- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.861
Evde baba olmayinca ne kadar da yorucu ve sıkıcı oluyor gunler.Çocuğa havuzlu cevızlı tarçınlı kek yaptım çantasını hazırladım yemek yedık dus alacağım ıhlamur demliyorum yarın oğlan okula ben mesaıye günler koşuyor öyle çabuk gecıyor kı ve ben hep bır koşturma halındeyımsabah çocuğu hazırla okula bırak mesaiye yetıs çıkınca markete uğruyorum alınacak varsa alıp koştur koştur çocuğu alıyorum hemen yemek ayarla yedır çok aç geliyor kreşten ortalık topla duş al oturmam saat 9u buluyor.Saat 10dan sonra uyuyoruz ztn eşim burda olsa haftada 2gun akşamları spora gitmek istiyordum Yada yüzmeye 2sene sonra artık nasıp bakalım hem oğlanda buyur babasıyla daha rahat kalır tesellı ediyorum kendımı
Bazen çok bunalıyorum Allah sabır Sağlık versın ıns sağ saglım dönsün evıneEvde baba olmayinca ne kadar da yorucu ve sıkıcı oluyor gunler.
bazen çok bunalıyorum Allah sabır ve sağlık versın ıns sağ saglım dönsün evıneEvde baba olmayinca ne kadar da yorucu ve sıkıcı oluyor gunler.
Çocuk babasının evde olmayısı için nasıl tepki veriyor acabaBazen çok bunalıyorum Allah sabır Sağlık versın ıns sağ saglım dönsün evıne
bazen çok bunalıyorum Allah sabır ve sağlık versın ıns sağ saglım dönsün evıne
Bir hafta arıyor babasını kapı çalınca fln koşuyor babam geldı dıye sonra umudu kesiyor küsüyor babasına telefona bile gelmiyor görüntülü konuşmayaÇocuk babasının evde olmayısı için nasıl tepki veriyor acaba
Bende baban gelecek oğlum diyince hayir gelmesinnBir hafta arıyor babasını kapı çalınca fln koşuyor babam geldı dıye sonra umudu kesiyor küsüyor babasına telefona bile gelmiyor görüntülü konuşmaya
Siz neden ayrisiniz esilaKizlar benim esimde uzakta ama cocuk yok - ztn olmayacagini biliyoruz ama neye yonelicez karar vermek erteleniyor -
Neler yasadiginizi anlayabiliyorum..
En çok çocuklar etkılenıyor Allah kalıcı ayrılık vermesin ama gerçekten çok zorBende baban gelecek oğlum diyince hayir gelmesinnn diye bağiriyor. Umudu tükendi galiba hirçinlasiyor
Amin. Evet yurtdışı görevindeEn çok çocuklar etkılenıyor Allah kalıcı ayrılık vermesin ama gerçekten çok zorsizimdemi eşiniz yanınızda degıl
Offf yavrum yaBir hafta arıyor babasını kapı çalınca fln koşuyor babam geldı dıye sonra umudu kesiyor küsüyor babasına telefona bile gelmiyor görüntülü konuşmaya
Oğlun yemek yemiyor ya sırf babası yok diye biliyorsun dimi pureBende baban gelecek oğlum diyince hayir gelmesinnn diye bağiriyor. Umudu tükendi galiba hirçinlasiyor
Amin canım ıns hayırlısı ıle sag dağlım kavuşalım ınsOff yavrular yaa kiyamam tez zamanda kavusun insallah
Varken yokluk daha beter bence. Allah yardimciniz olsun.
Kamera falan da gorusemiyor musunuz kizlar:/
Kske bızımde yurtdışı gorevınde olsaydı 6aya gelırdı ah ah şu şark 1yıla düşşe keşke 3yılda bir adam sark Hizmetine gittiAmin. Evet yurtdışı görevinde
Siz neden ayrisiniz esila
Sen memursun devlette o ozel sektorde galiba. Iki kişi memur olunca buyük ihtimal ayni sehire tayin olabiliyor. Allah hepimize kolaylik versinDarbe doneminde siyasi kurum da calistigim icin ayrilmam mumkunde degildi mantikli da degildi. Sonrasinda kurum amirlerine yetki geldi naklen tayin imkansizlasti. O gelecek ama uzun hikaye. Gunu geciriyorum esim nadir bulunan bir insan es arkadas evlat. Ayrilsam asla kimseye yaklasmam. Bu sayfalarda yasananlarin yazilanlarin hic birini yasamadim. Tek eksigi gec karar vermek ama asla arkasina donup bakmaz. Ilk tanistigim gun cocugum olmayacagini soyledim 3 yildir 1 kez ima soz laf olmadi. Ben soylesem ben seninle yaslanicam bitti diyip kapadi. 2 yillik evliyim. Hala cozemedik. Artik bir onemi kaldimi bilmiyorum. Karisik ve dipteyim aslinda. Gelmemesinin sebebi 10 yillik tazminat ve ilgli olaylar. Oyle iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?