- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.881
Sen memursun devlette o ozel sektorde galiba. Iki kişi memur olunca buyük ihtimal ayni sehire tayin olabiliyor. Allah hepimize kolaylik versin
Bir iki günlük görevler dışında biz eşimle hiç ayrı kalmadık. Yürekten diliyorum kızlar inşallah sizin de aile birliğiniz bir an evvel yerine gelir.
Günaydin herkese. Haftanin ilk gunu dersim yok. Yeni uyandimGünaydın hanımlar
İyi bir hafta diliyorum..
Pure yoksun sabah mesajını alamadık? :)
Bizim de artışımız şubatta olacak kiracıdan memnunuz düzenli yatırıyor, sembolik bir artış yapmayı düşünüyoruz.Enflasyon verisi geldi. Yüksek geldi 25.24.
Ev sahipleri enflasyona gore kiralarda artis yapacakmis pehhh. Olur mu öyle şey. Sen yaparsin da halk ödeyebilirmi bakalim.
Ben de ev sahibiyim. Ben kiracima oyle bir artis yapamam yapmam
Bir sure ara ver. Gelenler sizi davet etsin artikGünaydın kızlarr eşimle kalktık hava çok kötü soğuk baya meyve suyu sıktım içtik o gitti . Sabah çok erken olduğu için bende yeniden yatağa yattım . Uyumuşum biraz daha yarın yine misafirim gelecek bugün güzelce süpürüp sileyim . Markete gitmem lazım ayrıca süt almam lazım yoğurt yapacağım . Artık dua okumak istiyorum kitap okumak kuran öğrenmek istiyorum ya evdeyim ama hiç birisini yapamıyorumartık cidden bir süre misafir kabul etmeyeceğim çok ciddi anlamda yoruldum
Bende memnunum. Memur insanlar ve duzenli veriyorlar. Az arttiririm belki de sabit birakirimBizim de artışımız şubatta olacak kiracıdan memnunuz düzenli yatırıyor, sembolik bir artış yapmayı düşünüyoruz.
Bencede ya evdeyim bi iki satır kitap okuyamaz oldum kuran öğrenmek istiyorum evde yapabilirim 2 üniversite bitirdim dil öğrendim ama bunu yapamıyorum çünkü çalışmıyorum ama artık çok istemeye başladım İnan.Bir sure ara ver. Gelenler sizi davet etsin artik
Bencede ya evdeyim bi iki satır kitap okuyamaz oldum kuran öğrenmek istiyorum evde yapabilirim 2 üniversite bitirdim dil öğrendim ama bunu yapamıyorum çünkü çalışmıyorum ama artık çok istemeye başladım İnan.
Bizim ev sahibimiz buranın yerlisi ama İstanbul’da yaşıyor geçen sene oturduk işte 750 tl ile başladık alt katta aynı adamın evi onu 700 tl ye oturtmuş. Aynı cephe sadece bir alt kat . Bu sene de arttırmadı hiç birşey söylemedi bizde söylemedik evine çok temiz bakıyoruz asla hiç bir şeye zarar vermedikBende memnunum. Memur insanlar ve duzenli veriyorlar. Az arttiririm belki de sabit birakirim
Telefonumda uygulama var oturup çalışsam ahh ama olmuyor bir türlüCanım sesli kitap alabilirsin çok güzel hem kolaylıkla ögrenirsin
Söylemediyse sizde soylemeyin bence devam edin boyle arttirmasinBizim ev sahibimiz buranın yerlisi ama İstanbul’da yaşıyor geçen sene oturduk işte 750 tl ile başladık alt katta aynı adamın evi onu 700 tl ye oturtmuş. Aynı cephe sadece bir alt kat . Bu sene de arttırmadı hiç birşey söylemedi bizde söylemedik evine çok temiz bakıyoruz asla hiç bir şeye zarar vermedik
Hahha aynen biz zaten kira arttırım zamanı afrindeydik aylarca evde oturmadık bile oda biliyor bunu . Ki bizden aldığını güya hayır kurumuna bağışlıyormuşSöylemediyse sizde soylemeyin bence devam edin boyle arttirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?