- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.681
Etrafta var böyle insan canım arkadaşa giderken arardım kahveye diye gelirken kahveni al gel derdi ben almıyorum derdi ama herzaman ben götürürdüm kahveyi hiçmi başka misafirin gelmiyo sen içmiyosun istediklerini saymıyorum bile bende verirdim bu arkadaş yok yok diye aglardı bir ev aldı güle güle otursun dayadı döşedi şimdi bizi begenmiyo ne kadar aptalmışım ya mutfakdaki erzaklarımı nerdeyse ortak kullanırdıkAyyy selam kızlar ya sabah eşimle kalktık ona meyve suyu sıktım. O gitti yatayım dedim ay uyudum çok iyi oldu zaten regl oldum karnım ağrıyordu . Eşim aradı arabamıza araç giriş kartını yenilememiz lazımmış Ordu evi ve tugay için . Dışarıdaki işlerini halletmiş gelip bende resim kimliklerimi aldı . Arkadaşımla markete gittik su ve etimek aldım 5 tl ödedim. Eve geldik çay koydum kısır yaptım. Yerken komşu aradı kızı uyuyormuş markete gidemiyormuş eğer ben gidiyorsam ıspanak alabilir miymişim? Bende misafirim var dedim. Ama şaşırdım ya bir kere de ona misafirliğe gidecektik ona pastanın malzemelerini benden almıştıdün kızı ile bi arkadaşa gitmişti ve kahvaltı masasında resim atmışlar misafirliğe gidiliyor ama markete inilmiyor çok ilginç markette aparattanın altı . Neyse arkadaşım gitti bende ortalık tertemiz biraz uzandım
Ben ailelerimizden başka kimseye yardım etmem öyle salak mıyım ya ? Bak şimdi tüm oturdukları arkadaşları aşağıda oturuyorlar ama tuğçe hiç aranmaz. Anca böyle şu alınacak şu lazım şöyle böyle şeylere aranırım. Yada ben ararım milleti bize buyurun diye onlar da koşa koşa gelirlerEtrafta var böyle insan canım arkadaşa giderken arardım kahveye diye gelirken kahveni al gel derdi ben almıyorum derdi ama herzaman ben götürürdüm kahveyi hiçmi başka misafirin gelmiyo sen içmiyosun istediklerini saymıyorum bile bende verirdim bu arkadaş yok yok diye aglardı bir ev aldı güle güle otursun dayadı döşedi şimdi bizi begenmiyo ne kadar aptalmışım ya mutfakdaki erzaklarımı nerdeyse ortak kullanırdık
Canim oylesine niye gidiyorsunki suc senin. Bana kahveni al gel demisse gitmem(cok samimi oldugum haric)Etrafta var böyle insan canım arkadaşa giderken arardım kahveye diye gelirken kahveni al gel derdi ben almıyorum derdi ama herzaman ben götürürdüm kahveyi hiçmi başka misafirin gelmiyo sen içmiyosun istediklerini saymıyorum bile bende verirdim bu arkadaş yok yok diye aglardı bir ev aldı güle güle otursun dayadı döşedi şimdi bizi begenmiyo ne kadar aptalmışım ya mutfakdaki erzaklarımı nerdeyse ortak kullanırdık
Bana hiç öyle diyen biri olmadı olsaydı gitmezdim heralde sanki sana gelme demek istemiş ama sen anlamamışsınEtrafta var böyle insan canım arkadaşa giderken arardım kahveye diye gelirken kahveni al gel derdi ben almıyorum derdi ama herzaman ben götürürdüm kahveyi hiçmi başka misafirin gelmiyo sen içmiyosun istediklerini saymıyorum bile bende verirdim bu arkadaş yok yok diye aglardı bir ev aldı güle güle otursun dayadı döşedi şimdi bizi begenmiyo ne kadar aptalmışım ya mutfakdaki erzaklarımı nerdeyse ortak kullanırdık
:) bankalara güvenmeyelim iyi hoş da fizikiyi uygun koşullarda nasıl saklayacağız? Kasa kiralasak yine bankada, evde saklasak çok riskli birgün hırsız girip hepsini götürebilir gidenleri de geç birdaha o eve zor girerim ben sanırım:) zaten trend olarak dolar ve altının hareketlerinde çok az fark Oluyor, değişimin yönü hep aynı ama hareketlerin şiddeti altında kısmen daha yavaş buda biraz daha saglam kılıyor olabilir onu. Birde soyle bir durum varki bankaların gram alış satış marjı yaklaşık birbirine fakat kuyumcular ozellilkle dalgalanma doneminde kendini guvenceye almak için çok açıyor marjı. Ben nedense kuyumcularda kazıklanıyormuş gibi hissederim hep:) tabi tanıdık kuyumcunuz varsa alışverişi normal marjlarla yaptırıyor hatta senin altınları da kasasında saklamak amacıyla tutuyorsa ohh ne ala:) ozaman iş değişirben artık bankalara güvenmiyorum, tersten çıkabilseydim, altın ve dolarları bozdurup, fiziki altına yönelmeyi düşünüyordum. ama tersten çıkmak zor, en azından nisana kadar öyle güçlü görünmüyor. ama ilk fırsatta birikimlerimi fizikiye çeviricem, dolar olarak da değil, altın olarak. doların da ne olacağı malum, bana küresel olarak da güven vermiyor artık. ticaret savaşları diye tutturuyorlar, trump zaten deli. euro da sadece al-sat için kullanmıştım, ona da güvenmiyorum. avrupa birliği denen şey bana sağlam gelmiyor. tarihte kaç kere birlik kurdu bu devletler, sürdürülebilirliği yok bence. bana en güvenli gelen para birimi isviçre frankı :))
Nebilimki çok samiydik yapısı cimri olunca anlamadımki hep öyleydi isterdi herkesten çekinmezdi huyu derdim hepBana hiç öyle diyen biri olmadı olsaydı gitmezdim heralde sanki sana gelme demek istemiş ama sen anlamamışsın
Selamlar hoşgeldiniz. Ben de internet alışverişini çok yaparım bazen market slışverişini bile:)ikiz kızlarım var magaza magaza gezip alışveriş yapmaya pek vakit yok. Fakat 5000gercejten fazlaymış Araç yakıt masrafı falan var mı içinde ?Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.Adam akıllı birikim yapmam lazım ınternet alısverısı çok yapıyorum ben kredi kartlarımız 5000bınden asagı gelemiyor malesefıns burda gaza gelırım gereksız harcamalarımı bugün ıtıbarıyle kesecegım.1080 tl lik dün 4.86gram altın aldım.Bu aykı bırıkım o.Bu arada evliyim memurum 3yasında bır oğlum var eşim şark hizmetınde.Artık esımın maaşıyla evı gecındırıp kendı maaşımı ve Doğu tazmınatını kenara ayırmak istiyorum Allah basıp ederse.
Ya hiç aklıma bile gelmezdiki beni çok kullandı böyle bazen kendimi aptal gibi hisediyorum yaptıgı son hareketen sonra görüşmüyorum zaten ozaman hiç aklıma gelmezdi safmıyım neyim bilmiyorumkiCanim oylesine niye gidiyorsunki suc senin. Bana kahveni al gel demisse gitmem(cok samimi oldugum haric)
Erzak da neymis.asla
Sizin mesleğiniz nedir? Bizim kreşlerde 3000 kırtasiye masrafıda 2500verdikEvet asker canım. Oğlan kreşe gidiyor ztn başladı vızım okul masrafı aylık 1200 yıllık kırtasiyede 1330
Yaa çok zor olmalı5yıl bız kalamadık yerımızde 7yıllık evliyim 6kez ev taşıdım 4yıldırda ayrıyız
İnanın 10 sene hep koştum hiç markete gitmezdi bana gelirdi marketle bitişik oturuyodu kırem şanti şampuan aklınıza ne gelirse vijdanım yok diye aglayınca rezil olmasın derdim atıgı kazıgı hiç saymıyorum bile ben çok aptalım degilmiBen ailelerimizden başka kimseye yardım etmem öyle salak mıyım ya ? Bak şimdi tüm oturdukları arkadaşları aşağıda oturuyorlar ama tuğçe hiç aranmaz. Anca böyle şu alınacak şu lazım şöyle böyle şeylere aranırım. Yada ben ararım milleti bize buyurun diye onlar da koşa koşa gelirler
memurumSizin mesleğiniz nedir? Bizim kreşlerde 3000 kırtasiye masrafıda 2500verdik
Estafullah ama ben yapmam böyle şeyler gidip alsın allah allah .
İnanın 10 sene hep koştum hiç markete gitmezdi bana gelirdi marketle bitişik oturuyodu kırem şanti şampuan aklınıza ne gelirse vijdanım yok diye aglayınca rezil olmasın derdim atıgı kazıgı hiç saymıyorum bile ben çok aptalım degilmi
Dolabın altında et balık çekmecesi var mı? Orası daha soguk oluyor sıkıntısız kalır, normalse ondada kalabilir ya istersen vaktin varsa kofte yap pişir pişmiş halde ömrünü üzatmış olursun.Herkese merhaba
Dün buzluktan kıyma çıkarmıştım ama köfte yapmaya vakit bulamadım.
Bugün de anneme gitcez yemeğe.
Kıyma dolapta bozulur mu ?
Hemde ne zor birde bana sorunYaa çok zor olmalı
Bende memurum ücretsiz izindeyim 2aya doneceğim işimemurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?