- 9 Nisan 2015
- 212
- 505
- 103
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.461
Geçen benimki de öyle olmuştu, 45 tl hasar tespit ücreti, 180 tl de kapak için istedilerBugün menüde yoğurt çorbası fırında soslu patates tavuk var . Ayrıca Arçelik servisi gelecek bulaşık makinamın kapağı bi garip sürtüyo sanki bir noktaya
Kapağın alt kısmında yay varmış o yay bazen ıslanıyormuş ondan gıcırdıyormuş ki zaten adamlar gelene kadar ses kesilmişti boşuna geldiler . Benim eşyalarımın 7 yıl garantisi var 1 sene oldu dahaGeçen benimki de öyle olmuştu, 45 tl hasar tespit ücreti, 180 tl de kapak için istedilerşimdi direk tableti makinanın içine atıveriyorum, 180 çok geldi bu ay için bana :)
Gecmiş olsun canim. Kendine dikkat et. Kürtaj yapabilirler. En az hasarla atlatirsin insallah.65 e düşmüş. Zaten ben kendimi olumsuza hazırlamıştım. Hayırlısı böyleymiş. Bundan sonrasına bakacağım artık.
Şimdi senin ev ne guzeldir. Mis gibi kokan bi bebisssKimi bebek olsun diye uğraşıyor kimi olmasın diye bi daha hamile kalmaktan çok korkuyorum bu sefer sıkı bi önlem almam lazim
Şu doktorla bir görüşeyim de alternatif doktor aramaya başladım bile. Eger olursa bu sefer direk tüp bebeğe gitmek istiyorum transfer edilen embriyoyu da bileyim kaygılarım azalsın.Gecmiş olsun canim. Kendine dikkat et. Kürtaj yapabilirler. En az hasarla atlatirsin insallah.
kürtaj olmaz kimyasalda ama adetiyle gider.. biraz yoğun pıhtılı olabilir.Gecmiş olsun canim. Kendine dikkat et. Kürtaj yapabilirler. En az hasarla atlatirsin insallah.
Bi arastir bakalim.Şu doktorla bir görüşeyim de alternatif doktor aramaya başladım bile. Eger olursa bu sefer direk tüp bebeğe gitmek istiyorum transfer edilen embriyoyu da bileyim kaygılarım azalsın.
Himm oyle mi . Daha iyi . Bari mudahale olmazkürtaj olmaz kimyasalda ama adetiyle gider.. biraz yoğun pıhtılı olabilir.
Benim de yeni evli iken eşim yanlışlıkla bulaşık makinesinin kapağına basıp kırmıştı. Servis gelip ücretsiz değiştirmişti kapak parçasını. Misafir çocuğu çıkmış olabilir diye de kendilerince yorum yapmışlardı.Kapağın alt kısmında yay varmış o yay bazen ıslanıyormuş ondan gıcırdıyormuş ki zaten adamlar gelene kadar ses kesilmişti boşuna geldiler . Benim eşyalarımın 7 yıl garantisi var 1 sene oldu daha
Masrafına karşı hazırlıklıyım da sürecin uzun olması sıkıntı olabilir işte.Bi arastir bakalim.
Zaten sureci az cok biliyorsundur. Biraz uzun ve masrafli olabiliyor. Sonu güzel olsun da
Sakar şakir bunlarBenim de yeni evli iken eşim yanlışlıkla bulaşık makinesinin kapağına basıp kırmıştı. Servis gelip ücretsiz değiştirmişti kapak parçasını. Misafir çocuğu çıkmış olabilir diye de kendilerince yorum yapmışlardı.
kadın doğum 8 9 arası tutar dedi bana, yaştan dolayı seni konseye çıkarabilirim dedi, ben de hem para vericem hem de karara mı bırakacam, onu mu beklicem dedim.. ki onun da olasılığı % 50 dedi..Şu doktorla bir görüşeyim de alternatif doktor aramaya başladım bile. Eger olursa bu sefer direk tüp bebeğe gitmek istiyorum transfer edilen embriyoyu da bileyim kaygılarım azalsın.
uzun değil aynı süreç aşağı yukarı ilaçlar biraz yorar diyorlar.. iki üç kontrole gidersin. sonra opu olur, sonra transfer için seni arar haber verirler.. e okuya okuya tecrübelendik yaa..Masrafına karşı hazırlıklıyım da sürecin uzun olması sıkıntı olabilir işte.
Herhangi bir sorunum yok diye biliyorum. Hatta yumurta reZervim de iyiydi.kadın doğum 8 9 arası tutar dedi bana, yaştan dolayı seni konseye çıkarabilirim dedi, ben de hem para vericem hem de karara mı bırakacam, onu mu beklicem dedim.. ki onun da olasılığı % 50 dedi..
hayırlısı hakkında.. düşünceni destekliyorum.. en azından sağlıklısını alır yola devam edersin.. senin tüplerde rahimde sıkıntı var mıydı peki? yani ona göre bakarsın duruma.
amin inşallah Rabbim gönlümüze göre versin:)Kizlar benim de başimdan düsük gectigi için anliyorum sizi.
Allah isteyen herkese bebis kokusunu ve anneligi tattirsin.
Eşim gelince bizde düsünüyoruz. Insalah sorun cikmaz yine.
iyi o zaman sıkıntı yok maddi durumda da sıkıntı yok diyorsun.. korunmana da gerek yok.. uygun zamanda başlarsın inşallah..Herhangi bir sorunum yok diye biliyorum. Hatta yumurta reZervim de iyiydi.
hayırlısı Allahtan O en guzelini bilir65 e düşmüş. Zaten ben kendimi olumsuza hazırlamıştım. Hayırlısı böyleymiş. Bundan sonrasına bakacağım artık.
Püre sabah okudum ancak yazamadım. Okuldan fırsat bulduğun an bir dahiliye uzmanına git. Depoların ne durumda bir baktır.Kizlar benim de başimdan düsük gectigi için anliyorum sizi.
Allah isteyen herkese bebis kokusunu ve anneligi tattirsin.
Eşim gelince bizde düsünüyoruz. Insalah sorun cikmaz yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?