- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.921
Bende sabirsizlikla bekliyorum maasi .Kantınde 30tl harcarım dıye girdım 78tl odedım çocuğa kuruyemıs oeynır sut fln aldım ondan çok tuttu galıba
Altın:211
Dolar:5.34
Euro:6.10
Maaşa 9gun var ya para olsada alsak
Müdür bey ne kadar güzel birşey yapmış ya sende dinlenirsin birazcık sevindimKızlar doktor nöbet tutması sakıncalı diye rapor yazmıştı sağolsun müdür bey hemen nöbetten düşürdü normalde bugün nöbetçiydim müdür beyin katında kendisi idare etti benim yerime kontrolleri sağladı
Ek dersim düşecek ama ben çok zorlanıyordum nöbette bir de 8 saat dersim vardı o gün (diğer 3 gün öğlene kadar yapabilmek için böyle oldu mecbur)
İyi olmuş sağlığın daha onemlı keyfıne bakKızlar doktor nöbet tutması sakıncalı diye rapor yazmıştı sağolsun müdür bey hemen nöbetten düşürdü normalde bugün nöbetçiydim müdür beyin katında kendisi idare etti benim yerime kontrolleri sağladı
Ek dersim düşecek ama ben çok zorlanıyordum nöbette bir de 8 saat dersim vardı o gün (diğer 3 gün öğlene kadar yapabilmek için böyle oldu mecbur)
Müdür bey ne kadar güzel birşey yapmış ya sende dinlenirsin birazcık sevindim
Evet kızlar melek gibi maşallah eski müdür olsaydı karşılaşacağım tepkiyi hayal bile edemiyorumİyi olmuş sağlığın daha onemlı keyfıne bak
Ekmek fln ne ucuz bıZde taşınalım oraya kırada uygun senınAy kızlar yine koştur koştur oldum ya saat 12:30 ile 14:00 arası evde temizlik yaptım hafta sonu hiç birşey yapmadığım için biraz temizlik gerekiyor süpürdüm sildim toz aldım WC ve banyo temizledim . Sonra hemen süt ve sebze için çıktım bu arada yarınki misafirim iptal oldu ve Çarşambaya kaydı . Kapıdae doğalgaz faturası vardı 29 tl gelmiş 6 Eylül ile 5 Kasım tarihleri arası olan faturam 24 metreküp harcamışım. 2 kg süt aldım 7 tl ödedim. Oradan markete gittim
1 ekmek 0.85
Taze nane 0.75
Dereotu 0.99
Maydonoz 0.49
Yarım kilo patlıcan 1.20
Yarım kilo yani 2 adet ayva 2.42
1 kg patates 2
1 kg dan biraz fazla soğan 3 tl
Yarım kg havuç 1.40
Toplam 13.50 gibi birşey ödedim
Eve geldim ezogelin çorbası patlıcan yemeği pirinç pilavı ayva tatlısı yaptım yoğurt mayaladım duş aldım . İnternetimizde bir problem var arıza kaydı oluşturduk bakalım gelecekler modem değişecek . Komşu davet etti eşim evde dedim ama eşim yarım saat otur dedi mecbur kahve içip gelicem diğerleri oturur ben kalkarım eşimle dizi izleyip çay içicez ayva tatlısı yicez diye anlaştık çünkü . Şimdi çağırdı gitmesem gelmedi diyecekler ki hiç yararlı saatte çağırmaz kimse
Güneydoğuda avuçiçi kadar bir şehir terör bölgesiEkmek fln ne ucuz bıZde taşınalım oraya kırada uygun senın
Bizim arkadaş Bingölde orası pahalıymış ondan dedimGüneydoğuda avuçiçi kadar bir şehir terör bölgesi
Bizde siirtteyiz doğru düzgün meyve sebze Yok burada gelmiyor . Yazın vişneyi yalvar yakar adanadan getirttikBizim arkadaş Bingölde orası pahalıymış ondan dedim
Bizde siirtteyiz doğru düzgün meyve sebze Yok burada gelmiyor . Yazın vişneyi yalvar yakar adanadan getirttik
Bingöl’de tanıdığımız var hiç sosyal bir ortam yokuş adamlar çok güzel birikim yapmışlar 6 senede bu sene batıya tayinleri çıkacak hem ev hem de araba alacaklarBizim arkadaş Bingölde orası pahalıymış ondan dedim
Neresi daha zor hiç bilmiyorum Doğu mu yoksa batı mı daha zorZor valla Allah kolaylık versın
Bizimki birikmiyor yıyecek içecek pahalı diyor benımi kafaladı acabaBingöl’de tanıdığımız var hiç sosyal bir ortam yokuş adamlar çok güzel birikim yapmışlar 6 senede bu sene batıya tayinleri çıkacak hem ev hem de araba alacaklar
Burada yaptığımızı sana sayayım Ordu evine gitmek , pikniğe gitmek, küçük bir avm birkaç mağaza var oraya gitmek bu kadar . Sinema var 1 tane bizim arkadaşlar gittiler bizim evdeki tv daha büyükmüş düşün ondan sinemaya da gitmedik hiçBingöl’de tanıdığımız var hiç sosyal bir ortam yokuş adamlar çok güzel birikim yapmışlar 6 senede bu sene batıya tayinleri çıkacak hem ev hem de araba alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?