Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayrica Mary Kom adinda bir hint filmi izlemistim yine gecen hafta. Hintli bir dunya sampiyonu boksor kadinin gercek hikayesi.
Dangal i izlediyseniz ve sevdiyseniz bu da o tarz seversiniz

Çocuğa havuzlu cevızlı tarçınlı kek yaptım çantasını hazırladım yemek yedık dus alacağım ıhlamur demliyorum yarın oğlan okula ben mesaıye günler koşuyor öyle çabuk gecıyor kı ve ben hep bır koşturma halındeyımsabah çocuğu hazırla okula bırak mesaiye yetıs çıkınca markete uğruyorum alınacak varsa alıp koştur koştur çocuğu alıyorum hemen yemek ayarla yedır çok aç geliyor kreşten ortalık topla duş al oturmam saat 9u buluyor.Saat 10dan sonra uyuyoruz ztn eşim burda olsa haftada 2gun akşamları spora gitmek istiyordum Yada yüzmeye 2sene sonra artık nasıp bakalım hem oğlanda buyur babasıyla daha rahat kalır tesellı ediyorum kendımı

Evde baba olmayinca ne kadar da yorucu ve sıkıcı oluyor gunler.

Selam kızlarr dışarı çıktık hemen sayıyorum aldıklarımızı
Önce Migros’a gittik çok az kıyma çektirdim kıymayı buzluğa koyamıyorum şuan fazla alamadım o yüzden 300 gram kıyma 15.50 kuruştan indirim ile 12.30 kuruşa düştü. Migros’tan Ordu evine gittik 2 kahve 1 su birde meyveli soda 5 tl ödedik. Orada kantinden 15 li yumurta 7.5 , çikolata sosu 2.40 , kakao 4.75 kuruş, 10 lt su 5 tl toplam 19.65 kuruş ödedik.
A101den
Cif kampanyaydı 6.95
2 kg un 4.95
Yağlı pişirme kağıdı 4.95
Çikolata 1.5
Kahve yanına çikolata 5.45
Margarin 2.5
Temizlik için sirke 1.95
Köftelik bulgur 2.90
Toplam 31.15 kuruş ödedik

Yarın 3 kg süt almam lazım meyvemiz var .salata için malzeme , soğan patates almam lazım

Son düzenleme:
Bazen çok bunalıyorum Allah sabır Sağlık versın ıns sağ saglım dönsün evıne

bazen çok bunalıyorum Allah sabır ve sağlık versın ıns sağ saglım dönsün evıne
Çocuk babasının evde olmayısı için nasıl tepki veriyor acaba

Siz neden ayrisiniz esila

Darbe doneminde siyasi kurum da calistigim icin ayrilmam mumkunde degildi mantikli da degildi. Sonrasinda kurum amirlerine yetki geldi naklen tayin imkansizlasti. O gelecek ama uzun hikaye. Gunu geciriyorum esim nadir bulunan bir insan es arkadas evlat. Ayrilsam asla kimseye yaklasmam. Bu sayfalarda yasananlarin yazilanlarin hic birini yasamadim. Tek eksigi gec karar vermek ama asla arkasina donup bakmaz. Ilk tanistigim gun cocugum olmayacagini soyledim 3 yildir 1 kez ima soz laf olmadi. Ben soylesem ben seninle yaslanicam bitti diyip kapadi. 2 yillik evliyim. Hala cozemedik. Artik bir onemi kaldimi bilmiyorum. Karisik ve dipteyim aslinda. Gelmemesinin sebebi 10 yillik tazminat ve ilgli olaylar. Oyle iste..

Sen memursun devlette o ozel sektorde galiba. Iki kişi memur olunca buyük ihtimal ayni sehire tayin olabiliyor. Allah hepimize kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…