- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.381
Ikinci el almak da mantikli. Çunku sifira yakinlar ucuza gidiyor. Herseyde gereksiz bir pahaliligin olduğunu düşünürsek s2.el mantikli geldi bana daValla yüksek ya ama bizim diğer arabanın lastikleri var onlar çok kaliteli almıştım . Ve 2 kış kullandık ki bir kış ben işe gidip geldim şehir içinde geçen sene de arabanın üzerinde durdu tugayda biz afrin için yoktuk . Hala sıfır ayarında lastikçi baktı abi bu sıfır ben sizin yeni aracın ölçülerine uygun lastik bulur direk değiştiririm dedi . Eşim letgo ya koydu lastikleri öyle boş boş millet msj atıyor 5 dk da bir . Bir tane düzgün insan yok alıcıbilmem ne yapacağız lastik işini
Ya çok mantıklı bizde bakıyoruz fiyatlar yuksek şuan aslında 2.el alabilirizIkinci el almak da mantikli. Çunku sifira yakinlar ucuza gidiyor. Herseyde gereksiz bir pahaliligin olduğunu düşünürsek s2.el mantikli geldi bana da
Sıfır ayarında kaliteli lastikler var valla biraz bakılsa bulunur inanIkinci el almak da mantikli. Çunku sifira yakinlar ucuza gidiyor. Herseyde gereksiz bir pahaliligin olduğunu düşünürsek s2.el mantikli geldi bana da
Evet üretim tarihine bakıyoruz önemli oLastikte üretim yılı ve haftası çok önemli diye biliyorum. Hiç km yapmasa da yapısı gereği 4 hadi bilemediniz en çok 5 yılda değişmeli. O yüzden alacağınız lastik ikinci el ise üretim yılına dikkat ediniz.
Canim cok sagol bilgi icin .Lastikte üretim yılı ve haftası çok önemli diye biliyorum. Hiç km yapmasa da yapısı gereği 4 hadi bilemediniz en çok 5 yılda değişmeli. O yüzden alacağınız lastik ikinci el ise üretim yılına dikkat ediniz.
Geçmiş olsun dikkatli ol bu haftayı dinlenerek doktorun ne dediyse öyle geçir. Benim de cuma 60 olan beta dün 73 çıktı. Yani artış düzenli değil. Büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşıyorum. Yarın tekrar beta baktıracam.Merhaba kızlar dün bizi bebek korkuttu bugün doktora gittik düşük riski var dedi. iğne vuruldum ve ilaç verdi
Bir hafta da rapor yazdı bu hafta evdeyim dinleneceğim
Riskli haftaları geçtim diye düşünüyordum aslında ama demekki dikkatli olmak lazım
Teşekkür ederim.benimde kimyasal gebeliklerim oldu.ama benim değerim düştü seninki az da olsa yükselmiş inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursunGeçmiş olsun dikkatli ol bu haftayı dinlenerek doktorun ne dediyse öyle geçir. Benim de cuma 60 olan beta dün 73 çıktı. Yani artış düzenli değil. Büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşıyorum. Yarın tekrar beta baktıracam.
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar dün bizi bebek korkuttu bugün doktora gittik düşük riski var dedi. iğne vuruldum ve ilaç verdi
Riskli haftaları geçtim diye düşünüyordum aslında ama demekki dikkatli olmak lazım
Ya deme oyleGeçmiş olsun dikkatli ol bu haftayı dinlenerek doktorun ne dediyse öyle geçir. Benim de cuma 60 olan beta dün 73 çıktı. Yani artış düzenli değil. Büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşıyorum. Yarın tekrar beta baktıracam.
Sana da cok gecmis olsun.. dinlen dikkat et cnm.Merhaba kızlar dün bizi bebek korkuttu bugün doktora gittik düşük riski var dedi. iğne vuruldum ve ilaç verdi
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimSana da cok gecmis olsun.. dinlen dikkat et cnm.
Ben en olumsuza kendimi hazırladım artış iki günde en az %60 olmalı yani dünkü değerim 100 filan olmalıydı. Doktorum da benimle ayni düşünüyor. Üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil.Ya deme oyle
Umarim sagliklidir yanlis dusunuyorsundur... ya artisi az olup saglikli dogum yapanlar okudum burda lutfen olumlu dusun.. Rabbim hayirlisini versin.. off ya ne sevinmistim.. ama ben kotu dusunmuyorum... insallah sagliklidir.
Haklisin elde degil ama hayirlisini istedik .. bakalim yarin ne olacak.. guzel haberlerini bekliyorum.Ben en olumsuza kendimi hazırladım artış iki günde en az %60 olmalı yani dünkü değerim 100 filan olmalıydı. Doktorum da benimle ayni düşünüyor. Üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?