Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar peros marka deterjan kullanan var mı 9 kg 31,95 diyor a101 de çok uygun
Dün A101de iki kadının konuşmasına şahit oldum aynen şöyle dediler ; perosun reklamı çok yapılıyor ama hiç birşey temizlemiyor güzel değil

Onumuzdeki hafta yukselsin lutfen nolur maasimi koydummm sonra gene artsin sen alcan diye:)
Ahaha kafaya bak reddediyor dususu:)))

Son düzenleme:
Yaa a101 de bsy kalmamis
2 cornet classic
1 karaorman mini 1 meyve soleni
2 de oreo mini aldim
Yrn 1 subeye daha bakicam
Oreo istiyodum yok
Soktan anneme 1 siyah 1 narin perwol
1 de viking sivi aldim

Yemek yiyip markete indik eşim birkaç a101 dolaşmış ve benim istediğim o bonsai çiçeğinden aramış ama bulamamış sürpriz yapacakmış neyse . Marketten molped günlük ped aldım 4 tane maraş usulu aldım 7.95 ödedik hemen eve gelip kahve yaptık bizim binada ses problemi varya kızlar eşimle konuştuk yarın wordde bu sesle ilgili filan birşeyler yazacak bizde çaktırmadan asansöre yapıştırıcaz öyle karar verdik hahaha kimse anlamaz bizim olduğumuzu

Dolabın altında et balık çekmecesi var mı? Orası daha soguk oluyor sıkıntısız kalır, normalse ondada kalabilir ya istersen vaktin varsa kofte yap pişir pişmiş halde ömrünü üzatmış olursun.
Buzdolabında duruyor yatın öğlen pişireceğim hiç vaktim olmadı sağol ilgin için

Güzel fikir ancak altına yazılacak notlara da hazırlıklı olun. Sağlam geyik dönebilir.

Fatura bakmak için internet bankacılığına girmiştim ek ders yatmış genelde ayın 6 sında yatardı biraz dursun önümüzdeki haftayıda yarılayalım eşim sorarsa derim bu ay rapor aldığımdan normalden az yatmış bakıcı parasını çıkarınca çok az harçlık kalıyor

Selamlar,

Doğum iznim bitti, 30 Ekim itibariyle işe başladım. İlk maaşımı 1 Aralık’ta alacağım inşallah.

Hedefim 1 Ocak itibariyle iki adet ihtiyaç kredisini kapatmak ve kredi kartımı iptal ettirmek. Aslında kredi kartının taksit özelliğini uzun zamandır kullanmıyorum ama 2019’da kartsız yaşamayı bir deneyeyim istedim. Sadece ev kredisi ile devam etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…