Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kalplerini neden bozmuşlardı ki?

Kalplerini neden bozmuşlardı ki?
2 tane bebek yerleştirmişlerdi. Görümcemin Oğluda tüp bebek ve ikizdi ikizi 4 aylıkken düştü . Bunun içinde bakmak maddiyat vs ile ilgili konuşulurken damat bey nasıl olsa buda düşer dedi. Sonra tahlil yapıldı tek olduğu ortaya çıktı bebeğin. Şimdi de 7 haftalık ve kalp sesini duymamışlar kese varmış bebek yokmuş doktor Perşembe ye kadar bekleyelim demiş. Damatta Salı gidelim kürtaj için demiş cahil böyle konuşunca tabi kalp bozulmuş oluyor allah böyle vermiyor

Bir de imam efendi kendisi

Bugün çok şey aldim

Sarjli diş fircasi ucu buyuk 4 lu
Sarjli dis fırçası ucu küçük 2 li
Dış macunu buyukler için
Dis macunu cocuklar icin
2 tane dış fircasi normal
Kulak cubugu
Sarımsak yağı
Fisfis boş kutu
YuzeY temizleyici
Margarin
Çay
Kıyma
Patates
Sut
Damla çikolata

Birde cildiye muayenesi

Toplam 250 TL tuttu

Olumlu düşünmemiş evet ama yine de sen öyle deme. Allah böyle vermiyor filan diye. Onun içindeki yaşadığını durumunu bilemezsin. Ben üzüldüm açıkçası belki de daha yakın olduğum için bebek olaylarına.

AğzımıZdan çıkan her cümleye dikkat etmek gerekiyor bence . Üzücü tabiki bende üzüldüm

Tuğçecim bu mesaj biraz kötü olmuş, bu konu büyük konuşmaya da gelmez, ilerde sen de yaşayabilirsin. Ama bunu kötü niyetle anlama, inşallah yaşamazsın, çok kötü bir olay. Benim de bebeğim henüz olmadı, acaba beni sevmeyen insanlar böyle mi düşünüyordur diye üzüldüm.

AğzımıZdan çıkan her cümleye dikkat etmek gerekiyor bence . Üzücü tabiki bende üzüldüm
Kesinlikle çok doğru diyorsun dikkat etmek gerekiyor dediklerimize. çünkü zamanında bana da bebek bebek diyenlere bu ne yaaaa herkes anne baba olmak zorunda değil, olmazsa da anne babasız bir sürü çocuk var, derdim

Kesinlikle çok doğru diyorsun dikkat etmek gerekiyor dediklerimize. çünkü zamanında bana da bebek bebek diyenlere bu ne yaaaa herkes anne baba olmak zorunda değil, olmazsa da anne babasız bir sürü çocuk var, derdim
O an damadın söylediğine çok sinirlenmiştim hatta. Kv ye söylemiştim bak damat böyle diyor diye oda onun psikolojisi bozuk demişti . Herşeyi bir bahane bir kılıf bulunuyor çok yazık cidden

Hayır canım benim sevmemekle bu durumun ne alakası var ki . Ben bebek iyiki olmadı vs demiyorum burada da kaç kere yazmışımdır onların bebeğinin olmasını en çok isteyen bendim herhalde . Ki görümcem operasyon oldu kv evine ben çağırdım gel burada yat oğluna ben bakarım diye ki baktımda. Hem kendine hem oğluna yine bakarım . O hiç emeğini esirgemez bende ondan esirgemem. Problem o değil damadın saçma sapan patavatsız şekilde konuşması asıl problem. Ne demek ya nasıl olsa ikiz olursa birisi düşer demek ? Sen nereden biliyorsun böyle söylenir mi ağzımızdan her çıkan laf dua yerine geçiyor işte . Düşünce mutlu olacaktı zor gelir tabi 3 çocuğa bakmak maddi manevi zor geliyordu ona

Herkese gümaydın canlar,
Ben de korkuyorum büyük konuşmaya artık daha doğrusu konuşmaya korkuyorum . Bir de insanların kötü enerjisi çok fazla bence. İnstagrama bir şey koyalım hemen nazar fark ediliyor. Eskiden saklarlarmış ya göbek çıkınca anlarmış insanlar... ben de kendim ile ilgili şeyleri pek saklamam bakalım olursa performansımı merak ediyorum. İlk düşüğümü hemen söylemiştik bu sefer söylemeyecez
Ben hem psikoloğa hem de kadın doğumcuya gittim bu ay. Masraf kalemlerimiz de çoktu market ,pazar ,avm ,dışarda yemek, psikolog kitap önerdi onlar, doğalgaz eklenecek bir de termostat vanamız bozuldu el ile açıp kapatarak ısınıyoruz allahtan Ankara sıcacık pastırma sıcakları sayesinde biraz kotaracağız gibi :)

Günaydın mutlu pazarlar arkadaslareşim akşam kışlasına donecekmıs ıns kaç gündür arazıdeler aklım ondacocukta gece ateslendı şurup verdım bırdaha çıkmadı ama ıns iyi olur ztn antıbiyotık kullanıyoruz öksürüğü fln var biraz okula başladığından beri 3 haftada bir hastaeşimde yok tek basıma çok stres oluyorumdün Pazar’a gittik 35tl harcadık 227tl de benzın aldık bu haftasınu bu harcamayla kapatırız ıns

AğzımıZdan çıkan her cümle o kadar önemli ki onu fark ettim alya. Birkaç olay sonrası deneyim oldu benim için . Ayrıca nazar konusunda da evet katılıyorum sana

Yaaa çok geçmiş olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…