Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Piyasalarda gelecek hafta cok yoğun. Bakalim bizim kurlari nasil etkiler.
Hesabimda gram altinim var. O gramlar hesapta dursun diyorum. Kasim maaşiyla bilezik alayim diyorum. Valla takmak hevesi geldi. Yada ata altin olark devam edeyim diyorum.
Ekonomistler şu ortamda stabil kalin birsey alip satmayin diyor. Arabayi belki yükseltmeyiz. Yani birikim uzun vadede olacagi icin fiziki mi yapsam diyorum.

ben artık bankalara güvenmiyorum, tersten çıkabilseydim, altın ve dolarları bozdurup, fiziki altına yönelmeyi düşünüyordum. ama tersten çıkmak zor, en azından nisana kadar öyle güçlü görünmüyor. ama ilk fırsatta birikimlerimi fizikiye çeviricem, dolar olarak da değil, altın olarak. doların da ne olacağı malum, bana küresel olarak da güven vermiyor artık. ticaret savaşları diye tutturuyorlar, trump zaten deli. euro da sadece al-sat için kullanmıştım, ona da güvenmiyorum. avrupa birliği denen şey bana sağlam gelmiyor. tarihte kaç kere birlik kurdu bu devletler, sürdürülebilirliği yok bence. bana en güvenli gelen para birimi isviçre frankı :))

Isvicre frangi evet.
Benimde düsüncem benzer canim.

Insallah bende alacagim canim . Maaş gününü bekliyorum
Bizde aynı purem yaaa bu ay 5 gün Doğu maaşından kesintimiz olacak yine . 1 tam alabilirim gibi hesapladım eşim maaşları yapsın sorup bi yeniden bütçeyi gözden geçireceğim . Olmazsa 3 çeyrek 1 gram da olabilir gibi

Şimdi sen fizikilere bakinca icin açiliyordur. Sari sari çil çil.
Bende gormek istiyorum elimde. Umarim hirsiz sıkıntısı olmaz. Alacagim biraz kararliyim

Şimdi sen fizikilere bakinca icin açiliyordur. Sari sari çil çil.
Bende gormek istiyorum elimde. Umarim hirsiz sıkıntısı olmaz. Alacagim biraz kararliyim
Alıyoruz eve geliyoruz sonra eşim hemen kaldırıyor ortadan. Hiç görmüyorum yaaa

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.Adam akıllı birikim yapmam lazım ınternet alısverısı çok yapıyorum ben kredi kartlarımız 5000bınden asagı gelemiyor malesefıns burda gaza gelırım gereksız harcamalarımı bugün ıtıbarıyle kesecegım.1080 tl lik dün 4.86gram altın aldım.Bu aykı bırıkım o.Bu arada evliyim memurum 3yasında bır oğlum var eşim şark hizmetınde.Artık esımın maaşıyla evı gecındırıp kendı maaşımı ve Doğu tazmınatını kenara ayırmak istiyorum Allah basıp ederse.

Hoşgeldinizzzz eşinizle ayrı mı yaşıyorsunuz acaba birlikte misiniz . Bizde güneydoğuda görev yapıyoruz ve bizde burayı değerlendirip para biriktirmeye çalışıyoruz

Hoşgeldinizzzz eşinizle ayrı mı yaşıyorsunuz acaba birlikte misiniz . Bizde güneydoğuda görev yapıyoruz ve bizde burayı değerlendirip para biriktirmeye çalışıyoruz

Ayrıyız eş götürülemeyen yerde eşimasker eşimisiniz sizde? 2.sark ve 2.kez ayrıyız hoş bız batıdada ayrıydık sureklı bırlıgı taşındı eşimin şanssızlık oldu cok

Merhaba hosgeldin. Birikimin bereketli olsun.
Cocuklar kucukkken okul ve egitim masraflari baslamadan ne biriktirsek kâŕdir. Benim oglan da 4 yaşinda. Okul kaygisi sardi simdiden beni.
Esin asker mi cankm

Merhaba hosgeldin. Birikimin bereketli olsun.
Cocuklar kucukkken okul ve egitim masraflari baslamadan ne biriktirsek kâŕdir. Benim oglan da 4 yaşinda. Okul kaygisi sardi simdiden beni.
Esin asker mi cankm
Evet asker canım. Oğlan kreşe gidiyor ztn başladı vızım okul masrafı aylık 1200 yıllık kırtasiyede 1330

Ayrıyız eş götürülemeyen yerde eşimasker eşimisiniz sizde? 2.sark ve 2.kez ayrıyız hoş bız batıdada ayrıydık sureklı bırlıgı taşındı eşimin şanssızlık oldu cok
Evet askeriz bizde çok zor oluyor . Bizde eşim göreve başladı hemen yurt dışına çıktı 1 sene sonra döndü biz nişanladık evlendik sonra yine afrin görevi çıktı 7 ay yine ayrı kaldık . Çok zor herşey görevimiz değişti karargaha geçtik ondan evdeyiz şimdi . Yoksa bizim tabur Irak’ta geri kalan herkes afrinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…