- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.761
Canim hazir süt almak istemiyorum.Muzlu meyveli denesen belki içer gerçi iştah yoksa ne yapsanız nafilede
Nesquik iyi bir şey değil ki. Onun yerine azıcık kakao bal ile aynı tadı yakalayabilirsin.Oğlan sut icmek istemiyor. Nesguik filan alip sutüne karistirsam icer mi acaba
Benimde aklima geldi kakao. Bal da var evdeNesquik iyi bir şey değil ki. Onun yerine azıcık kakao bal ile aynı tadı yakalayabilirsin.
Bir kere alışırsa bundan sonra sade süt içiremeyebilirsiniz, arkadaşlarım da örnekleri var. Kreşte de problem oluyor. Kızımın sınıfında bir çocuk ikindi kahvaltısında ne zaman süt verseler nesquik istiyorum diye ağlıyordu. Bir de içerik açısından sıkıntılı bir ürün, ben hiç kullanmayın derim. Tat vermek için pekmez veya bal karıştırabilirsiniz.Oğlan sut icmek istemiyor. Nesguik filan alip sutüne karistirsam icer mi acaba
Direk kakao ile dene bi pureCanim hazir süt almak istemiyorum.
Sutciden aldim acik süt. Ona toz nesguiknkaristirayim diyorum
Evet. Bugun disari cikip kakao bile alamam. Bal karistaracagim zorla da olsa icevekBir kere alışırsa bundan sonra sade süt içiremeyebilirsiniz, arkadaşlarım da örnekleri var. Kreşte de problem oluyor. Kızımın sınıfında bir çocuk ikindi kahvaltısında ne zaman süt verseler nesquik istiyorum diye ağlıyordu. Bir de içerik açısından sıkıntılı bir ürün, ben hiç kullanmayın derim. Tat vermek için pekmez veya bal karıştırabilirsiniz.
Dönemsel iştahsızlık olabiliyor. Benim kızım da 1 haftadır normalde yediği şeyleri yememeye başladı. Daha önce de olmuştu. Takılmayın hiç.Evet. Bugun disari cikip kakao bile alamam. Bal karistaracagim zorla da olsa icevek
Yok hazır demedim zaten muzlu çilekli kendim yapardım çaktırmadan biraz bal yada pekmez koyardım kendide ceviz atar içerdi oglum atom derdi adınadaCanim hazir süt almak istemiyorum.
Sutciden aldim acik süt. Ona toz nesguiknkaristirayim diyorum
Oğlan sut icmek istemiyor. Nesguik filan alip sutüne karistirsam icer mi acaba
Dönemseldir dedim psikolojiktir dedim ama kilo vermiş iste. Moralim bozulduDönemsel iştahsızlık olabiliyor. Benim kızım da 1 haftadır normalde yediği şeyleri yememeye başladı. Daha önce de olmuştu. Takılmayın hiç.
Dün akşam yemeğe problem çıkardı, başka bir şey istedi. “Yemek bu yersen afiyet olsun, yemezsen sabah kahvaltıya kadar başka bir şey yok, seçim senin” dedim. Akşam aç yattı, bu sabah bir kahvaltı yapışı var görmeniz lazım:))
canım buyukler için laktozsuz sutler var mideni şişiriyosa onları dene onların sındırımı daha kolaymısAcaba dokunuyormu
Bende uzun zamandir icemiyorum ancak misir gevregi bebe biskuvisi veya sutlu tatli ile
Sade midemi sisiriyor
canım buyukler için laktozsuz sutler var mideni şişiriyosa onları dene onların sındırımı daha kolaymıs
Aynen. Işlem gören gidadan uzak durmak lazimTesekkur ederim ama Daha cok islem gordugu icin icime sinmiyor ev yogurdu sutlu tatli ve kuruyemis ile goturuyorum.
Sağlıksız beslenip kilo almasından iyidir, moralinizi bozmayın hiç.Dönemseldir dedim psikolojiktir dedim ama kilo vermiş iste. Moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?