- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.481
Amin. Bir yandan istiyorum bir yandan da kendimden korkuyorum 2 çocukla akıl sagligimi kaybederim diyeamin inşallah Rabbim gönlümüze göre versin:)
Hayır. progesterona devam ediyordum belki de o engelliyordu.iyi o zaman sıkıntı yok maddi durumda da sıkıntı yok diyorsun.. korunmana da gerek yok.. uygun zamanda başlarsın inşallah..
şimdi başladı mı kanama?
Benim kan degerlerim cok düstü. Kan ilaci içtim dusükten sonra. Orofen galiba ismi.Püre sabah okudum ancak yazamadım. Okuldan fırsat bulduğun an bir dahiliye uzmanına git. Depoların ne durumda bir baktır.
oroferon ben onu kullanıyorum şimdi.Benim kan degerlerim cok düstü. Kan ilaci içtim dusükten sonra. Orofen galiba ismi.
Şuan nasil bilmiyorum . Bi baktiravagim dediğin gibi
1 unite de kan vermislerdioroferon ben onu kullanıyorum şimdi.
Ellerinde d vitaminine bakacakları kitleri bitmiştir ya da cihazlarıyla ilgili bir sorunları vardır. B12 fazla alınsa dahi atılabiliuor ancak d vitaminin ezbere almamak lazım çünkü karaciğeri yoruyor toksik olabilirmiş.evet şimdiden baktır kanına falan işte ben depoyu tüketmişim ya ilaç kullanıyorum keçiboynuzu özü de aldım soğuk sıkım dediğinizden..
eşin gelene kadar zamanın olur en azından bir sorunun varsa.
ben kadım doğuma gittim adetimin 3. günü, hem de demir b12 falan baktı artık D ye bakmıyoruz dedi sinir oldumm ee neden...?pure hazel
sirkencubin
kanım 12,2 çıktı demir 36 alt sınır 60tı.. bir de D ye baktırmam lazım.1 unite de kan vermislerdi
Dur bi bakayimkanım 12,2 çıktı demir 36 alt sınır 60tı.. bir de D ye baktırmam lazım.
11.4 çikmisDur bi bakayim
işte benim kan çok düşük değil depo bitmek üzere , bu durumda neden bu defa verdiler anlamadım.. geçen defasında ssknın aile hekimi bölümüne gittiğimde doktor, depo düşük ama kanın iyi dedi gerek yok dedi gönderdi geri.. kime neye güvencem bilemedim.. keşke doktor tanıdıklarımız olsaydı:)11.4 çikmis
bana kıyasla iyi gibi duruyor.. kadın doğum alt sınırı 60 işte.Demir de 87 cikmis. Nasil. O dönemlerde
belki de evet..Hayır. progesterona devam ediyordum belki de o engelliyordu.
Teşekkür ederim canım inşallah birşey olmaz iğnemizi vurulduk ilaç alıyorumgecmıs olsun canım benım dıkkat et
dünyanın dengesındenmi yediğimiz içtiğimizden mi ne bılmıyorum
hem gebe kalmak zorlastı hem de cevremde o kadar cok duşuk yapan vs var ki gercekten hayret ediyorum artık
Rabbim seni ve bebişlerini korusun canım benım hıc bıse olmaz Allahın ıznıyle
bende bozup biraz alttan almistim yine cok dustu hic kestiremiyorum ne kadar duser diye ins acil bir durum olmaz da bozmamAltın 215 oldu ben altın aldıkça düşüyor bu altın baya zarardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?