- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.441
karısı ne dusundu acaba ya aynı fıkırdemiki
Benimki pek birsey yemiyor. Et suyu vardi. Bi sehriye corbasi yapayim. Sonra yine kavurmali tost vereyim çaktirmadanselamlar, bugünkü menüm: balık, salata, şehriye çorbası. bu akşam yarının yemeğini yapmam lazım. henüz karar veremedim.
Kan verdim sonucu öğleden sonra çıkacak. kadın doğumcu dış gebelik de olabilir kimyasal da olabilir dedi. Ancak bundan sonra gitmen gereken bölüm yüksek riskli gebelik olmalı dedi.sirkencubin canım naptın?
senin durumunda olanlara bir daha baktım ... yükselebiliyor da lütfen kötü düşünmee..
Benimki pek birsey yemiyor. Et suyu vardi. Bi sehriye corbasi yapayim. Sonra yine kavurmali tost vereyim çaktirmadan
Kan verdim sonucu öğleden sonra çıkacak. kadın doğumcu dış gebelik de olabilir kimyasal da olabilir dedi. Ancak bundan sonra gitmen gereken bölüm yüksek riskli gebelik olmalı dedi.
Iyi haberlerini bekliyoruzKan verdim sonucu öğleden sonra çıkacak. kadın doğumcu dış gebelik de olabilir kimyasal da olabilir dedi. Ancak bundan sonra gitmen gereken bölüm yüksek riskli gebelik olmalı dedi.
aaaŞimdi daha açık konuşursak adamın 2. evliliği
Kızla akrabalar, kızın dayısının kızlarını erkek çağırıyor
1 gece düğün çıkışı, 2. gece yola çıktılar, 3. gece dün akşamdı, bizimkiler yoldaydı.
Damat efendinin bir karın ağrısı var.
Evlilikleri de saçma, evliyken kızla birlikte oluyor boşanıyor evleniyor. Bebek denilebilecek bir çocugu var.
Bütün bunların içinde eşim kardeşinin yanlarında olmasını istemedi.
Haklı da
En yakın zamanda bir tantana çıkacak ama, hayırlısı
Birde açlıktan nefesleri kokıuyo be, açlar, işleri kötü
Ne işiniz var 2 bin lira harcayıp 2 gün oralara gidiyorsunuz
Ay şiştiimm
erkenden öğrenmenin sakıncaları maalesef.. bu defa ben duracağım diyorum bekleyeceğim.. umarım korktuğuna uğratmasın Rabbim.Kan verdim sonucu öğleden sonra çıkacak. kadın doğumcu dış gebelik de olabilir kimyasal da olabilir dedi. Ancak bundan sonra gitmen gereken bölüm yüksek riskli gebelik olmalı dedi.
evet üzülme hayırlısı böyleymiş.. ama kimyasalın arkasına hemen kalıyorlar.. bence de başka bir doktora görünsen.. güveniyorsun evet biliyorum da.65 e düşmüş. Zaten ben kendimi olumsuza hazırlamıştım. Hayırlısı böyleymiş. Bundan sonrasına bakacağım artık.
aaa
onların yerine biz şiştik ya kimbilir hiç umurlarında degıldır
Canım benim çok geçmiş olsun lütfen üzülme dualarım seninle65 e düşmüş. Zaten ben kendimi olumsuza hazırlamıştım. Hayırlısı böyleymiş. Bundan sonrasına bakacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?