Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimde gun bitti
Ve harcamsmızı yazayım
Kahvaltılık 65tl
Abur cubur 10tl
Aksam tatlı aldık 20tl
Yarım kızım okulda beslenme saatinde eti puf ikram etmek istiyorum dedı 33adet aldık 12tl
Cok harcanıyor ya
Suanda borclardan dolayi hesap isinı askiya aldım
Birikim yok yani
Gunluk gidiyoruz
Ucu ucuna herseyımız
Bızde sigara disarıda yemek olayi giyim kusam yada ev ıcın hıc bırsey almiyoruz sadece bogaza ayrıyoruz butceyi

Oģlani gezdiriyorum .dondurma yedik. Öglen ekmek aldim.
Toplamda 10 lira harcadim.
Biraz param vardi uzerine de ekledim 216dan 1 gr aldim banka hesabimdan
Bereketli olsun
Bayagi dusmus altın ben 228den almistim en son
Para olsa da alsak.
Bende TL de tutma taraftari degilim
Mutlaka ihtiyaç oluyor ve harcanıyor

Bizim de kk ları ile ekstra harcama oldu maaş da geç yatacak işler kötü. Annem e verdiğimiz borcu geri almaya başladık 2000tl taksitle geri ödüyor.
Eskiden biriktirdiğimiz geri geliyor ama değer kaybetti ya altın alcam büyük ihtimallle. Hazır düşüyor

Annemgilinde borcu var hatta 4 bini yatıralım elimizde var dediler acelesi yok dedik yatırsalardı altın düşmüşken alırdım

Maaş hesabımız vakıf bankta ve düğünden kalma bir eksi durumu mevcuttu . Şimdi de kapatmaya karar verdik yavaş yavaş . Her ay içinde 500 tl bırakıp bir an evvel kapatalım dedik . Aman allahım ya bugün onun faizini çekme günüydü ve faize zam gelmiş cidden inanılmaz sinirlendim . Bilerek nakit para çekmedik ki sırf ne kadar içinde para olursa o kadar az faiz kesecek dedik. Ama maşallah maşallah 40 tl kadar daha fazla faiz kesmiş çok sinirliyim bir an önce kapatıp kurtulacağım karar verdim

Bende k.kartinda ayni durumdayim. Asgari ödedikce faiz biniyor

Bende k.kartinda ayni durumdayim. Asgari ödedikce faiz biniyor
Biz her ay yatan promosyonu unutmuştuk hiç hesaba katmıyorum faize kesiliyordu . Ama nerede ise faiz 2 katına çıkmış ki kartta 1050 tl bırakmıştım daha onu bırakmasam ne yapacaktı acaba

Herkese günaydın pure hazel cnm geçen seneden beri hatırlıyorum neden hep asgarisini ödedin. Ödemen gerekeni yatırım olarak mı değerlendirdin? Çünkü biliyorum kk taksitini ödeyebilirsin normalde (yazdıklarından bu çıkarımı yaptım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…