Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Etrafta var böyle insan canım arkadaşa giderken arardım kahveye diye gelirken kahveni al gel derdi ben almıyorum derdi ama herzaman ben götürürdüm kahveyi hiçmi başka misafirin gelmiyo sen içmiyosun istediklerini saymıyorum bile bende verirdim bu arkadaş yok yok diye aglardı bir ev aldı güle güle otursun dayadı döşedi şimdi bizi begenmiyo ne kadar aptalmışım ya mutfakdaki erzaklarımı nerdeyse ortak kullanırdık

Ben ailelerimizden başka kimseye yardım etmem öyle salak mıyım ya ? Bak şimdi tüm oturdukları arkadaşları aşağıda oturuyorlar ama tuğçe hiç aranmaz. Anca böyle şu alınacak şu lazım şöyle böyle şeylere aranırım. Yada ben ararım milleti bize buyurun diye onlar da koşa koşa gelirler

Canim oylesine niye gidiyorsunki suc senin. Bana kahveni al gel demisse gitmem(cok samimi oldugum haric)
Erzak da neymis.asla

Bana hiç öyle diyen biri olmadı olsaydı gitmezdim heralde sanki sana gelme demek istemiş ama sen anlamamışsın

Kızlar hesapladım da bu hafta 100tl harcamışım. PaZartesi 20 tl Ordu evinde tost yemiştik. Eşim 50 tl çekmişti atm den onu markette harcadık birde cüzdanımda 20 tl param vardı 15 tl de ondan harcadım 5 tl kaldı . İyi gittik bence valla süt aldım biraz sebze filan almıştım su birkaç abur cubur filan almıştık marketten

Kıyma +4 te yarına dayanır ancak riske atmayım dersen kavur öyle koy başka bir yemekte kullanırsın köfte yapmak yerine.
Bu hafta bana da çok ağır geçti ama işlerimi toparladım gün bitti olarak görüyorum şu an.

Etli nohut, pilav ve cacık yapacagım aksama sadece ekmek alırız. Yine bebişlere alışveriş yaptım buay kendime beymenden bir sırt cantası eşimede fabrikadan bi bot aldık onları geçersek tüm yaptıgım giyim alışverişi kızlara:)

:) bankalara güvenmeyelim iyi hoş da fizikiyi uygun koşullarda nasıl saklayacağız? Kasa kiralasak yine bankada, evde saklasak çok riskli birgün hırsız girip hepsini götürebilir gidenleri de geç birdaha o eve zor girerim ben sanırım:) zaten trend olarak dolar ve altının hareketlerinde çok az fark Oluyor, değişimin yönü hep aynı ama hareketlerin şiddeti altında kısmen daha yavaş buda biraz daha saglam kılıyor olabilir onu. Birde soyle bir durum varki bankaların gram alış satış marjı yaklaşık birbirine fakat kuyumcular ozellilkle dalgalanma doneminde kendini guvenceye almak için çok açıyor marjı. Ben nedense kuyumcularda kazıklanıyormuş gibi hissederim hep:) tabi tanıdık kuyumcunuz varsa alışverişi normal marjlarla yaptırıyor hatta senin altınları da kasasında saklamak amacıyla tutuyorsa ohh ne ala:) ozaman iş değişir

Selamlar hoşgeldiniz. Ben de internet alışverişini çok yaparım bazen market slışverişini bile:)ikiz kızlarım var magaza magaza gezip alışveriş yapmaya pek vakit yok. Fakat 5000gercejten fazlaymış Araç yakıt masrafı falan var mı içinde ?

Canim oylesine niye gidiyorsunki suc senin. Bana kahveni al gel demisse gitmem(cok samimi oldugum haric)
Erzak da neymis.asla
Ya hiç aklıma bile gelmezdiki beni çok kullandı böyle bazen kendimi aptal gibi hisediyorum yaptıgı son hareketen sonra görüşmüyorum zaten ozaman hiç aklıma gelmezdi safmıyım neyim bilmiyorumki

İnanın 10 sene hep koştum hiç markete gitmezdi bana gelirdi marketle bitişik oturuyodu kırem şanti şampuan aklınıza ne gelirse vijdanım yok diye aglayınca rezil olmasın derdim atıgı kazıgı hiç saymıyorum bile ben çok aptalım degilmi

Estafullah ama ben yapmam böyle şeyler gidip alsın allah allah .

Herkese merhaba
Dün buzluktan kıyma çıkarmıştım ama köfte yapmaya vakit bulamadım.
Bugün de anneme gitcez yemeğe.
Kıyma dolapta bozulur mu ?
Dolabın altında et balık çekmecesi var mı? Orası daha soguk oluyor sıkıntısız kalır, normalse ondada kalabilir ya istersen vaktin varsa kofte yap pişir pişmiş halde ömrünü üzatmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…