Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oğlan sut icmek istemiyor. Nesguik filan alip sutüne karistirsam icer mi acaba
Bir kere alışırsa bundan sonra sade süt içiremeyebilirsiniz, arkadaşlarım da örnekleri var. Kreşte de problem oluyor. Kızımın sınıfında bir çocuk ikindi kahvaltısında ne zaman süt verseler nesquik istiyorum diye ağlıyordu. Bir de içerik açısından sıkıntılı bir ürün, ben hiç kullanmayın derim. Tat vermek için pekmez veya bal karıştırabilirsiniz.

Evet. Bugun disari cikip kakao bile alamam. Bal karistaracagim zorla da olsa icevek

Evet. Bugun disari cikip kakao bile alamam. Bal karistaracagim zorla da olsa icevek
Dönemsel iştahsızlık olabiliyor. Benim kızım da 1 haftadır normalde yediği şeyleri yememeye başladı. Daha önce de olmuştu. Takılmayın hiç.

Dün akşam yemeğe problem çıkardı, başka bir şey istedi. “Yemek bu yersen afiyet olsun, yemezsen sabah kahvaltıya kadar başka bir şey yok, seçim senin” dedim. Akşam aç yattı, bu sabah bir kahvaltı yapışı var görmeniz lazım:))

Dönemseldir dedim psikolojiktir dedim ama kilo vermiş iste. Moralim bozuldu

canım buyukler için laktozsuz sutler var mideni şişiriyosa onları dene onların sındırımı daha kolaymıs

Tesekkur ederim ama Daha cok islem gordugu icin icime sinmiyor ev yogurdu sutlu tatli ve kuruyemis ile goturuyorum.

Çok yoruldum kızlar ya . Sabah kahvaltı yaptık pankek filan yaptım yedik kaldırdım bulaşık makinasını çalıştırdım. Bizim şubeden bi komutan aradı ki bizim evin yanındaki markete geliyorlarmış bize de kahveye uğrayacaklarmış . Hemen eşim hazır chesscake aldı . Normalde buzluk dolu birşeyler çıkaracaktım ama hiç zaman yoktu . Balkonu yıkayıp masa sandalyemizi yerleştirdik anında geldiler. Bende hemen kahve yaptım ardına çay kuruyemiş pasta derken oturduk baya 12 de gelip 3 te gittiler . Görümcemin doktor kontrolünü vardı bebeğin kalp atışı yokmuş kürtaj olacakmış onu aradım . Resmen kalplerini bozdukları için olmadı bebek neyse . Yürüyüşe gittik markete girdik eşim telefon tutucu aldı arabaya 5 tl ödedi . Bende makarna aldım 4 tl oraya . Başka marketten su , soğan , yemeğin yanına içecek 5,5 tl ödedim. Sabahta chesscake 11 tl di . Eve geldim eşim tugaya gitti işi varmış. Menüde domates çorbası makarna ve et ayrıca salata turşu var . Bazamızın altında 1000 lik puzzle vardı onu çıkartım yapıcaz tam oturma odamıza asmak için renkler şahane. Komşumdan çiçek aldım porselen saksım vardı onu diktim . Boğazım ağrıyor sanki

Offg sıkıldim .
Zaman gecsin eşım gelsin bir an önce.

Bu arada kayinvalide guzel bi koli hazirliyormus. İçınde neler var acaba.
Belli bir süre gider bana
Param cok azaldi. Kemer sıkmam lazim. Sadece su süt pazar param var. Ekstra birsey cikarsa kuruşum yok
Ek dersten telefon faturam parasi artiyor. Bari faturayi öderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…