- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.901
Kiran iyiymis canimben de kiradayım 570 aidatla 30 tl.. bakalım zam isteyecek mi? biz de memnunuz birbirimizden:)
ben kendi evimde kiracıyım, satıldı maalesef..Kiran iyiymis canim
Niye sattiniz. Zor durumda mi kalmistinizben kendi evimde kiracıyım, satıldı maalesef..eski kiracı da olunca şimdi çıksam 700 den aşağı vermezler..
sorma en büyük hata.. ki ucuza gitti.. 114e vermiştik 180 200 civarı şimdi.. yani o zaman en azından 130a giderdi.. Neyse canımız sağ olsun diyelim.. en azından kira az da çok koymuyor.Niye sattiniz. Zor durumda mi kalmistiniz
Caniniz sagolsunsorma en büyük hata.. ki ucuza gitti.. 114e vermiştik 180 200 civarı şimdi.. yani o zaman en azından 130a giderdi.. Neyse canımız sağ olsun diyelim.. en azından kira az da çok koymuyor.
Sagol canim. Kismet bu isler belki tekrar nasip olur istedigimiz ev.Caniniz sagolsun
Benım kıracı ztn kırayı odeyemıyor zam yapsam hıc veremez bende kıradayım çift maaş olmama rağmen benı bile zorlar yanı bırden okadar artışmı olur yazık gunah valla ınsanlaraEnflasyon verisi geldi. Yüksek geldi 25.24.
Ev sahipleri enflasyona gore kiralarda artis yapacakmis pehhh. Olur mu öyle şey. Sen yaparsin da halk ödeyebilirmi bakalim.
Ben de ev sahibiyim. Ben kiracima oyle bir artis yapamam yapmam
Benim de en büyük korkum o. Bir de yasalar kiracılardan yana, karşıdaki insan kötü niyetli ise bunu çok güzel kullanabiliyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Iyi kiraci bulmak zor. Benim komsu diyorki evim var kirada ama berbat ettiler sifir evimi. 10 binlik masraf var icinde diyor. Bunu yapan da memur kesimler yani. Cunku ev daire. Icinden cikan polis evi kirip gecirmis.
Bende balik yagi almistim bitti 1 sise. 60 lira da oraya gider maaştanOrdu evınde pilav ayran yedım öğlen 1.64 tl bakalım çocuğa eczaneden okyanus suyu ve probıyotık alcm 120tl gider kantine uğrayacağım 30da orda gider haftaya hızlı basladık
Bende geçen ay aldım balık yağı aldığım marka 150tl olmuş bende başka aldım 90tl di 3ay önceBende balik yagi almistim bitti 1 sise. 60 lira da oraya gider maaştan
İyi fatura cıkmış sana harçlık bile cıkmış:) gunluk al satı altın ve döviz de hiç yapmam yaa ama zamanında borsada cok yaptım baya mutlu oluyor insan durup dururken havadan gelen 100 200:) ama artık al satöı değilim kısmen uzun vadeli alıyorımKizlar 38 lira telefon faturam geldi. 1 kasimda yatirmam gerekiyordu. Yatiramadim. 8 kasimda hattim erisime kisitlanacakti.
Girdim hesabima al sat yaptim yine. Cok riskliydi ama goze aldim. Topluca Sattim.
Biraz önce düsüse gecti. Sattigim herseyi yerine koydum. Ustune de 20 dolar kâr ile.
Ama omrüm azaldi resmen stresten. Ben alip unutmak istiyorum. Surekli takip etmek istemiyorum.
Maaşlar yatsin fiziki biriktirecegim insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?