- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.701
Yakıtta var ama ztn çok yakıt almıyorum suan küçük sehırdeyım kıyafet yemek elektronık taksıdı fln ama artık kıyafet fln almayacağım karar verdım en azından birkac aySelamlar hoşgeldiniz. Ben de internet alışverişini çok yaparım bazen market slışverişini bile:)ikiz kızlarım var magaza magaza gezip alışveriş yapmaya pek vakit yok. Fakat 5000gercejten fazlaymış Araç yakıt masrafı falan var mı içinde ?
Yuh ya hiç misafire kahveni al gel denir mi!! ha gercekten o an yoktur ve çıkıp alamayacak durumdasın canım kahvem bitti ya sen gel ben sana güzel bi çay demleyim denir, ayıp hiç üzme kendini böyleleri içinEtrafta var böyle insan canım arkadaşa giderken arardım kahveye diye gelirken kahveni al gel derdi ben almıyorum derdi ama herzaman ben götürürdüm kahveyi hiçmi başka misafirin gelmiyo sen içmiyosun istediklerini saymıyorum bile bende verirdim bu arkadaş yok yok diye aglardı bir ev aldı güle güle otursun dayadı döşedi şimdi bizi begenmiyo ne kadar aptalmışım ya mutfakdaki erzaklarımı nerdeyse ortak kullanırdık
Bende oğlum 19aylılken başladım işe 14ay ucretsız ızın aldım annem baktı 3yasında kreşe başladı tam gün artık tam gün gidiyorBende memurum ücretsiz izindeyim 2aya doneceğim işi
Yaa biz herseyi karttan alıyoruz bez yakıt oyuncak gıda.. ellerimize sadece 300-400tl harçlık alırız bi arkadaşımızla yemek yer kahve içeriz yada nakit ihtiyaç olur diye. Sanırım vazgeçemem çünkü internet alışverişi daha ucuz bezi toplu alıyorum daha ucuz en basitinden gecen bi kitap dikkatimi çekti d&r da etiketli 40tl daha magazadan çıkmadan telden baktım d&r onlinesatışta aynı kitap 25tl yavasta bıraktım kitabı:) ama işte internet alışverişi de çok gaza getiriyor insanı amaan guzelmiş alıyım taksit yaptırırım diyorsun çok uzuyor, kredi kartı kullanımı bu devirde ciddi irade meselesi olduYakıtta var ama ztn çok yakıt almıyorum suan küçük sehırdeyım kıyafet yemek elektronık taksıdı fln ama artık kıyafet fln almayacağım karar verdım en azından birkac aykalan parayı hemen yatırıma atacağım .Ben bide çocuğun yazlıklarını kıs gürlerken alırım kışlıkları yaz girerken indirimden toplarım ama yinede kart gelıyor artık çok gerekmedıkce kartı kullanmayacağım
Masallah, biz yarım gunuz şuan yakında gececeğiz tam gune. Annene de masallah 3yasa getirmiş Allah razı olsunBende oğlum 19aylılken başladım işe 14ay ucretsız ızın aldım annem baktı 3yasında kreşe başladı tam gün artık tam gün gidiyor
Bence 100lirayı yetirmek büyük başarı. Helal:)Kızlar hesapladım da bu hafta 100tl harcamışım. PaZartesi 20 tl Ordu evinde tost yemiştik. Eşim 50 tl çekmişti atm den onu markette harcadık birde cüzdanımda 20 tl param vardı 15 tl de ondan harcadım 5 tl kaldı . İyi gittik bence vallasüt aldım biraz sebze filan almıştım su birkaç abur cubur filan almıştık marketten
Eşim az önce hesaptan 50 tl para çekti acaba neden merak içindeyim hahahhaBence 100lirayı yetirmek büyük başarı. Helal:)
Bizde öyle sonra maaşı karta yatırıyoruzYaa biz herseyi karttan alıyoruz bez yakıt oyuncak gıda.. ellerimize sadece 300-400tl harçlık alırız bi arkadaşımızla yemek yer kahve içeriz yada nakit ihtiyaç olur diye. Sanırım vazgeçemem çünkü internet alışverişi daha ucuz bezi toplu alıyorum daha ucuz en basitinden gecen bi kitap dikkatimi çekti d&r da etiketli 40tl daha magazadan çıkmadan telden baktım d&r onlinesatışta aynı kitap 25tl yavasta bıraktım kitabı:) ama işte internet alışverişi de çok gaza getiriyor insanı amaan guzelmiş alıyım taksit yaptırırım diyorsun çok uzuyor, kredi kartı kullanımı bu devirde ciddi irade meselesi oldu
Eşimde hep orda burda görevdeydı annem benımle kaldı Allah razı olsun hakkını ödeyemem babamda tek basına kaldı ondandan Allah razı olsun yoksa işim zorduMasallah, biz yarım gunuz şuan yakında gececeğiz tam gune. Annene de masallah 3yasa getirmiş Allah razı olsun
Valla sıkı takiptesin fazla üzerine gitme bence:)Eşim az önce hesaptan 50 tl para çekti acaba neden merak içindeyim hahahha
Sgolasın canım benim merhametimin kurbanı oldum hep ben o küçük şeylere takılmadım zaten inanki aram öyle aklıma bile gelmezde atığı kazığı ömrüm boyunca unutmam benim iyi niyetimi güvenimi aldı götürdü onun için arkadaşlık dostluk adına içimde hiç birşey kalmadı degermiydiki özürde diledi asla asla afetmem kendine başka kurbanlar bulsunYuh ya hiç misafire kahveni al gel denir mi!! ha gercekten o an yoktur ve çıkıp alamayacak durumdasın canım kahvem bitti ya sen gel ben sana güzel bi çay demleyim denir, ayıp hiç üzme kendini böyleleri için
Güveç pilav salata yada cacık canımKızlar akşama ne yapıcam diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Oksn olmuş artık üzülme hayatta hepsi bize ders işte. İyi niyetten yoksun ve kotu enerjiye sahip insanlardan uzak durmalıyız hepimizSgolasın canım benim merhametimin kurbanı oldum hep ben o küçük şeylere takılmadım zaten inanki aram öyle aklıma bile gelmezde atığı kazığı ömrüm boyunca unutmam benim iyi niyetimi güvenimi aldı götürdü onun için arkadaşlık dostluk adına içimde hiç birşey kalmadı degermiydiki özürde diledi asla asla afetmem kendine başka kurbanlar bulsun
Teşekür ederim bundan sonra daha dikatli olucam kendime söz verdim sagolunOksn olmuş artık üzülme hayatta hepsi bize ders işte. İyi niyetten yoksun ve kotu enerjiye sahip insanlardan uzak durmalıyız hepimiz
Benim komsumun aynisi :) aklina ne gelirse isterdi,tek bizden degil tabi,yogurt,yumurta,baharat,sampuan,sabun,sicak su,evde pisen yemeklerden,demlenen caydan,alinan meyveden bakliyattan,bal zeytinyagi vs bütün yiyeceklerden isterdi,kiyafet vs bir sürü sey.
İnanın 10 sene hep koştum hiç markete gitmezdi bana gelirdi marketle bitişik oturuyodu kırem şanti şampuan aklınıza ne gelirse vijdanım yok diye aglayınca rezil olmasın derdim atıgı kazıgı hiç saymıyorum bile ben çok aptalım degilmi
Terbiyelı tavuk suyu çorbası ve makarnam var dünden zaten oğlumla ıkımız bitiremiyoruzKızlar akşama ne yapıcam diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Aynı bizim komşudanmış saydıklarınızın hepsini isterdi verirdim durumu bukadar iyi olupta nasıl bukadar istenirki ben isteyemem evimde ne varsa onu pişiririm eşim derdi daha 2gün önce bir kep yumurta aldım yemedik bitimiki diye garibim bilmiyoki ben dagıtıyorum evde ama akılandım birdaha yapmam buranın sayesinde artık burayı takıp ediyorum iyiki varsınız çok sagolunBenim komsumun aynisi :) aklina ne gelirse isterdi,tek bizden degil tabi,yogurt,yumurta,baharat,sampuan,sabun,sicak su,evde pisen yemeklerden,demlenen caydan,alinan meyveden bakliyattan,bal zeytinyagi vs bütün yiyeceklerden isterdi,kiyafet vs bir sürü sey.
E tabi bizlerde maddi durumu sıkışık saniyoruz tabi ama isin asli oyle degil evleri varmis sonradan satin aldigi,baska gayrimenkulleride var tabi.Yardimlar kesildi tabi komsular tarafindan kimse vermedi vermezde.
Şehriye çorbası , yeşil fasulye , pirinç pilavı, salata , cacık, etimek tatlısı yaptımKızlar akşama ne yapıcam diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Masallah senın menü zenginŞehriye çorbası , yeşil fasulye , pirinç pilavı, salata , cacık, etimek tatlısı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?