Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Enflasyon verisi geldi. Yüksek geldi 25.24.
Ev sahipleri enflasyona gore kiralarda artis yapacakmis pehhh. Olur mu öyle şey. Sen yaparsin da halk ödeyebilirmi bakalim.
Ben de ev sahibiyim. Ben kiracima oyle bir artis yapamam yapmam
Benım kıracı ztn kırayı odeyemıyor zam yapsam hıc veremez bende kıradayım çift maaş olmama rağmen benı bile zorlar yanı bırden okadar artışmı olur yazık gunah valla ınsanlara

Iyi kiraci bulmak zor. Benim komsu diyorki evim var kirada ama berbat ettiler sifir evimi. 10 binlik masraf var icinde diyor. Bunu yapan da memur kesimler yani. Cunku ev daire. Icinden cikan polis evi kirip gecirmis.
Benim de en büyük korkum o. Bir de yasalar kiracılardan yana, karşıdaki insan kötü niyetli ise bunu çok güzel kullanabiliyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kizlar 38 lira telefon faturam geldi. 1 kasimda yatirmam gerekiyordu. Yatiramadim. 8 kasimda hattim erisime kisitlanacakti.
Girdim hesabima al sat yaptim yine. Cok riskliydi ama goze aldim. Topluca Sattim.
Biraz önce düsüse gecti. Sattigim herseyi yerine koydum. Ustune de 20 dolar kâr ile.
Ama omrüm azaldi resmen stresten. Ben alip unutmak istiyorum. Surekli takip etmek istemiyorum.
Maaşlar yatsin fiziki biriktirecegim insalah

İyi fatura cıkmış sana harçlık bile cıkmış:) gunluk al satı altın ve döviz de hiç yapmam yaa ama zamanında borsada cok yaptım baya mutlu oluyor insan durup dururken havadan gelen 100 200:) ama artık al satöı değilim kısmen uzun vadeli alıyorım

Dun sabahtan erişteli yeşil mercimek yapmıştım ama arkadaslarla buluşunca yemeği dışarda yedik. Bugun yanına coban kavurma yaptım, cacık ve salata yapar yeriz. Bize elektrik 98 su 60 gelmiş. Dogalgaz kaç gelecek bakalım yakıyoruz bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…