Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ek ders yatmamis. Illa gecikir

benim de burs yatmadı
yatsa hemen kredi kartına yatırıcam bu ay toparlayacağız galiba büyük ekstralar çıkmazsa.
gerçi çıktı bile. dün eşim kış lastiklerini taktırayım demiş, lastiğin takılacağı yer mi hasarlıymış neymiş. o değişecekmiş.

Bir de tersinden bak olaya. Hesap yapan mutemet fazla hesap yapıp maaşı her ay 100 tl fazla yatsaydı da onu kesselerdi “kamu zararı” adı altında. Çevremden duydum böyle şeyler. Ben var alacaklı olayım da borçlu olmayayım kafasındayım.

Bu çok olan birşey. Eşim tugayda mutemet ve tsk bir kanun çıkarttı komando olan adamın evrağa ile bunu mali şubeye bildirmesi gerekiyor . Çünkü 250 tl brove parası yatıyor . Şimdiye kadar yattı diyelim eğer mutemet istediği zaman evrağı belgelendiremezsen devlet baştan itibaren yatan tüm parayı senden geri kesiyor

Onu hemen ılk maaşta yapıp alırlarHaklısın borç olacağına gelecek para olsun elbet gelıraltın düştü alayım dıye acele edıyorum

Çamaşır yıkanıyor kızlar modemimiz yanmış gelip değiştirdiler bu ara bizim evde yanan yanana tövbe tövbe arkadaşım aradı onunla sohbet ettik . Markete gittim kara biber 4,60 ödedim birde 2 salatalık 4 domates 2 sarımsak 3 tl ödedim bu haftadan arta kalan paramızı açıklıyorum 40 tl eğer bu hafta 50 tl yi bitirirsek önümüzdeki hafta maaşa kadar elimizde 140 tl biz kalıyor . Eksi hesabı kapatmak içinde geriye 500 tl bıraktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…