- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.821
GüzelmişBizim geldi faturalar
Su 47
Elektrik 80
Doğalgaz 30
Elektrik 138 su 58 idi bizim de.Bizim geldi faturalar
Su 47
Elektrik 80
Doğalgaz 30
Bizimde araba muayeneye girecek randevu al dedı eşim bende 400tl ayırayım ocaktada kasko sıgorta vergı var.Çocugun okula kırtasıye parası verecegız 2taksıt yaptım okul taksıdıyle bır onada 1900 ayrılacak kira kredı amanın bu aralar baya ödememiz varBİzde faturalar otomatik ödemede baktım kasım 20 ye kadar herhangi bir ödeme Yok.
Ancak arabanın muayene ve emisyon ölçüm zamanı gelmiş ortalama 350-400 tl o tutacak. Bir de sağlık harcamaları olacak o da ortalama 800 tl civarı. Elde toplamda 1000 lira anca var. Dolar da düştü çıkamam sanırım kk ya başvuracağız.
Oğlan çizgi film açmıs eletmiyor açamıyorum benKizlar fox tvde şuan benden söylemesi isimli program var. Cok guzel ekonomi konusuyorlar
Ben de onu izliyorum.Kizlar fox tvde şuan benden söylemesi isimli program var. Cok guzel ekonomi konusuyorlar
**Kahramanmarasta 2 önemli ve büyük tekstil fabrikasi kapatilmis. 5 bin işçi işsiz kalmis.(koltuklariniza yani işlerinize sahip cikiniz denildi ustune basa basa. Isten cikarilmalar daha da fazla olabilirmiş)Kizlar fox tvde şuan benden söylemesi isimli program var. Cok guzel ekonomi konusuyorlar
2 aydır 80 geliyor öncesinde 64 falan gelirdiElektriğe deli zam gelmiş yanlız ya bu ayki faturadan çok korkuyorum
Aklıma gelen en pratik çözüm eğer buzluklarda yer varsa yemeklik doğranıp az az konulabilir oldu.Kuru sogan haberini birkac gündur duyuyorum. Gida maddesi yani stok da yapilmaz ki
Yer de yokAklıma gelen en pratik çözüm eğer buzluklarda yer varsa yemeklik doğranıp az az konulabilir oldu.
Aynen bizim de buzluk çakılı.Yer de yok
Neyse şu kasım çiksin bari
Bir hastalık varmış mavi küf diye. Soğan fiyatlarında artış olacakmış Ocak şubattaSoğan ile ilgili ne haber çıktı ben duymadımda fiyatımı artacakmış
Merhaba canim hosgeldin. NerelerdesinSoğan ile ilgili haberler geçen haftadan veridir var malesef, her türlü yemeğe de kullandığımız için mecbur tuketecegimiz bir gıda
Ben her sene kasimda küçük bir çuval alıyorum 15-20 kg kadar.
Bu sene yerim yok diye almasam mi diyordum ama bu haberlerden sonra kesin alacağım.
Bana 45 gelirdi geçen ay yarısında evde yoktuk 55 geldi daha evde olsak ne olacaktıysa2 aydır 80 geliyor öncesinde 64 falan gelirdi
Biz tasarruf yapmaya çalissak da bir şekilde cikiyor o para elimizden.Bana 45 gelirdi geçen ay yarısında evde yoktuk 55 geldi daha evde olsak ne olacaktıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?