Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ikinci el almak da mantikli. Çunku sifira yakinlar ucuza gidiyor. Herseyde gereksiz bir pahaliligin olduğunu düşünürsek s2.el mantikli geldi bana da

Lastikte üretim yılı ve haftası çok önemli diye biliyorum. Hiç km yapmasa da yapısı gereği 4 hadi bilemediniz en çok 5 yılda değişmeli. O yüzden alacağınız lastik ikinci el ise üretim yılına dikkat ediniz.

Ikinci el almak da mantikli. Çunku sifira yakinlar ucuza gidiyor. Herseyde gereksiz bir pahaliligin olduğunu düşünürsek s2.el mantikli geldi bana da
Sıfır ayarında kaliteli lastikler var valla biraz bakılsa bulunur inan

Evet üretim tarihine bakıyoruz önemli o

Kizlarrr
Hani diyordum ya oglan kuru pilav makarna yiyor baska birsey istemiyor diye. Balik da yediremedim.
Dunden kalma pilavi cikardim hosaf da vardi. Dun tesaduf torkunun kavurmasini almistim a101den. Onu tavada isittim. Yanina bol limonlu zeytinyagli yesil salata yaptim. Kavurmalari tost ekmeginin icine koydum tost yaptim. Bizimki çakmadi. Hepsini yedi
Kendimi haftanin üçkagitcisi ilan ediyorum.

Merhaba kızlar dün bizi bebek korkuttu bugün doktora gittik düşük riski var dedi. iğne vuruldum ve ilaç verdi
Bir hafta da rapor yazdı bu hafta evdeyim dinleneceğim
Riskli haftaları geçtim diye düşünüyordum aslında ama demekki dikkatli olmak lazım

Geçmiş olsun dikkatli ol bu haftayı dinlenerek doktorun ne dediyse öyle geçir. Benim de cuma 60 olan beta dün 73 çıktı. Yani artış düzenli değil. Büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşıyorum. Yarın tekrar beta baktıracam.

Teşekkür ederim.benimde kimyasal gebeliklerim oldu.ama benim değerim düştü seninki az da olsa yükselmiş inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:
Ya deme oyle
Umarim sagliklidir yanlis dusunuyorsundur... ya artisi az olup saglikli dogum yapanlar okudum burda lutfen olumlu dusun.. Rabbim hayirlisini versin.. off ya ne sevinmistim.. ama ben kotu dusunmuyorum... insallah sagliklidir.

Sana da cok gecmis olsun.. dinlen dikkat et cnm.

Ya deme oyle
Umarim sagliklidir yanlis dusunuyorsundur... ya artisi az olup saglikli dogum yapanlar okudum burda lutfen olumlu dusun.. Rabbim hayirlisini versin.. off ya ne sevinmistim.. ama ben kotu dusunmuyorum... insallah sagliklidir.
Ben en olumsuza kendimi hazırladım artış iki günde en az %60 olmalı yani dünkü değerim 100 filan olmalıydı. Doktorum da benimle ayni düşünüyor. Üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil.

Ben en olumsuza kendimi hazırladım artış iki günde en az %60 olmalı yani dünkü değerim 100 filan olmalıydı. Doktorum da benimle ayni düşünüyor. Üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil.
Haklisin elde degil ama hayirlisini istedik .. bakalim yarin ne olacak.. guzel haberlerini bekliyorum.

Bizde sabah kavahtıdan sonra kızımın okulundaki 29 Ekim torenıne katıldık
Eglencelı gecti
Burada hava cok guzel dı piknık yapalım dedik
Balık ve cıger aldık :85tl
Marketten de ıcecek Pet bardak ve su ve komur :18tl
Ekmek :5tl

Toplamda 5yetişkın 2cocuk
110tl ile gunu kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…