Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yakıtta var ama ztn çok yakıt almıyorum suan küçük sehırdeyım kıyafet yemek elektronık taksıdı fln ama artık kıyafet fln almayacağım karar verdım en azından birkac ay kalan parayı hemen yatırıma atacağım .Ben bide çocuğun yazlıklarını kıs gürlerken alırım kışlıkları yaz girerken indirimden toplarım ama yinede kart gelıyor artık çok gerekmedıkce kartı kullanmayacağım

Yuh ya hiç misafire kahveni al gel denir mi!! ha gercekten o an yoktur ve çıkıp alamayacak durumdasın canım kahvem bitti ya sen gel ben sana güzel bi çay demleyim denir, ayıp hiç üzme kendini böyleleri için

Yaa biz herseyi karttan alıyoruz bez yakıt oyuncak gıda.. ellerimize sadece 300-400tl harçlık alırız bi arkadaşımızla yemek yer kahve içeriz yada nakit ihtiyaç olur diye. Sanırım vazgeçemem çünkü internet alışverişi daha ucuz bezi toplu alıyorum daha ucuz en basitinden gecen bi kitap dikkatimi çekti d&r da etiketli 40tl daha magazadan çıkmadan telden baktım d&r onlinesatışta aynı kitap 25tl yavasta bıraktım kitabı:) ama işte internet alışverişi de çok gaza getiriyor insanı amaan guzelmiş alıyım taksit yaptırırım diyorsun çok uzuyor, kredi kartı kullanımı bu devirde ciddi irade meselesi oldu

Bende oğlum 19aylılken başladım işe 14ay ucretsız ızın aldım annem baktı 3yasında kreşe başladı tam gün artık tam gün gidiyor
Masallah, biz yarım gunuz şuan yakında gececeğiz tam gune. Annene de masallah 3yasa getirmiş Allah razı olsun

Bence 100lirayı yetirmek büyük başarı. Helal:)

Bizde öyle sonra maaşı karta yatırıyoruzbak en basıti bu ay kazak alayım dedım 2tane aldım kotondan 100tl karta geçtim sonra nette Polo da ındırkm varmış ordan bır kazak 2gomlek aldım eşim banada alsaydın dedı eritesi gün ona 2kazak bır eşofman aldım dur kendımede çok ucuz 2pantolon alayım dedım taksit yaptım ama 500tl yı gecık harcadımşimdi bugün benzın alıcm karta hep askerî kantınde kart geçiyor Ordu evinde öğlen yemek kartla böyle böyle gidiyor.Cocuga yazın Boyner’den aldım montunu 500den 170e dusmustu mont bot derdı yok ama başka bırsey çıkıyor hep

Yuh ya hiç misafire kahveni al gel denir mi!! ha gercekten o an yoktur ve çıkıp alamayacak durumdasın canım kahvem bitti ya sen gel ben sana güzel bi çay demleyim denir, ayıp hiç üzme kendini böyleleri için
Sgolasın canım benim merhametimin kurbanı oldum hep ben o küçük şeylere takılmadım zaten inanki aram öyle aklıma bile gelmezde atığı kazığı ömrüm boyunca unutmam benim iyi niyetimi güvenimi aldı götürdü onun için arkadaşlık dostluk adına içimde hiç birşey kalmadı degermiydiki özürde diledi asla asla afetmem kendine başka kurbanlar bulsun

Oksn olmuş artık üzülme hayatta hepsi bize ders işte. İyi niyetten yoksun ve kotu enerjiye sahip insanlardan uzak durmalıyız hepimiz

Benim komsumun aynisi :) aklina ne gelirse isterdi,tek bizden degil tabi,yogurt,yumurta,baharat,sampuan,sabun,sicak su,evde pisen yemeklerden,demlenen caydan,alinan meyveden bakliyattan,bal zeytinyagi vs bütün yiyeceklerden isterdi,kiyafet vs bir sürü sey.

E tabi bizlerde maddi durumu sıkışık saniyoruz tabi ama isin asli oyle degil evleri varmis sonradan satin aldigi,baska gayrimenkulleride var tabi.Yardimlar kesildi tabi komsular tarafindan kimse vermedi vermezde.

Aynı bizim komşudanmış saydıklarınızın hepsini isterdi verirdim durumu bukadar iyi olupta nasıl bukadar istenirki ben isteyemem evimde ne varsa onu pişiririm eşim derdi daha 2gün önce bir kep yumurta aldım yemedik bitimiki diye garibim bilmiyoki ben dagıtıyorum evde ama akılandım birdaha yapmam buranın sayesinde artık burayı takıp ediyorum iyiki varsınız çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…