- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.421
Dua etmek şu an tek yapabildiğim şey. Yaşla malesef ilgisi var birkaç aya 35 oluyorum. 35 yaş sonrası hücrelerde kromozom kayıpları daha çok oluyor. Hani diyorlar ya “ bilmemek mutluluktur” diye. Ben onu geçeli çok oldumHıc oyle dusunmeyın
Ben 25 yasında evlendim ve ozaman yaptırdığım ilk tup bebek tutmadı
34 yasında 2.gebeliğimi yasadım
Yaşla yıllarla hıc ilgisi yok
Erken olmus gec olmus
Siz bol bol dua edin
Iste ben o bilimsel kısımlarını sallamıyorumDua etmek şu an tek yapabildiğim şey. Yaşla malesef ilgisi var birkaç aya 35 oluyorum. 35 yaş sonrası hücrelerde kromozom kayıpları daha çok oluyor. Hani diyorlar ya “ bilmemek mutluluktur” diye. Ben onu geçeli çok oldum
Daha öncesinde pıhtılaşma proteinlerimi kodlayan iki gende mutasyon saptandı. Birisi çok önemli değil ancak diğeri için kan sulandırıcı kullanıyordum önlem amaçlı. Bir de o embriyoda 45,x çıktı. Evet gebe kalabiliyorum ama arızalı oluyor devamı gelmiyor.Ama sızın bır sıkıntınız yok anladıgım kadarıyla
Dogal gebe kalabiliyorsunuz gebelik devam etmiyor degılmı
Cuma gittiğim devlet hastanesine 19 Yaşında bir kadın geldi Suriyeli imiş yaşayan 3 çocuğu, 1 düşüğü varmış bir de şimdi 14haftalık gebe. İnsanlar savaştan kaçıyor ama afedersiniz bakteri gibi çoğalıyorlar. Biz şartları iyileştirecez diye daha 1 tanenin içinden çıkamadık.sirkencubin kendine haksızlık etme
Bilinçli insan olunca ister istemez eğitim maddiyat vs de düşünüyorsun
Hayatına yeni bir birey gelmeden önce donanımlı olmak istiyorsun
İnşallah sizi seçer miniğiniz sizinle kalır
Pure rutin kontrole gitsen bi bence stresten gelişen birşeydir çocuğun evin sorumluluğunu almak yanlız olmak eşinin olmaması özlemek gibi gibi bir sürü faktörün varGünaydin kizlar
Sadece 1 yumurta yiyip geldim derse. Regl olmam lazim olamiyorum düzensizlesti.
Bizde eşim gelsin bebek planliyoruz insallah. Umarim bi sıkıntı çikmmaz.bende emin degilim sağligimdan .
Yemek duzenim de karişti. Cocuk istahsiz olumca benim de birsey yapasim gelmiyor.
Çok normal sorumluluk arttı bende gerilmiştim eşim yokken ki benim çocuğum da yok meselaEvet bi kontrole gidecegim
Stres oluyorum herseye artik
Hahahha baby seni özledim yaa ayyyyKızlar maceralar maceralar 3 günde başıma neler geldi
Siz hiç balayına kuzenlerinizle gittinizmi?
Ele güne karşı rezil olduk bacılar yetişin
Haftasonu eşimin kuzeni evlendi
Dün balayına gittiler damat efendi telefon etmiş balayına görümcemle ortağınıda çagırmış
O salaklar da atlayıp gitti, inadından 7 saat terminalde oturdu, bana gelmedi, 2 gece için 2000 lira harcayacak, dükkanları buz gibi kp klima alacak, kapısını yaptıracak ev sahibi yaptırmıyor, eşim defalarca çağırdı ben çağırdım paraları yok diye bize gelmediler, tee antalyaya gittiler.
Ele güne karşı fotograf paylaşmasalar bari
Hahahha baby seni özledim yaa ayyyy
ay benim kuzen de en samımı arkadası ve esıyle gıtmıstiKızlar maceralar maceralar 3 günde başıma neler geldi
Siz hiç balayına kuzenlerinizle gittinizmi?
Ele güne karşı rezil olduk bacılar yetişin
Haftasonu eşimin kuzeni evlendi
Dün balayına gittiler damat efendi telefon etmiş balayına görümcemle ortağınıda çagırmış
O salaklar da atlayıp gitti, inadından 7 saat terminalde oturdu, bana gelmedi, 2 gece için 2000 lira harcayacak, dükkanları buz gibi kp klima alacak, kapısını yaptıracak ev sahibi yaptırmıyor, eşim defalarca çağırdı ben çağırdım paraları yok diye bize gelmediler, tee antalyaya gittiler.
Ele güne karşı fotograf paylaşmasalar bari
ay benim kuzen de en samımı arkadası ve esıyle gıtmısti
bide dıyoki arkadaslarla daha zevkli oluyo öbür türlü iki kısı sıkıcı
ay bn normal zamanda bıle gtmem buyuk konusmimde balayında ne işim var baskasıyla
kafayı yemıs mıllet ya
hadı onlar cagırdı onunda madem ıhtıyacıda var kosarak gıtmıs
karısı ne dusundu acaba ya aynı fıkırdemikiYa rezil olduk rezil
Kv diyoki, aynı odada kalmayacaklarmış oğluuum, anne saçmalama, beni kötü kötü konuşturma ben balayında hiç sıkılmadım yaa, tövbe tövbee diyor gülsemmi ağlasammı şaşırdım
Balayı bu ya, Allah allah
Eşim kardeşinin bu kdr dar ve kıt bakmasına üzüldü, demekki bana da neler düşündüler dedi
Hoş bize de yaptı, nişanın ertesi gün kaldılar, biz yanlız çıktık diye aylarca küstü, ben pek sallamamıştım
Annem plan yaptı dışarı çıktılar, ben başından atıyor oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?