- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.501
benim altın da vardı biraz o da kuş oldu yine..Biraz param vardi uzerine de ekledim 216dan 1 gr aldim banka hesabimdan
aynen bnde oyle dusunuyorumBenim de aldığım döviz düştü ama unuttum ben onları o yüzden çok düşünmüyorum açıkçası. Zaten şu anki değerleri gerçek değerler değil manipüle ediyorlar. Eninde sonunda artış olacak. O yüzden tl de durmayayım da neyse olursam olayım diye düşünüyorum.
Görünmez kazaNişan zamanı annem eşime çok kaliteli bir traş makinası hediye almıştı . Eşimde kullandı öı kullanmadı mı bilmem banyoda sepette duruyordu . Şarjı bitmiş kullanmak istedi baktı şarj cihazını bulamadık . Eşim bi benzer alet takmış oda içini yakmış . Öyle sinirliyim ki içimde fırtına koptu babamın 30 yıl önce düğününde alınan traş makinası duruyor ama bizim ki bozuldu. Neden ? Neden yani çok sinirliyim sessizce otuyorum . Gelirken nar ve waffle için çikolata aldı 7 tl filan Ödemiş galiba
Göz göre göre geldi bence . Çünkü eşim bu tarz şeyleri aşırı bilir yapmaması gerekiyorduGörünmez kaza
Ben de o zihniyetle aldim tl de iyice gidecekti.. insallah ihtiyacim olmaz.Benim de aldığım döviz düştü ama unuttum ben onları o yüzden çok düşünmüyorum açıkçası. Zaten şu anki değerleri gerçek değerler değil manipüle ediyorlar. Eninde sonunda artış olacak. O yüzden tl de durmayayım da neyse olursam olayım diye düşünüyorum.
Altın mı Almayı düşünüyorsunBende aldim. Kasım 15e kadar yükselmezse guzel bir miktar alacağim yine. Ortalamam düşmüş olur.
Ben de bir mikseri bozdum, blendır da gitmek üzere oysaki çok dikkatli kullanıyorum. Bizde de borcAm tepsilerin kenarları çentikli oluyor.Walla ben de tam küçük ev aleti düşmanıyım
Evlendiğimden beri üçüncü blendır
Doğrayıcı Romdo patladı hurmayı geçirirken
Ütü üçüncü ütü
Kaza yani olabiliyor
Şu ipli doğrayıcı bile kırık kenarı ...
Eskiler ya cok kaliteli ıdı yada biz elimizdekinın kıymetinı bilmiyoruzNişan zamanı annem eşime çok kaliteli bir traş makinası hediye almıştı . Eşimde kullandı öı kullanmadı mı bilmem banyoda sepette duruyordu . Şarjı bitmiş kullanmak istedi baktı şarj cihazını bulamadık . Eşim bi benzer alet takmış oda içini yakmış . Öyle sinirliyim ki içimde fırtına koptu babamın 30 yıl önce düğününde alınan traş makinası duruyor ama bizim ki bozuldu. Neden ? Neden yani çok sinirliyim sessizce otuyorum . Gelirken nar ve waffle için çikolata aldı 7 tl filan Ödemiş galiba
Benimde mutfaktakı tabak canaklarımın hemen hepsi centıklıBen de bir mikseri bozdum, blendır da gitmek üzere oysaki çok dikkatli kullanıyorum. Bizde de borcAm tepsilerin kenarları çentikli oluyor.
Elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz tamamenEskiler ya cok kaliteli ıdı yada biz elimizdekinın kıymetinı bilmiyoruz
Bende 10yıldır evliyim
Evlenmeden once annemin beyaz esyslarını ve elektrik supurgesi robot caycı utu ne varsa yenılemştım
Ben nerdeyse ikincilerı eskittim annemin hâlâ yepyeni
Kullanmakla ilgili sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?