Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz tasarruf yapmaya çalissak da bir şekilde cikiyor o para elimizden.
Ayni tukettigim elektiriğe 30 lira fazladan vermek gibi
Aynen öyle oluyor bakıyorum birşeyler olsun kenara rahat koyayım ama her geçen gün zorlandığımı hissediyorum. Her hafta alışveriş listesi yapıyorum fazla asla birşey alıp bozulmasına izin vermiyorum filan ama işte . Mecbur düzgün besleneceğiz sağlıklı olacağız. Yine bir liste yaptım bakalım ne tutacak

Geçenlerde asla ve asla yapilan zamlara ve gidişata toz kondurmayan bir arkadaşla konustum.
Artik nasil dank ettiyse hersey cok pahali . Ozellikle mutfaga para yetismiyor dedi

Geçenlerde asla ve asla yapilan zamlara ve gidişata toz kondurmayan bir arkadaşla konustum.
Artik nasil dank ettiyse hersey cok pahali . Ozellikle mutfaga para yetismiyor dedi
Şuan biz evde sadece benzin ve mutfağa çalışıyoruz ben başka birşey almıyorum mesela

Ben ayda 8 ila 10 gun evdeyim ve 15.75 sabit su faturasi geliyordu simdi 25 geliyor orana vurdugumuzda asiri fark var ne yapayim yikanmayalimmi mum isiginda mi oturalim ama sinirim bozuluyor.
Birde eve yerlessem ne tutacak bilmiyorum
Allahtan ilk bir kac ay stogum saglam.
Sonrada duzen oturturum

Ooo maaşallah baya iş yapmışsın koştur koştur.
Sirke ile gargara yapabilirsin

5lt yag icin market market dolandik yok hepsi ayni civarda esim migrosta daha ucuzdu sanki dedi ama haftaicini beklememis 38 liradan almis..
Sogan da yukselecekmis.. makarna olmus 2.10 daha gecen 1.75ten almistim.. ne yiyecegiz...nereye gidiyoruz boyle..?

Üf bak yine strese girdim durduk yere

Pazar kahvaltısı
Ev temizliği
Çiçeklerin sulanması
Öğle yemeği ( bıldırcın haşlamıştım suyuna şehriye çorbası. Domatesli kabak yemeği ve kısır yaptım)
Yemek sonrası yürüyüş yaptık
Manava sebze gelmişti (patates, domates, salatalık, muz, havuç, kıvırcık)
26tl ödedim
2tl ye ekmek aldım
Akşam yemeği yeseydik duş alıp dinlenmeye geçmek istiyorum artık
Birkaç parça ütü var Eşim yapmazsa mecbur ben yaparım

Kızlar iyiki yazın stok yapmışım şimdi aynı ürünlerin indirimleri bile benim aldığımdan çok fazla fiyatı ama yinede para bir şekilde gidiyor
Bwn haziran ayinda komili32li wc kagidini 17 liraya almistim hakmardan indirimden.
Simdi 33 ile 37tl arasi degisiyor. Yudum 5 litre ve komili 5litre siviyagi 28 liradan almistim. Simdi onlarda 34-38 arasi degisiyor.

Ben her hafta izlerim . Bu tekstil konusunda devlet destek verecek mi göreceğiz. Direkt aklıma şey geldi: arkadaşım Çin de yaşadı iki sene ve hep büyük markaların taş gibi ihracat fazlasından bahsederdi. Bize geçerse tekel biz de yararlanırız ihracat fazlası ürünlerden gözlerimdeki çanta ve cüzdan işaretini sizler de görüyor musunuz
Şaka bir yana bugün sıfır harcama oldu kendimle gurur duyuyorum
Menüde: öğlen çorba salata buzluktan içli köfte ve akşam buzluktan tavuk soya soslu, tarhana çorba vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…