Bugün ne aldin kaç tl harcadin

evet şimdiden baktır kanına falan işte ben depoyu tüketmişim ya ilaç kullanıyorum keçiboynuzu özü de aldım soğuk sıkım dediğinizden..
eşin gelene kadar zamanın olur en azından bir sorunun varsa.
ben kadım doğuma gittim adetimin 3. günü, hem de demir b12 falan baktı artık D ye bakmıyoruz dedi sinir oldumm ee neden...? pure hazel
sirkencubin

Ellerinde d vitaminine bakacakları kitleri bitmiştir ya da cihazlarıyla ilgili bir sorunları vardır. B12 fazla alınsa dahi atılabiliuor ancak d vitaminin ezbere almamak lazım çünkü karaciğeri yoruyor toksik olabilirmiş.

işte benim kan çok düşük değil depo bitmek üzere , bu durumda neden bu defa verdiler anlamadım.. geçen defasında ssknın aile hekimi bölümüne gittiğimde doktor, depo düşük ama kanın iyi dedi gerek yok dedi gönderdi geri.. kime neye güvencem bilemedim.. keşke doktor tanıdıklarımız olsaydı:)

Kızlar neler olmuş ya ben takip edemedim bile...
sirkencubin ve Suveybe13 çok geçmiş olsun arkadaşlar ...
Allah gönlünüze göre hayırla sağlıkla versin inş . Olumlu düşünmeye çalışın stres olmayın lütfen.
Düşük ben de yaşadım. Vakti zamanı gelince sağlıkla kucağınıza alacaksınız inş.

Teşekkür ederim canım inşallah birşey olmaz iğnemizi vurulduk ilaç alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…