- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.741
Yarın bakayım ben de::)kızlar a101de dondurmalarda 1alana1bedava var maras usulu aldm ben fıstıklı 2tanesi 10lira
Dün A101de iki kadının konuşmasına şahit oldum aynen şöyle dediler ; perosun reklamı çok yapılıyor ama hiç birşey temizlemiyor güzel değilKızlar peros marka deterjan kullanan var mı 9 kg 31,95 diyor a101 de çok uygun
Bende bakarım yarın dondurmayı cok tüketiyoruzkızlar a101de dondurmalarda 1alana1bedava var maras usulu aldm ben fıstıklı 2tanesi 10lira
Buzdolabında duruyor yatın öğlen pişireceğim hiç vaktim olmadı sağol ilgin içinDolabın altında et balık çekmecesi var mı? Orası daha soguk oluyor sıkıntısız kalır, normalse ondada kalabilir ya istersen vaktin varsa kofte yap pişir pişmiş halde ömrünü üzatmış olursun.
Güzel fikir ancak altına yazılacak notlara da hazırlıklı olun. Sağlam geyik dönebilir.Yemek yiyip markete indik eşim birkaç a101 dolaşmış ve benim istediğim o bonsai çiçeğinden aramış ama bulamamış sürpriz yapacakmış neyse . Marketten molped günlük ped aldım 4 tane maraş usulu aldım 7.95 ödedik hemen eve gelip kahve yaptıkbizim binada ses problemi varya kızlar eşimle konuştuk yarın wordde bu sesle ilgili filan birşeyler yazacak bizde çaktırmadan asansöre yapıştırıcaz öyle karar verdik hahaha kimse anlamaz bizim olduğumuzu
Çok eğleneceğiz yaGüzel fikir ancak altına yazılacak notlara da hazırlıklı olun. Sağlam geyik dönebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?