Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gezemiyorsun rahat rahat ondan dedım ama batıdayımda gezıyormuyum evden işe işten eve çocukla koşturuyorum eşim YÖK yanımda zor
Gezecek yer yok evet en yakın batmana gidiyoruz 80 km ona da senede 1 anca . Batı’ya gelmek istemiyorum zaten

Nöbet tabiki iyi gelmez sana canim. Ben de tutmamistim

Herkese günaydin.
Dün erken uyudum. Malum 3 gün tatilden sonra sabah uyanamam diye..
Öğlen icin buzluktan kiyma cikardim kiymali makarna yapacagim napim oglan makarna diyor yine. Aksamdan kayisi hosafida var 1 kase.

Ben hiccccc değerlendiremedim doguda.
O zamanlar bizim kafalar sadece geziyordusadece para harciyorduk
Bende korkuyorum valla çok harcıyorum eşim doğuda hazır tazmınat fln varken artık sıkı bır bırıkım hesabına girdim Allah utandırmasıncocugun okul masrafı az az başladı bundan sonra zor bırıktırırız 2yılı çok güzel degerlendırmek ıstiyorum .Arkadasın Eşinede yurtdısı cokmıstı afganıstan 25bın dolarla dönmüş yazlık almıslar

Günaydın ayyy ne güzel uyuyorduk tühh hafta sonu gelse de uyusak yine . Böyle diyorum 9 da uyanıyoruz o zamanda hahaha yarın ki misafirime kısır yapacağım bu yüzden öğlen markete gideyim birkaç domates birkaç salatalık alayım. Artık almıyorum aslında ama marul olmadığı için domates salatalık soğan maydonoz filan bir kısır yaparım birde karabiberim az kalmış dün eve gelince fark ettim bunu hiç eksik bitmiyor tabiki çamaşırları ayırdım biraz saat ilerlesin makinaya atıcam. İnternetimizde problem var modemin Işık’ları bile gitti o derece

Uff buyük hata. Sinir oluyorum.bizim ekderslrde oyle oluyor

Ayyy tüh yaaaa ama hallolur rahat olun .

Belediyelerdeki yolsuzluklari okudunuz mu.
1 metre hortuma 73 lira odedik demisler.
Clio 100kmde 63 litre benzin yakmis.
Daha neler neler.
Ve hoppp bu yolsuzluklari ortaya cikardi diye sayistay baskan yardimcisi görevden alinmis. Nereye gidiyoruz boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…