Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben en olumsuza kendimi hazırladım artış iki günde en az %60 olmalı yani dünkü değerim 100 filan olmalıydı. Doktorum da benimle ayni düşünüyor. Üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil.
Merhaba
Benım de iki gebeliğim de tüp bebek idi ve iki gune bir kan veriyorduk artısa gore bakılıyordu
Yinede Rabbim ol derse olur
Siz dinlenmenıze bakın
Olmaz ıse de saglıklı olmadıgı ıcın dır mutlaka

Merhaba
Benım de iki gebeliğim de tüp bebek idi ve iki gune bir kan veriyorduk artısa gore bakılıyordu
Yinede Rabbim ol derse olur
Siz dinlenmenıze bakın
Olmaz ıse de saglıklı olmadıgı ıcın dır mutlaka
Bilimsel temelini biliyorum ancak bilmeme rağmen kabullenmek zor oluyor. Bundan önce iki kaybım var. Hep diyorum ki Bu sefer rahat olacağım takmayacağım ama olaylar el birliği ile beni saplantıya doğru gönderiyor. Sizin neden tüp bebek oldu ?

Canım benim aman dikkat et dinlen biraz çok geçmiş olsun

İnş herşey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız

gecmıs olsun canım benım dıkkat et
dünyanın dengesındenmi yediğimiz içtiğimizden mi ne bılmıyorum
hem gebe kalmak zorlastı hem de cevremde o kadar cok duşuk yapan vs var ki gercekten hayret ediyorum artık
Rabbim seni ve bebişlerini korusun canım benım hıc bıse olmaz Allahın ıznıyle

Bu süreçleri cok ıyı bilirim
Benımde evliligimın 4.yılında oldu
Ve o donemlerde - Rabbim neden bana düşüğü bile nasıp ettirmedı - gıbı cok buyuk akıl oyunları yasadım
Cok sukur kafamdan silmeyi basardım
Ve tedavı surecinı durumumuzu kabullendım
3 asılama
1tup bebek basarısızlıgına ragmen tekrae denemeyi gozde aldim
Bızde esim de Sperm basında hareketsizlık
Bende de polikstık over

Cocuk istedikce tup bebek durumundayız yani

Ben en olumsuza kendimi hazırladım artış iki günde en az %60 olmalı yani dünkü değerim 100 filan olmalıydı. Doktorum da benimle ayni düşünüyor. Üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil.
ah cnım benım ya her sey olacagına varır suanda bebegın sana tutunmaya calısıyosada stres yaparsan olumsuz etkılenir
bılıyorum dısardan konusmak kolay kendıne dikkat et ınsAllah hayırlısıyla her sey guzel olur

Ben sunu ogrendim bu işlerde
Rahim yumurta ve sperm varsa Rabbim nasip ettiriyor
Bol dua ve cok istemek

Bizim 9. Yılımız. Baya uzun süre erteledik eğitim iş kariyer diye... sandık ki isteyince hemen olacak. Takip edersem düzenli beslenirsem vs vs. Dün eşimin “kendimizi laboratuvar faresi gibi hissediyorum” demesi ile kafama dank etti. Müstehak yani bana.

Ben sunu ogrendim bu işlerde
Rahim yumurta ve sperm varsa Rabbim nasip ettiriyor
Bol dua ve cok istemek
aynen oyle gercekten her sey nasıp eger bu dunyada nasıbi varsa doguyor
gecen arkadasım anlattı
akrabalarınınmı komsularınınmı ne olmus adamda hiç sperm yokmus tam yumurtlama zamanı ameliyatla testıslerden sperm aramıslar 2adet bulmuslar sadece dusunsene mılyonlarca var ve esıne nakledıyolarlar bebekleri oluyor
nası bi mucızedir ya Rabbim gercekten olacagı varsa olur
Allah hayırlısını versin

Çok geçmiş olsun canım inşallah saglıcakla kucagına alırsın bebegini

Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin size kalbinizdeki gönlünüzdeki duanız gerçeklesin canım benim

Kocaman Aminn

Hıc oyle dusunmeyın
Ben 25 yasında evlendim ve ozaman yaptırdığım ilk tup bebek tutmadı
34 yasında 2.gebeliğimi yasadım
Yaşla yıllarla hıc ilgisi yok
Erken olmus gec olmus
Siz bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…