- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.561
480tl bi cantaya verdin mi...? Gule gule kullan o ayri da bi anneme hediye diye 80 tl verdim kiyamiyorum o kadar para vermeye bi canta yani alt tarafi.. :)Bugun ise gitmedim
60 tl kahvalti
480 tl canta
179 tl bileklik
8 tl cay ve cekirdek
25 tl kahve ve browni
50 tl oglumun ihtiyaclari
Paralari sacmaya devam ediyorum.
480tl bi cantaya verdin mi...? Gule gule kullan o ayri da bi anneme hediye diye 80 tl verdim kiyamiyorum o kadar para vermeye bi canta yani alt tarafi.. :)
Networkte bi kaban denedim indirimle 5000e geliyormus yanina valiz hediye dedi kadin, esime döndüm dedim bak valiz veriyorlarmis o zaman alinabilir dedim biyikalti siritti ben de kahkahayi bastim:)
Valla bosa calisiyor bosa yasiyorum gibi hissediyorum.. :/
Hayırlı olsun güle güle kullan çantanı.Bugun ise gitmedim
60 tl kahvalti
480 tl canta
179 tl bileklik
8 tl cay ve cekirdek
25 tl kahve ve browni
50 tl oglumun ihtiyaclari
Paralari sacmaya devam ediyorum.
Valla 5bindi :))Kaban 5000 mi yok artik
Networkten ozellikle esim cok alisveris yapar. Ben de arada bakarim gecen yil 450ye aldim manto.
Bence canta ucuz bile. Forumda bazen 30 liraya canta aldim falan diyenler oluyor ama ben hic o fiyatlara bulamiyorum.
300e begendim ama deri degildi almadim. Bunu aldim. Tasarimi ve kalitesine bakinca bana iyi geldi fiyati
Çantaya verdiğim paraya ben acımıyorum. Genelde basic modeller almaya çalışıyorum onların da zaten modası geçmiyor yıllarca kullanılabiliyor. Zaten outlet mağazalarından ya da sezon sonu indirimi olan zamanları denk getirmeye çalışıyorum. Düşüncem şu on Çantam olup kötü olacağına iki üç tane olsun ancak kaliteli olsun.Kaban 5000 mi yok artik
Networkten ozellikle esim cok alisveris yapar. Ben de arada bakarim gecen yil 450ye aldim manto.
Bence canta ucuz bile. Forumda bazen 30 liraya canta aldim falan diyenler oluyor ama ben hic o fiyatlara bulamiyorum.
300e begendim ama deri degildi almadim. Bunu aldim. Tasarimi ve kalitesine bakinca bana iyi geldi fiyati
Haftada 1002 hafta için tami tamına 400 tl paramız kaldı ne güzel aman allahım
Haftada 200 olacakHaftada 100
Gunde 15tl dersen
Cocuk olmadıgı için yettırmeye calısabılır misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?