Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim karşı komşu da Mevlüt okutacaktı erkekler sana girebilir mi yarım saat kadar demişti ama bunu o gün söylemişti. Kabul edemedim çünkü tanıdığım insanlar değil bir de çalışıyorum bir cumartesi evden çıkmak üzere idim.

Canım eşim eve geldi yine saçma sapan birşey inanılmaz saçma şekilde para harcamış ( ne olduğunu söyleyip burada rezil olmak istemiyorum) bende tabi sinirlendim 300 tl paramız kalmış durumda . Bende ben artık evin ekonomisi ile ilgilenmekten istifa ettim dedim ki bunu her ay diyorum ama olmuyor neyse . İstifa ettim sonuçta şimdi buraya sohbete geleceğim para yok bende kızlar

Boşver çokta takılma ben nezaman kartı hafıfletelım desem esım bırsey alır en son traş makinası aldı 900tl taksıt yapmış begenmedıde

Boşver çokta takılma ben nezaman kartı hafıfletelım desem esım bırsey alır en son traş makinası aldı 900tl taksıt yapmış begenmedıde
Eşimde bu hafta içi annemin ona düğünde hediye aldığı traş makinasını bozdu göz göre göre ona da sinirliyim zaten . Maddiyat için değil hatırası vardı . Şimdi içerde uyuyor üzerini örttüm sakin sakin oturuyorum duş aldım bi ağrı kesici içtim Prenses oldum oturuyorum

Benimde son 20dk mesai bitiyor hemen oğlanı alcm okuldan eve git yemek yedır mutfak topla mesai evde başlayacakyarın sabah erken uyanmaz ıns

Kızlar haber kanalları son dakika haberi olarak ABD ile Türkiye arasındaki yaptırım kalktı diyor bu demek oluyor ki piyasalar düşüşe devam edicek

Kızlar haber kanalları son dakika haberi olarak ABD ile Türkiye arasındaki yaptırım kalktı diyor bu demek oluyor ki piyasalar düşüşe devam edicek
Aman düşsün biraz daha 15 gün var maaşımıza altın filan alamayız zaten parasısız

Yalnızım oğlanla ikimiz takılıyoruz sabah onu kreşe bırakıp işe geliyorum aksamda alıp eve gidiyorum .annemler ile 20km aramız haftasonu gidiyorum yemek fln yemege
Allah yardımcın olsun canımmmm çok zor biliyorum

Ben olsam çok biliyorsan kendin al sat der bırakırım bak evin bütçesini bıraktım ortada hahaha
Yapamaz ki daha benim birikim yapmama bile alışamadı tam olarak bu ay bilezik yapıcam diyorum yapamazsın diyor ben kafamdan az çok hesap yaptım kenara koyabileceğim para üzerinden hayal kuruyorum eşim inanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…