Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz her ay yatan promosyonu unutmuştuk hiç hesaba katmıyorum faize kesiliyordu . Ama nerede ise faiz 2 katına çıkmış ki kartta 1050 tl bırakmıştım daha onu bırakmasam ne yapacaktı acaba

Canım ztn borç tamamen kapanmadığı için bileşik faiz mantığı ile gitgide artar, bir dahaki ay daha da artacak taki tamamen kapanana kadar hep öyle olur tüm borçlarda

Canım ztn borç tamamen kapanmadığı için bileşik faiz mantığı ile gitgide artar, bir dahaki ay daha da artacak taki tamamen kapanana kadar hep öyle olur tüm borçlarda
İyide hesap yeni ekside değil ki 1 seneyi geçti . Faiz oranı arttı ondan oldu

Bugün mantı mercimek çorbası waffle yapacağım menü böyle taze süt almaya gidicem birazdan bi kalkayım da 2 kg alıp 1 ine yoğurt bir kg da içmek için bırakıyorum. Bugün kendimi WhatsApp diyeti verdim hiç girmeyeceğim canım eşim de beni merak etsin biraz baksın yokum ortada

ay canım sabah sabah vakıfa ben de sınırlendım
ya hesapta para yoktu gecen gun otomatık odemeyi eksıden cekmıs
bnde gorur gormez yatırdım yani en gec 1gun snra
faturada 30tl ydı zaten dusun
hemen eksı hesabı kullandınız dıye 5.5tl kesmıs pıslıkler ustumuzden para kazanıyolar
ya hanı para ceksem etsem al ama 30liraya sadece 1gunluk 5.5lira kesılırmı yuh yani neymıs kullanım bedeliymıs

Aynen öyle canim birikime attim.

Faizi uçmuş zaten 2.2 mi ne öyle bir rakam olmuş

Öğlen için patates salatası yaptım yedik
Akşam içinde sadece mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum fazla ayakta durmak istemediğimden uğraşmak istemiyorum
Canım bolca dinlen iş yapma .yüksek bir dolaptan bir şey almaya kalkma yani uzanma yukarıdan alayım diye. İnş bebişin seninle ve sağlıkla kucağına alacaksın

Arkadaşımla süt almaya gittik . Geçen hafta kilosu 3.25 olan süt 3.5 olmuş . 2 kg süt aldım . Marketten minik yoğurt almak zorunda kaldım sarımsaklı yoğurt lazım bu akşam için. Yaptığım yoğurt bozulmasın 1 gün dinlensin. Ekmek minik yoğurt toz biber 5.4o kuruş ödedim. Süte 7 tl ödedim manava girdik artık domates ve salatalık almıyorum normalde . Ama arkadaşım yarın bana gelecek kısır yapacağım mecbur 2 domates 1 salatalık 1 tl ödedim. Cüzdanda 10 tl kaldı .

Canım bolca dinlen iş yapma .yüksek bir dolaptan bir şey almaya kalkma yani uzanma yukarıdan alayım diye. İnş bebişin seninle ve sağlıkla kucağına alacaksın
İnşallah canım iş yapmıyorum akşam eşim ortalığı toparladı süpürdü sadece oğlumla yiyeceğimiz yemeği yapıyorum

Şimdi senin ev ne guzeldir. Mis gibi kokan bi bebisss
orası öyle pure eşimde bende bebekleri çok seviyoruz sevgileri olmasa kimse çocuk yapmazdı herhalde onlara bakınca herşeyi unutuyorsun allah tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…