Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ah o görevler çocuk babasız büyüyor en çok onun ıcın üzülüyorum ama napalım canları sağ olsun bu günlerde geçecek sağlık olsun yeterkı.

Neden böyle fazla oldu
Evlendık 1.5yıl sonra esımın sark sırası geldı bende atandım atandıgım şehire tasındım esin geldı Batı’ya oraya taşındık 10ay sonra bırlık ıstanbula gıttı hadı oraya tayın oldum darbe oldu eşim başka yere verıldı ben kaldım ıstanbulda sonra tekrar tayın oldum tekrar esimi başka bırlıge cektıler ordan yine Doğu sırası geldı bende memleketıme tayın istedim 2yıl kalacağım ıns

Şanslısısınız ilk yılınızmı sizinde 2yılmı kalacaksınız?izne gelince tazmınat kesılıyor birde ev taşıdık bız bu ay 7bın tl gitti
Biz 5 yıl kalıyoruz gittiğimiz yerde . 2019 da tayin yazıp 2020 Temmuz’da batıya gidebiliriz . Ama biz burada uzatacağız memnunuz bulunduğumuz yerden. Eşimde mali şubede mutemet oldu rahatladık. Geçen ay izinden döndük Ekim maaşımızdan 1200 tl kesildi . Şimdi kasımdan da 300 gibi bir rakam daha kesilecek 5 gün kesilecek . Baya sarsıyor tazminat gidince

Normalde tayininiz 2 yılda bir mi

Hem birktesiniz hemde rahatmış uzatmak mantıklı Batı’da olsa ztn rahat degıl kaydırma bırlık çoğu sureklı görev

Hem birktesiniz hemde rahatmış uzatmak mantıklı Batı’da olsa ztn rahat degıl kaydırma bırlık çoğu sureklı görev
Bizde buradan oraya gelsek kaydırma birliğe geleceğiz bir tane bile birlik kalmadı . Komandolar için batı bitti kimse Batı’ya dönemiyor

Herkese merhaba
Dün buzluktan kıyma çıkarmıştım ama köfte yapmaya vakit bulamadım.
Bugün de anneme gitcez yemeğe.
Kıyma dolapta bozulur mu ?

Yok nasıl gıdeyım adam sureklı arazıde gezıyor üst bolgesınde ztn dağın tepesınde habire görevde eş götürülemeyen garnızon
Tahmin ettim birkaç şehir var zaten öyle .bizde öyleydik hiç eve uğramazdı geçen sene günlerce arazide 20 gün evden çıkmadığımı biliyorum . 2 görevin arası 1 güne düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…