- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.801
Geçmiş olsun bizde geçen sene kreşteyken iyileşemeden tekrar hasta oluyorduk çok ateşlendiGünaydın mutlu pazarlar arkadaslareşim akşam kışlasına donecekmıs ıns kaç gündür arazıdeler aklım onda cocukta gece ateslendı şurup verdım bırdaha çıkmadı ama ıns iyi olur ztn antıbiyotık kullanıyoruz öksürüğü fln var biraz okula başladığından beri 3 haftada bir hasta eşimde yok tek basıma çok stres oluyorum dün Pazar’a gittik 35tl harcadık 227tl de benzın aldık bu haftasınu bu harcamayla kapatırız ıns
Teşekkürler canım çocuklar hasta olmasınlar ya çok zorGeçmiş olsun bizde geçen sene kreşteyken iyileşemeden tekrar hasta oluyorduk çok ateşlendi
Sanada kucak dolusu günaydın çok eglencelisin enerjin çok yüksek bizide motive ediyosun iyiki varsınGünaydın
hiç bir işi olmamasına rağmen erkenden uyanan insan
pazar günü çalışan insan sana da günaydın
Günaydın dostlarım mutlu keyifli neşeli pazarlar dilerim
Sanada kucak dolusu günaydın çok eglencelisin enerjin çok yüksek bizide motive ediyosun iyiki varsın
Bizimde paramız az kaldı ya pure 2 haftaya 300 tl işte maaşa kadar strese girdim valla ya misafir ağırlıyorum sürekli sürekliKizlar merhaba.
Bizde sabah 11 de kalktik. Birkaç gündür böyleyiz mevsim gecisleri mi etkiledi acaba.
Bir menemenlik konservemi daha actim. Menemen yaptim kahvaltiya. Kizartma yaptm. Yumurta ve kahvaltiliklarr..
Buzluktan ispanakli borek cikardim ekmek almadim. Bugun harcama yapmayacağimvalla çok sıkıstım maddi anlamda.
Öğlen geçti zaten. Aksama da ne yaparim bilmiyorum.
Yukarda konusmuşsunuz. Nazar cok dogru valla. Bende gebe kalirsam bilurdan söylerim de millete pek söylememeyi düsünüyorum. Yani oyle teyzemleri halamlari filan arayim ilan etmeyecegim. Sonra görsünler.
Günümüzde bebek sahibi olmak gercekten zorlaşti. Arkadaslarla konuşuyoruz. 8 arkadas gebe kalmak istiyor kalamiyor. Bir kismi da tedavi görüyor
Evet canim aynen misafirlerin masallah ..Bizimde paramız az kaldı ya pure 2 haftaya 300 tl işte maaşa kadar strese girdim valla ya misafir ağırlıyorum sürekli sürekli
Çok etkili oluyor öyle değil mi Pure yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim . Ya sana soracaktım senin gittiğin Ordu evin birşeyler yiyorsun ya oranın işletmesi devlette mi yoksa ihale ile birine verilmiş mi ? Bizim buradaki Ordu evindeki restorant daha önce ihale ile bi adama verilmiş . Ve hem pahalı hemde kalite düşüktü . Şimdi devlet geri almış ucuzladı mutlu olduk Artık daha çok gideceğiz .Evet canim aynen misafirlerin masallah ..
Bende 2 gün farkli arkadaslarimi agirladim. Biraz aşiri oldu harcamam.
Yoruluyoruz da .
Valla hic bilimiyorum ki canim. Burda nakit bile alinmaz kartla hersey. Bence devletin.Çok etkili oluyor öyle değil mi Pure yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim . Ya sana soracaktım senin gittiğin Ordu evin birşeyler yiyorsun ya oranın işletmesi devlette mi yoksa ihale ile birine verilmiş mi ? Bizim buradaki Ordu evindeki restorant daha önce ihale ile bi adama verilmiş . Ve hem pahalı hemde kalite düşüktü . Şimdi devlet geri almış ucuzladı mutlu olduk Artık daha çok gideceğiz .
CüZdanımda 150tl var ama karttanda harcıyorum ben onuda kesmem lazım.Elektrik faturam 82tl geldı ama çok kurutma makınası kullandım.Neyseki maasa 10gün kaldi. Sabir ve tasarruf...
Önümüzdeki haftasonuna kadrr elektrik faturam gelir. Bakalim hasretle ve merakla bekliyorum
Karttan harcamam umarim.CüZdanımda 150tl var ama karttanda harcıyorum ben onuda kesmem lazım.Elektrik faturam 82tl geldı ama çok kurutma makınası kullandım.
Bizde herşeyi kartla ödüyoruz nakit yok kantin zaten devletin . Bizimde ucuzladı valla mutlu olduk yoksa dışarıdan bir farkı yoktu pek ayrıca da kalite çok düşüktü . Bi kahve içiyordum su mu kahve mi belirsizdi. Sen elektrik bekliyorsun bende doğalgazı bekliyorum elektriğe daha çok var ayın 15 inde gelir bizimValla hic bilimiyorum ki canim. Burda nakit bile alinmaz kartla hersey. Bence devletin.
Dün kahvaltiyi arkadas ismarladi. Ama oldukça ucuz orduevleri
Ahh faturalarrBizde herşeyi kartla ödüyoruz nakit yok kantin zaten devletin . Bizimde ucuzladı valla mutlu olduk yoksa dışarıdan bir farkı yoktu pek ayrıca da kalite çok düşüktü . Bi kahve içiyordum su mu kahve mi belirsizdi. Sen elektrik bekliyorsun bende doğalgazı bekliyorum elektriğe daha çok var ayın 15 inde gelir bizim
Bende çoğu zaman nakıt kalmıyor karttan alıyorum bende kapatamam bazı şeyleri taksit yapıyorum kredı kartı olmadan çok zor benım.Karttan harcamam umarim.
Karti kapatayim diyorum ama vazgecemiyorum. Bu gidisle kapatmam. Zor durumda kurtarici oluyor.
Gidip kimden borç alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?