Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sokaga her cıkmak para
Hele cocukla cıkılınca mutlaka bıtıyor paralar
Çocuk neyse 5 10 anca harciyor. Hayat çok pahali yaa 2 paŕca gidaya nasil para gidiyor. Temizlik urünlerini saymiyorum. Yazdan kış hazirligi yaptigim halde.

Bu arada zeytinyagini 17den anlastik. Cok güvenilir bir yer. Yaklasik 600 lira butçe ayiracagim kasım maaşimizdan

Güzel bir fiyata anlaşmışınız bizde aynen öyle olmuştu . Geçen gün üst kat komşuyla çocukların sesiyle ilgili konuşuyordum. Parka götür diyorum parka gidince yoruluyorum filan dedi. Sonra geçen gün avm ye götürmüş 2 çocuğu yemek yedirmiş oyuncaklara bindirmiş. 200 tl harcadım dedi çok şaşırdım ya bu kadar olmaz ya dedim. Eşimde saçmalıor aman o dedi ama ben şaşırdım

Harcamiş olabilir. Burger king kfc gibi ucuz degilde iskender kofte filan yemislerse 3 kisi iceceklerle 80 lirayi bulur. Cocuklar oyun parkinda cokca bilet harcamislardir. Bir de tatli filan varsa..
Paranin adi var. Avm para tuzagi

Harcamiş olabilir. Burger king kfc gibi ucuz degilde iskender kofte filan yemislerse 3 kisi iceceklerle 80 lirayi bulur. Cocuklar oyun parkinda cokca bilet harcamislardir. Bir de tatli filan varsa..
Paranin adi var. Avm para tuzagi
Bizim çocuk yok ya hiç o oyun alanlarının biletlerini bilmiyoruz. Doğru valla paranın aldı var

Herkese merhaba
Biz bugün sıfır harcama yaptık derken 200tl kk ile benzin aldık.
Ben de 450 tl ye çakma çanta aldım ama iki ay olmak üzere çantadan ses seda yok....
sinirlendim mesaj attım hastamız var dm ve WhatsApp a bakamıyoruz dediler. İnş çantam gelir ama düZgün gelir inş bir ay önce de gümrükte sorun çıktı diye yazdılar (yasak elma dizisindeki sponsordan aldım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…