Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar, günler öyle koşuşturmayla geçip gidiyor ki sormayın. İşe başladım yarım gün çalışıyorum. Bakıcıyla anlaşamadı benim oğlan:) Babaannesi geldi bir süre o bakacak. Hem bebeğim için hem benim için hem de mali açıdan baya iyi oldu. Öğleden sonra eve geldim, buzluktan taze fasulye çıkarmıştım onu pişirdim yanına da pirinç pilavı. Hiç harcama yapmadım, bu aralar zaten cebimden hiç para çıkmıyor neredeyse. Ama eşim çok harcıyor bir kısmı ev ihtiyaçları, bir kısmı çıkan ekstralar.

Cook iyi olmus canim.
Maddi olrak rahatlatir seni. Bakici ne kadar istiyordu.
Ayrica kendinize de zaman ayirabilirsiniz. Mesela aksam uzeri bi yürüyüs yapabilirsiniz esinle.

Babaanneyle daha iyi benımde annem bakmıştı güzel oluyoreşimle bizde 2yıl fln ayrı sehırde yasadık esımınde aylık harcaması 2bın tl yı buluyordu

Babaanneyle daha iyi benımde annem bakmıştı güzel oluyoreşimle bizde 2yıl fln ayrı sehırde yasadık esımınde aylık harcaması 2bın tl yı buluyordu
Aynen, çocukların aile büyükleriyle beraber içli dışlı büyümesi pek çok açıdan iyi diye düşünüyorum. Benim de aklım kalmıyor işteyken, içim daha rahat oldu böyle.

Kizlar en sevmediğim insan tipidiŕ yalakalar şakşakçilar nabza göre şerbet verenler..
Allahim beni bu tarz insanlardan koru ve karsilastirma diye hergün dua ediyorum
Sizleri seviyorum
Hahahha duygularıma tercüman oldun baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…