- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.621
6 sene bitti canımKaçıncı yıl hediyesi
Eee nereye gitti ki o zaman paraBen 1250 tl ayırdım 2 hafta da bitti market alışverişi bile yapmadım kesinlikle bir daha 1000 tl den fazla ayırmam şuan 100 tl falan nakit kaldı
Ay gerçekten mi maşallah maşallah çok şaşırdım6 sene bitti canım
Bu ay eşim pek düşünmeden harcadı sanırım yoksa benim harcadıklarım belliEee nereye gitti ki o zaman para
Nice senelere canım6 sene bitti canım
Hayırlı olsun canım güle güle kullanElimdeki altınları toparlayarak 26.15 gr bilezik yaptım, 19 gr bilezik 6 gr altın ve biraz para verdim, 1.15 gr altın için 250 lira verdim, diğerlerinde karlı olduğum için sesimi çıkarmadım yine de kazanan benim
2 çalışan 1 sahibi duruyor, sahibi ve 1 çalışan iyi, diğer çalışan adam çarpmaya çalıısıyor gr altınları 210 dan bozup 217 den bana geri satacaktı gr gr saydırdım.
En azından elimde bütün olur altın lazım oldukça kullanıyordum toparlandı
gule gule kullan bereketli olsn canımElimdeki altınları toparlayarak 26.15 gr bilezik yaptım, 19 gr bilezik 6 gr altın ve biraz para verdim, 1.15 gr altın için 250 lira verdim, diğerlerinde karlı olduğum için sesimi çıkarmadım yine de kazanan benim
2 çalışan 1 sahibi duruyor, sahibi ve 1 çalışan iyi, diğer çalışan adam çarpmaya çalıısıyor gr altınları 210 dan bozup 217 den bana geri satacaktı gr gr saydırdım.
En azından elimde bütün olur altın lazım oldukça kullanıyordum toparlandı
gule gule kullan bereketli olsn canım
ya benım de ılkokuldan aynı okuldan arkadasım kuyumcuda calısıyo tesadufen karsılastık artık ondan alıyorum gramda 1tl falan ındırım yapıyo ıste yuklu alıyosam bıraz daha fazla falan
gecen bılezıgı sordum 22ayarları getırsem 20tane getırdım 20gram bılezık oluyomu dedim
yk dedı once gramları bozuyolarmıs sonra satıs fıyatıyla bılezıgı satıyolarmıs
sen hiç oyle yapma onları dugune gotur yoksa zarar edersın dedi
sanırım o da orda calısıyo yoksa ben hallederim derdi
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Şimdi kaçtan bozup kaçtan sattı senin altınları
Benden de mi parasizsiniz.Şey benden daha mı parasız kaldın
Bizim 400 tl kaldı 15 ine kadar yaBenden de mi parasizsiniz.
Maaşa kadar günlük 10 tl limitim var.
Umarım ekstra harcama çıkmaz .
Annem falan birşey isterse mecbur kumbaraya muracat.
Alacağım var aslında inş.verirler ..
Bende aynen sabah oldum halsizim ya . Baklavayı buzluğa koyabilirsin purecim çıktığı Zaman taze oluyorIyi aksamlar kizlar bende pazarimi yaptim.
50 liradan fazla gitmistir . Hesap yapamadim.
Misafirlerim geldi. Onlari agirladim çok şükür. Baklava almislar. Bende de kadayif vardi. Yiyemem. Yarimsar kilosunu bakicimiza ayirdim ikisinden de.
Regl oldum sabah . Dün iyi yorulmuştum. Bugun de oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?