- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.941
Yooo doğrudur ya ucuz olsa bile kalite yokBizimki birikmiyor yıyecek içecek pahalı diyor benımi kafaladı acaba
Haydi inşallah bakalım bereketli olsun . Maaşlar yatsa ayyy bende altın alsam çok istiyorum vallaKızlar bu ay Adana burması yapıp takmak istiyorum çok hevesliyim inşallah yaparım
Emin ol biriktiriyorum demezBizimki birikmiyor yıyecek içecek pahalı diyor benımi kafaladı acaba
Gezemiyorsun rahat rahat ondan dedım ama batıdayımda gezıyormuyum evden işe işten eve çocukla koşturuyorum eşim YÖK yanımda zorNeresi daha zor hiç bilmiyorum Doğu mu yoksa batı mı daha zor
Gezecek yer yok evet en yakın batmana gidiyoruz 80 km ona da senede 1 anca . Batı’ya gelmek istemiyorum zatenGezemiyorsun rahat rahat ondan dedım ama batıdayımda gezıyormuyum evden işe işten eve çocukla koşturuyorum eşim YÖK yanımda zor
Nöbet tabiki iyi gelmez sana canim. Ben de tutmamistimKızlar doktor nöbet tutması sakıncalı diye rapor yazmıştı sağolsun müdür bey hemen nöbetten düşürdü normalde bugün nöbetçiydim müdür beyin katında kendisi idare etti benim yerime kontrolleri sağladı
Ek dersim düşecek ama ben çok zorlanıyordum nöbette bir de 8 saat dersim vardı o gün (diğer 3 gün öğlene kadar yapabilmek için böyle oldu mecbur)
Ben hiccccc değerlendiremedim doguda.Gördüğüm kadarıyla genelde Doğuya gidenler birikim olarak değerlendiriyor oraları
Bende korkuyorum valla çok harcıyorum eşim doğuda hazır tazmınat fln varken artık sıkı bır bırıkım hesabına girdim Allah utandırmasınBen hiccccc değerlendiremedim doguda.
O zamanlar bizim kafalar sadece geziyordusadece para harciyorduk
İnsan bekleyınce sinir oluyor esıminde fark yatacak ama kımbılır nezamanEk ders yatmamis. Illa gecikir
Ne farkı yatacak kiİnsan bekleyınce sinir oluyor esıminde fark yatacak ama kımbılır nezaman
Esımın maaş Yanlış hesaplanmıs aylık 100tl eksık almış dogudakı muhasebecı farketmıs 33ay eksık varmış ama çok gezdı ordan oraya 3yer yapacak bırısı 3ay bırısı 10ay bırısı 20ayNe farkı yatacak ki
Uff buyük hata. Sinir oluyorum.bizim ekderslrde oyle oluyorEsımın maaş Yanlış hesaplanmıs aylık 100tl eksık almış dogudakı muhasebecı farketmıs 33ay eksık varmış ama çok gezdı ordan oraya 3yer yapacak bırısı 3ay bırısı 10ay bırısı 20ayama hıcbırınden ses yok dılekce yazdık yapacaz tmm dediler
Ayyy tüh yaaaa ama hallolur rahat olun .Esımın maaş Yanlış hesaplanmıs aylık 100tl eksık almış dogudakı muhasebecı farketmıs 33ay eksık varmış ama çok gezdı ordan oraya 3yer yapacak bırısı 3ay bırısı 10ay bırısı 20ayama hıcbırınden ses yok dılekce yazdık yapacaz tmm dediler
Annemler kemerde yaşıyorlar şuan 27 tane belediye personeli alındı yeniHaram zehir zikkim olsun demeden gecmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?