya cidden yuh annesi cimri bir kadındır . Düzgün market alışverişi yapmaz falan filan beni ona benzetmesine aşırı bozuldum bunun acısını ciddi ciddi çıkartıcam. Bu hafta biraz herşeyi sallayayım da aklı başına gelsin

Tatlım orduevinde kahvaltı da çok pahalı olmuyor ki o kadar da sıkma boşver 3 günlük dünya. Evinizi arabanızı almışsınız ne güzel, borçlar bitse başka dert yok. Ben de bu hafta saldım. Cuma akşam konsere gidecektik, ee hadi yemeği de dışarda yiyelim dedim, neyse ordan konsere gittik, orda da bir şeyler içtik, ertesi gün arkadaşımın düğünü vardı, hazırlanayım derken yemek yapamadım, hadi yine dışardan yiyelim dedik. 2 gün iyi para harcadım ama çok rahat oluyor ne pişirme derdi, ne bulaşık. Ama bu kadar keyif yeter dedim, haftaya az harcamalı menümü yaptım

İyi de benim sıktığım yokki sıkıyor olsam sabah 7 de kalkar kahvaltı hazırlardım. Yada dışarıda kahvaltı yapmayalım derdim . Sadece ne yiyeceğiz dedim soru bu yani . Ayrıca dünde dışarıda birşeyler yedik hatta ben dedim dışarıda yiyelim diye . Cimri olsam yiyelim demem dimi

Canım ne yiyeceğizi yanlış mı anladı acaba eşin? Ne yiyeceğiz deyince, ben orda ne yiyeceğiz ne gerek var gibi anladım. Eşin şen gibisini bulmuş bunamasın. Burda birikim konusunda hepimiz tebrik ediyoruz seni, ne aklı başında diye.

Bende dedim ki bugün dışarıda yiyelim akşam cumhuriyet bayramını kutlarız dedimöğlendr ben arkadaşıma gidicem sen takıl dedim. Bana diyor ki eee akşama pişi yiyecektik yani yapacaktık bende dedim ki sen yaparsan yeriz yoksa dışarıda yiyeceğiz dedim bana diyor ki sen beni hemen yanlış anlıyorsun yaaa dedim kesin yanlış anlıyorum. En tahammül edemediğim şey beni annesine benzetmesi nefret ediyorum ki ben asla onun gibi olmak istemiyorum.

:)) dikkat et benzemek istemedikce ona benzersin.. hem zaten annelerine benzeyen kadinlara asik olurlarmis.. :)) ayrica onun annesi, benzemek istememen zoruna gidiyordur:))

:)) dikkat et benzemek istemedikce ona benzersin.. hem zaten annelerine benzeyen kadinlara asik olurlarmis.. :)) ayrica onun annesi, benzemek istememen zoruna gidiyordur:))
Onun huyu güzel değil ki bi taraftan sıkar bir taraftan yalar . Cimri, kp bile sinir olur . Düzgün alışveriş yapmaz markete gidiyor 5 soğan alıp geliyor düzgün meyve almaz kalitesiz yiyecek alır . Eşimde babası da sinir olur 3 gün dolapta durmuş yemeği yedirmeye çalışır . Ben Allah’ın her günü yemek pişiririm tatlı yaparım alışveriş meyve sebze herşey düzgün ya adamın gözüne batıyorum herhalde

Pamukkale turizm iflas anlaşmasini vermis. Bernardo da vermis diye okudum. Ve bu kurumlar bünyesinde oldukca çok eleman calistiriyormuş. Sonumuz iyi olsun
Pure Pamukkaleyi okumuştum zaten ama bernardoya aşırı şaşırdım açıkcası .sonumuz hayır olsun bencede

Merhaba canlarım ayyy sonunda oturdum sabah gidip Ordu evinde kahvaltı yaptık 20 tl ödedik törene katıldık çok güzeldi eve geldik zaten giyindiklerimizi yerlerine kaldırana kadar zaman geçti bir sürü . Eşim aşkım özür dilerim şöyle böyle bir sürü şey saydırdı o kışlık lastik bakmaya gittik 50 tl de para çekti nakit olsun diye . Gelmiş aradı bende giyindim aşağı indim yürüyüşe gittik sohbet ettik ay çok iyi geldi ama dönüştü market dolaştık 2 yere girdik
Birisinden 1.5 lt su 1 tl
Kahve yanı çikolata 3.25
2 tane çikolata 2 tl
Toplam 6.25 tl ödedik

Başka bir marketten
Mandalina 1.83
Patates 2.73
Kara lahana 1.90
Üzüm 3.17
2 ekmek 1.70
Kivi 1.93
Soğan 2.29
Havuç 0.78
Limon 1.27
7 tane eti puf 2.45
Nar ekşisi sonu 6 tl
elma 1.77
Muz 1.70
Toplam 29.51 kuruş ödedik herşeyden az kaldım çünkü market apartmanın altında zaten dolapta havuç falan hemen büzülüyor kalmasın dolapta dedim. Waffle yapacaktık akşam muz kivi filan vazgeçtik yarın yaparız çok yedik çünkü bugün
Bu hafta 100 tl yeter dedim ama tabi kesin yetmez 30 tl kaldı cüzdanda bakalım hahah Eve geldik patates kızarttık çay filan yedik eşim uyudu bende masayı toplayıp oturdum yoruldum ya

Canim kislik lastiklerde fiyatlar nasil

Canim kislik lastiklerde fiyatlar nasil
Valla yüksek ya ama bizim diğer arabanın lastikleri var onlar çok kaliteli almıştım . Ve 2 kış kullandık ki bir kış ben işe gidip geldim şehir içinde geçen sene de arabanın üzerinde durdu tugayda biz afrin için yoktuk . Hala sıfır ayarında lastikçi baktı abi bu sıfır ben sizin yeni aracın ölçülerine uygun lastik bulur direk değiştiririm dedi . Eşim letgo ya koydu lastikleri öyle boş boş millet msj atıyor 5 dk da bir . Bir tane düzgün insan yok alıcı bilmem ne yapacağız lastik işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…