- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.721
Teşekkür ediyorumŞehriye çorbası , yeşil fasulye , pirinç pilavı, salata , cacık, etimek tatlısı yaptım
Ben erken bitirdim işlerimi gimata uğradık balık aldım kalkan var akşama. Bir de salata.Kızlar akşama ne yapıcam diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Benim karşı komşu da Mevlüt okutacaktı erkekler sana girebilir mi yarım saat kadar demişti ama bunu o gün söylemişti. Kabul edemedim çünkü tanıdığım insanlar değil bir de çalışıyorum bir cumartesi evden çıkmak üzere idim.Benim komsumun aynisi :) aklina ne gelirse isterdi,tek bizden degil tabi,yogurt,yumurta,baharat,sampuan,sabun,sicak su,evde pisen yemeklerden,demlenen caydan,alinan meyveden bakliyattan,bal zeytinyagi vs bütün yiyeceklerden isterdi,kiyafet vs bir sürü sey.
E tabi bizlerde maddi durumu sıkışık saniyoruz tabi ama isin asli oyle degil evleri varmis sonradan satin aldigi,baska gayrimenkulleride var tabi.Yardimlar kesildi tabi komsular tarafindan kimse vermedi vermezde.
Canım eşim eve geldi yine saçma sapan birşey inanılmaz saçma şekilde para harcamış ( ne olduğunu söyleyip burada rezil olmak istemiyorum) bende tabi sinirlendim 300 tl paramız kalmış durumda . Bende ben artık evin ekonomisi ile ilgilenmekten istifa ettim dedim ki bunu her ay diyorum ama olmuyor neyse . İstifa ettim sonuçta şimdi buraya sohbete geleceğim para yok bende kızlar
Eşimde bu hafta içi annemin ona düğünde hediye aldığı traş makinasını bozdu göz göre göre ona da sinirliyim zaten . Maddiyat için değil hatırası vardı . Şimdi içerde uyuyor üzerini örttüm sakin sakin oturuyorumBoşver çokta takılma ben nezaman kartı hafıfletelım desem esım bırsey alır en son traş makinası aldı 900tl taksıt yapmış begenmedıde
Benimde son 20dk mesai bitiyor hemen oğlanı alcm okuldan eve git yemek yedır mutfak topla mesai evde başlayacakEşimde bu hafta içi annemin ona düğünde hediye aldığı traş makinasını bozdu göz göre göre ona da sinirliyim zaten . Maddiyat için değil hatırası vardı . Şimdi içerde uyuyor üzerini örttüm sakin sakin oturuyorumduş aldım bi ağrı kesici içtim Prenses oldum oturuyorum
Yanlız mısınız ailenden birisi var mı yanınaBenimde son 20dk mesai bitiyor hemen oğlanı alcm okuldan eve git yemek yedır mutfak topla mesai evde başlayacakyarın sabah erken uyanmaz ıns
tavuk vericem fırına eşim dün almış yanına da pilav mı koysam ama yoruldum bugün, cuma ya yoğun günüm.. ya da çorba koyabilirsem çorba koyarım.Kızlar akşama ne yapıcam diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Aman düşsün biraz daha 15 gün var maaşımıza altın filan alamayız zaten parasısızKızlar haber kanalları son dakika haberi olarak ABD ile Türkiye arasındaki yaptırım kalktı diyor bu demek oluyor ki piyasalar düşüşe devam edicek
Yalnızım oğlanla ikimiz takılıyoruzYanlız mısınız ailenden birisi var mı yanına
Allah yardımcın olsun canımmmm çok zor biliyorumYalnızım oğlanla ikimiz takılıyoruzsabah onu kreşe bırakıp işe geliyorum aksamda alıp eve gidiyorum .annemler ile 20km aramız haftasonu gidiyorum yemek fln yemege
Düşşün düşşün yatırım yapalım herseyde fırladı dolarla bır dolar düştü zamlar aynı kaldıKızlar haber kanalları son dakika haberi olarak ABD ile Türkiye arasındaki yaptırım kalktı diyor bu demek oluyor ki piyasalar düşüşe devam edicek
Aman düşsün biraz daha 15 gün var maaşımıza altın filan alamayız zaten parasısız
Eşim yine tutturamadın diyor bana eski aldıklarım içinDüşşün düşşün yatırım yapalım herseyde fırladı dolarla bır dolar düştü zamlar aynı kaldı
Nereden bilelim düşecek mi çıkacak mı altın dolar zaten bu işler kumar gibi birşeyEşim yine tutturamadın diyor bana eski aldıklarım için
Her zamanki gibi uzun vadede aldık onları dedim
Öyle ama kendisi düşecek alma dedi ya bir kere artık sürekli lafını ederNereden bilelim düşecek mi çıkacak mı altın dolar zaten bu işler kumar gibi birşey
Ben olsam çok biliyorsan kendin al sat der bırakırım bak evin bütçesini bıraktım ortada hahahaÖyle ama kendisi düşecek alma dedi ya bir kere artık sürekli lafını eder
Yapamaz ki daha benim birikim yapmama bile alışamadı tam olarak bu ay bilezik yapıcam diyorum yapamazsın diyor ben kafamdan az çok hesap yaptım kenara koyabileceğim para üzerinden hayal kuruyorum eşim inanmıyorBen olsam çok biliyorsan kendin al sat der bırakırım bak evin bütçesini bıraktım ortada hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?