Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pazar Pazar şöyle güzel güzel uyusak ne Harika olur ama hemen uyanıyoruz valla Salı günü yine misafir davet etmek zorunda kaldım ama çok yorucu oldu bu ay kızlar . Misafiri çok seviyorum güzel zaman geçiriyoruz bereketli oluyor çok şükür . Ama çok yorucu oluyor ciddi anlamda stresli oluyorum. Bu sefer çok sevdiğim bi arkadaşımın kayınvalidesi ziyaretlerine geldi sanırım uzun zamanda kalacak ki arkadaşım aşıma yaptırmaya başlıyor. 3 senelik evliler 2 senedir istiyorlar hiç bir sebeb yok ve olmuyor . Benim kontrole gittiğim doktora gitti ve aşılama istiyorlar doktor iyi bir hekim buranın şartlarına göre . Bakalım inş olumlu olur bu isteği güzel sonuçlanır arkadaşımı ve onun kv sini davet ettim tabi onlar olunca birkaç kişi daha eklendi sonuçta 6 kişi oldu . Evde hiç ayağımı uzatıp oturamıyorum sürekli temizlik yemek hazırlık onlar gidince yine temizlik . Hiç kitap okuyamaz dua edemez oldum artık

Geçmiş olsun bizde geçen sene kreşteyken iyileşemeden tekrar hasta oluyorduk çok ateşlendi

Günaydın kızlar
Sabah çamaşır serdim tekrar çamaşır attım
Bulaşık makinasını boşalttım
Dün eşim tuvalet banyoyu yıkamıştı evi süpürüp silmişti bende bugün yavaş yavaş toz alırım buz dolabını temizlemem lazım
Yemek olarak etli nohut yemeği, erişte ve salata düşünüyorum

Günaydın

hiç bir işi olmamasına rağmen erkenden uyanan insan

pazar günü çalışan insan sana da günaydın

Günaydın dostlarım mutlu keyifli neşeli pazarlar dilerim
Sanada kucak dolusu günaydın çok eglencelisin enerjin çok yüksek bizide motive ediyosun iyiki varsın

Kizlar merhaba.
Bizde sabah 11 de kalktik. Birkaç gündür böyleyiz mevsim gecisleri mi etkiledi acaba.
Bir menemenlik konservemi daha actim. Menemen yaptim kahvaltiya. Kizartma yaptm. Yumurta ve kahvaltiliklarr..
Buzluktan ispanakli borek cikardim ekmek almadim. Bugun harcama yapmayacağimvalla çok sıkıstım maddi anlamda.

Öğlen geçti zaten. Aksama da ne yaparim bilmiyorum.

Yukarda konusmuşsunuz. Nazar cok dogru valla. Bende gebe kalirsam bilurdan söylerim de millete pek söylememeyi düsünüyorum. Yani oyle teyzemleri halamlari filan arayim ilan etmeyecegim. Sonra görsünler.
Günümüzde bebek sahibi olmak gercekten zorlaşti. Arkadaslarla konuşuyoruz. 8 arkadas gebe kalmak istiyor kalamiyor. Bir kismi da tedavi görüyor

Bizimde paramız az kaldı ya pure 2 haftaya 300 tl işte maaşa kadar strese girdim valla ya misafir ağırlıyorum sürekli sürekli

Evet canim aynen misafirlerin masallah ..
Bende 2 gün farkli arkadaslarimi agirladim. Biraz aşiri oldu harcamam.
Yoruluyoruz da .
Çok etkili oluyor öyle değil mi Pure yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim . Ya sana soracaktım senin gittiğin Ordu evin birşeyler yiyorsun ya oranın işletmesi devlette mi yoksa ihale ile birine verilmiş mi ? Bizim buradaki Ordu evindeki restorant daha önce ihale ile bi adama verilmiş . Ve hem pahalı hemde kalite düşüktü . Şimdi devlet geri almış ucuzladı mutlu olduk Artık daha çok gideceğiz .

Valla hic bilimiyorum ki canim. Burda nakit bile alinmaz kartla hersey. Bence devletin.
Dün kahvaltiyi arkadas ismarladi. Ama oldukça ucuz orduevleri

Neyseki maasa 10gün kaldi. Sabir ve tasarruf...
Önümüzdeki haftasonuna kadrr elektrik faturam gelir. Bakalim hasretle ve merakla bekliyorum
CüZdanımda 150tl var ama karttanda harcıyorum ben onuda kesmem lazım.Elektrik faturam 82tl geldı ama çok kurutma makınası kullandım.

Valla hic bilimiyorum ki canim. Burda nakit bile alinmaz kartla hersey. Bence devletin.
Dün kahvaltiyi arkadas ismarladi. Ama oldukça ucuz orduevleri
Bizde herşeyi kartla ödüyoruz nakit yok kantin zaten devletin . Bizimde ucuzladı valla mutlu olduk yoksa dışarıdan bir farkı yoktu pek ayrıca da kalite çok düşüktü . Bi kahve içiyordum su mu kahve mi belirsizdi. Sen elektrik bekliyorsun bende doğalgazı bekliyorum elektriğe daha çok var ayın 15 inde gelir bizim

Ahh faturalarr

Bİzde faturalar otomatik ödemede baktım kasım 20 ye kadar herhangi bir ödeme Yok.
Ancak arabanın muayene ve emisyon ölçüm zamanı gelmiş ortalama 350-400 tl o tutacak. Bir de sağlık harcamaları olacak o da ortalama 800 tl civarı. Elde toplamda 1000 lira anca var. Dolar da düştü çıkamam sanırım kk ya başvuracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…