Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Elimdeki altınları toparlayarak 26.15 gr bilezik yaptım, 19 gr bilezik 6 gr altın ve biraz para verdim, 1.15 gr altın için 250 lira verdim, diğerlerinde karlı olduğum için sesimi çıkarmadım yine de kazanan benim
2 çalışan 1 sahibi duruyor, sahibi ve 1 çalışan iyi, diğer çalışan adam çarpmaya çalıısıyor gr altınları 210 dan bozup 217 den bana geri satacaktı gr gr saydırdım.
En azından elimde bütün olur altın lazım oldukça kullanıyordum toparlandı

Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Şimdi kaçtan bozup kaçtan sattı senin altınları

Bende bankada ki altınlarda zarardan kurtulunca bilezik yaptırmayı düşünüyorum adana burmasına heves ettim eski bileziklerimi takmıyordum ama bunları takmak istiyorum

gule gule kullan bereketli olsn canım
ya benım de ılkokuldan aynı okuldan arkadasım kuyumcuda calısıyo tesadufen karsılastık artık ondan alıyorum gramda 1tl falan ındırım yapıyo ıste yuklu alıyosam bıraz daha fazla falan
gecen bılezıgı sordum 22ayarları getırsem 20tane getırdım 20gram bılezık oluyomu dedim
yk dedı once gramları bozuyolarmıs sonra satıs fıyatıyla bılezıgı satıyolarmıs
sen hiç oyle yapma onları dugune gotur yoksa zarar edersın dedi
sanırım o da orda calısıyo yoksa ben hallederim derdi

Ama normalde böyle yapmıyorlardı, kardeşime 20 gr aldım ilk aldığım 14 gr ı gr gr aldım 19 a çıkardım yine gr gr aldım bu kendini uyanık saydı

Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Şimdi kaçtan bozup kaçtan sattı senin altınları

Bozma olmadı 19 gr bilezigi baharda almıştım - 14 gr + altın vermiştim
14 gr ı da gr ve bir miktar para ile aldım ama hatırlamıyorum
Bugün 19+6 25 gr altına altın aldı, kalan 1.15 için 250 istedi düşse düşse 240 a düşecekti ısrar etmedim 250 tl ekledim çıktım

Ayyy selam kızlar ya sabah eşimle kalktık ona meyve suyu sıktım. O gitti yatayım dedim ay uyudum çok iyi oldu zaten regl oldum karnım ağrıyordu . Eşim aradı arabamıza araç giriş kartını yenilememiz lazımmış Ordu evi ve tugay için . Dışarıdaki işlerini halletmiş gelip bende resim kimliklerimi aldı . Arkadaşımla markete gittik su ve etimek aldım 5 tl ödedim. Eve geldik çay koydum kısır yaptım. Yerken komşu aradı kızı uyuyormuş markete gidemiyormuş eğer ben gidiyorsam ıspanak alabilir miymişim? Bende misafirim var dedim. Ama şaşırdım ya bir kere de ona misafirliğe gidecektik ona pastanın malzemelerini benden almıştı dün kızı ile bi arkadaşa gitmişti ve kahvaltı masasında resim atmışlar misafirliğe gidiliyor ama markete inilmiyor çok ilginç markette aparattanın altı . Neyse arkadaşım gitti bende ortalık tertemiz biraz uzandım

Iyi aksamlar kizlar bende pazarimi yaptim.
50 liradan fazla gitmistir . Hesap yapamadim.
Misafirlerim geldi. Onlari agirladim çok şükür. Baklava almislar. Bende de kadayif vardi. Yiyemem. Yarimsar kilosunu bakicimiza ayirdim ikisinden de.
Regl oldum sabah . Dün iyi yorulmuştum. Bugun de oldum

Bende aynen sabah oldum halsizim ya . Baklavayı buzluğa koyabilirsin purecim çıktığı Zaman taze oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…