Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim de aldığım döviz düştü ama unuttum ben onları o yüzden çok düşünmüyorum açıkçası. Zaten şu anki değerleri gerçek değerler değil manipüle ediyorlar. Eninde sonunda artış olacak. O yüzden tl de durmayayım da neyse olursam olayım diye düşünüyorum.

aynen bnde oyle dusunuyorum
maas zamları acıklanınca tekrar yukselıcek bnce de
ytd
alınmıs alınmıstır boyle bakalm kızlar
tabi acıl lazım olacaklar için kötü bi durum

Nişan zamanı annem eşime çok kaliteli bir traş makinası hediye almıştı . Eşimde kullandı öı kullanmadı mı bilmem banyoda sepette duruyordu . Şarjı bitmiş kullanmak istedi baktı şarj cihazını bulamadık . Eşim bi benzer alet takmış oda içini yakmış . Öyle sinirliyim ki içimde fırtına koptu babamın 30 yıl önce düğününde alınan traş makinası duruyor ama bizim ki bozuldu. Neden ? Neden yani çok sinirliyim sessizce otuyorum . Gelirken nar ve waffle için çikolata aldı 7 tl filan Ödemiş galiba

Görünmez kaza

Ben de o zihniyetle aldim tl de iyice gidecekti.. insallah ihtiyacim olmaz.

Konserve mısır
Peynir
Ekmek aldım 36tlye
Çok az nakitim kaldı maaşa kadar
Yarın da toplantı var merkezde umarım tüm gün sürmez yoksa öğle yemeği de yemem gerekir.
Günlük 10tl limitim kaldı.
Neyse ki az önce kızım babasından aldı haftalığıni.
Mercimek köftesi yaptım yanına da kıyma kavurdum.
Henüz haftalık menü olusturmadim

Ben de bir mikseri bozdum, blendır da gitmek üzere oysaki çok dikkatli kullanıyorum. Bizde de borcAm tepsilerin kenarları çentikli oluyor.

Eskiler ya cok kaliteli ıdı yada biz elimizdekinın kıymetinı bilmiyoruz

Bende 10yıldır evliyim
Evlenmeden once annemin beyaz esyslarını ve elektrik supurgesi robot caycı utu ne varsa yenılemştım
Ben nerdeyse ikincilerı eskittim annemin hâlâ yepyeni

Kullanmakla ilgili sanırım

Ben de bir mikseri bozdum, blendır da gitmek üzere oysaki çok dikkatli kullanıyorum. Bizde de borcAm tepsilerin kenarları çentikli oluyor.
Benimde mutfaktakı tabak canaklarımın hemen hepsi centıklı

Misafire ayırdığım bile oyle
Mutfakta cok hızlı ve aceleci davranıyorum ondan galiba

Elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…