- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.581
Şey benden daha mı parasız kaldınYoruldumm
Daha yeni oturabildim.
Ben napicam bakaim parasiz kaldim. Fazla harcadim şu 15 günde.
Sokaga her cıkmak paraYoruldumm
Daha yeni oturabildim.
Ben napicam bakaim parasiz kaldim. Fazla harcadim şu 15 günde.
160 gibi birseyŞey benden daha mı parasız kaldın
:))Şey benden daha mı parasız kaldın
AynenHaftada 200 olacak
:))
Cok sıcak cok samimi yazıların var
Zevkle okuyorum senı
Çocuk neyse 5 10 anca harciyor. Hayat çok pahali yaaSokaga her cıkmak para
Hele cocukla cıkılınca mutlaka bıtıyor paralar
Olmazsa karttan alacagim napim. Altin filan bozduramam160 gibi birsey
Güzel bir fiyata anlaşmışınız bizde aynen öyle olmuştu . Geçen gün üst kat komşuyla çocukların sesiyle ilgili konuşuyordum. Parka götür diyorum parka gidince yoruluyorum filan dedi. Sonra geçen gün avm ye götürmüş 2 çocuğu yemek yedirmiş oyuncaklara bindirmiş. 200 tl harcadım dedi çok şaşırdım ya bu kadar olmaz ya dedim. Eşimde saçmalıor aman o dedi ama ben şaşırdımÇocuk neyse 5 10 anca harciyor. Hayat çok pahali yaa2 paŕca gidaya nasil para gidiyor. Temizlik urünlerini saymiyorum. Yazdan kış hazirligi yaptigim halde.
Bu arada zeytinyagini 17den anlastik. Cok güvenilir bir yer. Yaklasik 600 lira butçe ayiracagim kasım maaşimizdan
Cidden az kalmış pure ya . Önümüzdeki ay için hesap yaptım 1000 tl nakit bırakıcam . Haftada en az 200 tl gerekiyorOlmazsa karttan alacagim napim. Altin filan bozduramam
Harcamiş olabilir. Burger king kfc gibi ucuz degilde iskender kofte filan yemislerse 3 kisi iceceklerle 80 lirayi bulur. Cocuklar oyun parkinda cokca bilet harcamislardir. Bir de tatli filan varsa..Güzel bir fiyata anlaşmışınız bizde aynen öyle olmuştu . Geçen gün üst kat komşuyla çocukların sesiyle ilgili konuşuyordum. Parka götür diyorum parka gidince yoruluyorum filan dedi. Sonra geçen gün avm ye götürmüş 2 çocuğu yemek yedirmiş oyuncaklara bindirmiş. 200 tl harcadım dedi çok şaşırdım ya bu kadar olmaz ya dedim. Eşimde saçmalıor aman o dedi ama ben şaşırdım
Ayyy hic sorma . Valla sıktı. Birde mart ayini sevmiyorum. Gecmek bilmiyorEkim ayi bela ayi diyorlardi bitmedi bana da..yarin insallah maasimizi alacagiz.
Bizim çocuk yok ya hiç o oyun alanlarının biletlerini bilmiyoruz. Doğru valla paranın aldı varHarcamiş olabilir. Burger king kfc gibi ucuz degilde iskender kofte filan yemislerse 3 kisi iceceklerle 80 lirayi bulur. Cocuklar oyun parkinda cokca bilet harcamislardir. Bir de tatli filan varsa..
Paranin adi var. Avm para tuzagi
Ay gecip bitmek bilmedi ki. Cok şükür yarin 1 kasımBu ay hepimiz mi züğürtüz
Pahali. Birde bizim babamiz da biniyor oynuyor oglanla birlikte. Hep cift bilet gidiyorBizim çocuk yok ya hiç o oyun alanlarının biletlerini bilmiyoruz. Doğru valla paranın aldı var
Bizimde olsa kesin öyle oluruz Emin’im. Maaşımıza son 15 gün gelse artıkPahali. Birde bizim babamiz da biniyor oynuyor oglanla birlikte. Hep cift bilet gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?