- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.961
Ek ders yatmamis. Illa gecikir
Bence iyisin şuan eviniz ve Arabanız var aynı zamanda birikiminide yapıyorsun maşallah diyelimBen hiccccc değerlendiremedim doguda.
O zamanlar bizim kafalar sadece geziyordusadece para harciyorduk
Benim de yatmamış banka bekletiyor sanırımEk ders yatmamis. Illa gecikir
Bir de tersinden bak olaya. Hesap yapan mutemet fazla hesap yapıp maaşı her ay 100 tl fazla yatsaydı da onu kesselerdi “kamu zararı” adı altında. Çevremden duydum böyle şeyler. Ben var alacaklı olayım da borçlu olmayayım kafasındayım.Esımın maaş Yanlış hesaplanmıs aylık 100tl eksık almış dogudakı muhasebecı farketmıs 33ay eksık varmış ama çok gezdı ordan oraya 3yer yapacak bırısı 3ay bırısı 10ay bırısı 20ayama hıcbırınden ses yok dılekce yazdık yapacaz tmm dediler
Aynen oyle. Bide o durum varBir de tersinden bak olaya. Hesap yapan mutemet fazla hesap yapıp maaşı her ay 100 tl fazla yatsaydı da onu kesselerdi “kamu zararı” adı altında. Çevremden duydum böyle şeyler. Ben var alacaklı olayım da borçlu olmayayım kafasındayım.
Evin borcunun bitmesime 5 yil var. Arabanin 8 ay kaldi.Bence iyisin şuan eviniz ve Arabanız var aynı zamanda birikiminide yapıyorsun maşallah diyelim
Bu çok olan birşey. Eşim tugayda mutemet ve tsk bir kanun çıkarttı komando olan adamın evrağa ile bunu mali şubeye bildirmesi gerekiyor . Çünkü 250 tl brove parası yatıyor . Şimdiye kadar yattı diyelim eğer mutemet istediği zaman evrağı belgelendiremezsen devlet baştan itibaren yatan tüm parayı senden geri kesiyorBir de tersinden bak olaya. Hesap yapan mutemet fazla hesap yapıp maaşı her ay 100 tl fazla yatsaydı da onu kesselerdi “kamu zararı” adı altında. Çevremden duydum böyle şeyler. Ben var alacaklı olayım da borçlu olmayayım kafasındayım.
Onu hemen ılk maaşta yapıp alırlarBir de tersinden bak olaya. Hesap yapan mutemet fazla hesap yapıp maaşı her ay 100 tl fazla yatsaydı da onu kesselerdi “kamu zararı” adı altında. Çevremden duydum böyle şeyler. Ben var alacaklı olayım da borçlu olmayayım kafasındayım.
Bende aciktim. Kantine inmeye bile firsatim olmadi teneffüslerde. Kiymali makarna salata yapacagim.kayisi hosafi da varLahmacun ayran 8.5tl odedım çocuğa atlet aldım 7.90 sımdılık harcama bu
Afiyet olsun bende 7tl ye şurup aldım çocuğa yemek yedım otobüs parası 5tl benımde harcamalar bunlar bklmHarcama yapmadim şu saate kadar.
Yemegimizi yedik . Uzaniyorum
Bende para da yokAfiyet olsun bende 7tl ye şurup aldım çocuğa yemek yedım otobüs parası 5tl benımde harcamalar bunlar bklm
Maaşa kadar ne olur bilinmez:)) tabi siz de dussun diye bekliyorsunuz degil mi dussun alalim diye
Benim çok zararım var altından yana şansım Yok 250den altmışlığım bar benım düşüşünde ucuz alayım ortalamayı kurtarayım:)) tabi siz de dussun diye bekliyorsunuz degil mi dussun alalim diye
Bendede nakıt 70 tl var 30 tl harcadım bklm kart kurtarıyor ama kartı kim kurtaracak bılmıyorumBende para da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?