- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.601
Orjinalinin fiyatı ne kadar ayyy ben herhalde kalpten giderdim ya gelmezse diyeHerkese merhaba
Biz bugün sıfır harcama yaptık derken 200tl kk ile benzin aldık.
Ben de 450 tl ye çakma çanta aldım ama iki ay olmak üzere çantadan ses seda yok....
sinirlendim mesaj attım hastamız var dm ve WhatsApp a bakamıyoruz dediler. İnş çantam gelir ama düZgün gelir inş bir ay önce de gümrükte sorun çıktı diye yazdılar (yasak elma dizisindeki sponsordan aldım)
450 tl ye çakma alana kadar optimum Vakko ve guess e baksana çok güzel çantalar var az daha ekler orijinal alırsın bi sorun yaşadığında da götürür gösterirsin. Çakması 450 olan çantanın orjinali rahat 10-15 bin civarıdır e sosyoekonomik olarak öyle bi çanta alamayacağımıza göre (kendi gelir durumumu hesaba katıyorum ancak sizin de muhtemelen benzerdir diye tahmin ediyorum) Çakmasını kullanmak bence trajik oluyor. Anlaşılıyor yani.Herkese merhaba
Biz bugün sıfır harcama yaptık derken 200tl kk ile benzin aldık.
Ben de 450 tl ye çakma çanta aldım ama iki ay olmak üzere çantadan ses seda yok....
sinirlendim mesaj attım hastamız var dm ve WhatsApp a bakamıyoruz dediler. İnş çantam gelir ama düZgün gelir inş bir ay önce de gümrükte sorun çıktı diye yazdılar (yasak elma dizisindeki sponsordan aldım)
Cnmcım önemli olan anlaşılması değil ki çanta çok güzel450 tl ye çakma alana kadar optimum Vakko ve guess e baksana çok güzel çantalar var az daha ekler orijinal alırsın bi sorun yaşadığında da götürür gösterirsin. Çakması 450 olan çantanın orjinali rahat 10-15 bin civarıdır e sosyoekonomik olarak öyle bi çanta alamayacağımıza göre (kendi gelir durumumu hesaba katıyorum ancak sizin de muhtemelen benzerdir diye tahmin ediyorum) Çakmasını kullanmak bence trajik oluyor. Anlaşılıyor yani.
Biraz endişeliyim 7-9 bin arası orijinaliOrjinalinin fiyatı ne kadar ayyy ben herhalde kalpten giderdim ya gelmezse diye
Umarım sorunsuz eline ulaşır o zaman. Şimdiden güzel günlerde kullanCnmcım önemli olan anlaşılması değil ki çanta çok güzel
Orjinal çantalarım da var ama dolar euro artınca hiç yanına yanaşılmaz oldu .
Orjinali 7-9bin arası.
Çanta inş gelir ödemeyi eft ile yaptım sorun olmaz diye düşünüyorum ama bayağı gecikti endişe etmedim değil
Şu ortamda o kadar fazla para vermeseydin keske.Biraz endişeliyim 7-9 bin arası orijinali
Hangi ekonomisti dinlensem benzer yorumlari yapiyorlar. Borclanmayin mevcut durumunuzu koruyun diyorlar.Şu ortamda o kadar fazla para vermeseydin keske.
Yine de hayirli olsun.
Birkac ay önce de almiştin sanki.
Bence acil durum parasi filan at köşeye canim. Etrafta gecici bir bahar havasi var gibi ama yine de yorumlar berbat ekonomi hakkinda.
MasallahEvimi toparladim.
Karniyarigin kiymali ic harcini hazirladim. Patlicanlari kizarttim.
Corba pilav salata kaldi. Tatlim da hazir
Dün gece bir yerde okudum da altının aslında yakın zamanda çok yükseleceği söyleniyor . Hatta akşam eşimle bunu konuşmuştuk bu asgari ücret memur maaş zam pazarlığı filan olup bitince herşeyin eskiye döneceği düşüncesindeyizŞu ortamda o kadar fazla para vermeseydin keske.
Yine de hayirli olsun.
Bence acil durum parasi filan at köşeye canim. Etrafta gecici bir bahar havasi var gibi ama yine de yorumlar berbat ekonomi hakkinda.
Aynen ya ama paramız kalmadı maaşımızı alınca altın almıştık hemen . Ki izne gidip geldik diye 1200 tl kesildi ve 500 tl de eksi hesabı kapatmak için kartta bıraktım . Dün baktım 215 ti akşam eşim altın yükseliyor bak dedi ki bende yooo dedim baktım 219 olmuştuKizlar ocaga kadar bu hava gider
Vergi indirimine gidildi enflasyon kalemlerinde ozel caba var
Bakalim ne kdr fark alacagiz
Ben kenara ne atsam kar ne alsam kar diye dusunuyorum
O kdr kirilganki dunden bugune altin 5 lira oyandi alamadigima uzuldum (ytd)
Evet para yoktu alamadikKizlar ocaga kadar bu hava gider
Vergi indirimine gidildi enflasyon kalemlerinde ozel caba var
Bakalim ne kdr fark alacagiz
Ben kenara ne atsam kar ne alsam kar diye dusunuyorum
O kdr kirilganki dunden bugune altin 5 lira oyandi alamadigima uzuldum (ytd)
Cnm Eylül başında aldım evlilik yıldönümü hediyem bu aslındaŞu ortamda o kadar fazla para vermeseydin keske.
Yine de hayirli olsun.
Kaçıncı yıl hediyesiCnm Eylül başında aldım evlilik yıldönümü hediyem bu aslındaçok haklısın dikkat etmek lazım
Ben 1250 tl ayırdım 2 hafta da bitti market alışverişi bile yapmadım kesinlikle bir daha 1000 tl den fazla ayırmam şuan 100 tl falan nakit kaldıCidden az kalmış pure ya . Önümüzdeki ay için hesap yaptım 1000 tl nakit bırakıcam . Haftada en az 200 tl gerekiyor
Kesinlikle onun için uğraşıyorlar zaten enflasyonu düşürmüşler bizim iki kuruşun hesabını yapıyorlarDün gece bir yerde okudum da altının aslında yakın zamanda çok yükseleceği söyleniyor . Hatta akşam eşimle bunu konuşmuştuk bu asgari ücret memur maaş zam pazarlığı filan olup bitince herşeyin eskiye döneceği düşüncesindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?