- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.981
Yükseliyor dıye atladım bende 221den 5 grama yakın aldım bu ayAma bu defa maasi yatirinca bi kotu oldu... 200lira birden dusunce.. kismet bakalim ne olacak.
tühh yaa bişeyler yapalım derken biyerlerden açılıyoruzz... güneş balçıkla sıvanmaz bu duruma uyar heraldeYükseliyor dıye atladım bende 221den 5 grama yakın aldım bu ay
Cook iyi olmus canim.Selam kızlar, günler öyle koşuşturmayla geçip gidiyor ki sormayın. İşe başladım yarım gün çalışıyorum. Bakıcıyla anlaşamadı benim oğlan:) Babaannesi geldi bir süre o bakacak. Hem bebeğim için hem benim için hem de mali açıdan baya iyi oldu. Öğleden sonra eve geldim, buzluktan taze fasulye çıkarmıştım onu pişirdim yanına da pirinç pilavı. Hiç harcama yapmadım, bu aralar zaten cebimden hiç para çıkmıyor neredeyse. Ama eşim çok harcıyorbir kısmı ev ihtiyaçları, bir kısmı çıkan ekstralar.
Babaanneyle daha iyi benımde annem bakmıştı güzel oluyorSelam kızlar, günler öyle koşuşturmayla geçip gidiyor ki sormayın. İşe başladım yarım gün çalışıyorum. Bakıcıyla anlaşamadı benim oğlan:) Babaannesi geldi bir süre o bakacak. Hem bebeğim için hem benim için hem de mali açıdan baya iyi oldu. Öğleden sonra eve geldim, buzluktan taze fasulye çıkarmıştım onu pişirdim yanına da pirinç pilavı. Hiç harcama yapmadım, bu aralar zaten cebimden hiç para çıkmıyor neredeyse. Ama eşim çok harcıyorbir kısmı ev ihtiyaçları, bir kısmı çıkan ekstralar.
Yarım gün için aylık 700 tl istemişti. Baya iyi geldi bize şimdiki durum.Cook iyi olmus canim.
Maddi olrak rahatlatir seni. Bakici ne kadar istiyordu.
Ayrica kendinize de zaman ayirabilirsiniz. Mesela aksam uzeri bi yürüyüs yapabilirsiniz esinle.
Aynen, çocukların aile büyükleriyle beraber içli dışlı büyümesi pek çok açıdan iyi diye düşünüyorum. Benim de aklım kalmıyor işteyken, içim daha rahat oldu böyle.Babaanneyle daha iyi benımde annem bakmıştı güzel oluyoreşimle bizde 2yıl fln ayrı sehırde yasadık esımınde aylık harcaması 2bın tl yı buluyordu
Kızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
3 yaşında canımamin canım ... oğlun kaç yaşındaydı?
allah bağışlasın canım3 yaşında canım
Amin sağolasın canımallah bağışlasın canım
oy masAllah canım Allah hayırlı zamanda saglıkla dogurmayı nasıp etsınKızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
Amin canım çok teşekkür ederimoy masAllah canım Allah hayırlı zamanda saglıkla dogurmayı nasıp etsın
Hayirli ugurlu olsun minik prens. Sağlikla doğsunKızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
Hayırl olsun canım. Allah bağışlasın sana evlatlarını.Kızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
Hahahha duygularıma tercüman oldun babyKizlar en sevmediğim insan tipidiŕ yalakalar şakşakçilar nabza göre şerbet verenler..
Allahim beni bu tarz insanlardan koru ve karsilastirma diye hergün dua ediyorum
Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?