Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ekmek ve peynir 8.30tl
Ankaraya kargo 16.35tl
Yemek yapmadım dunkuleri yedim
Kızım da peynir ekmek yedi canı istemiş.
Yarına yemek yapmam lazım. Aklımda birşey yok
Selçuk yöntemin oyunu var yarın ona gidecez heyecanlıyım.
pure hazel bazen ben de tutturamiyorum çok oluyor yemek, tavuklara götürüyorum, ya da kedilere veriyorum.
Iki yüzlü ve yalaka insanları sevmem ben de

Kediler de yemez ki bamyayi
Bi ben yiyorum zaten bu evde.
Bende eşim gitti gideli ne oyun ne sinema ne alisveris. Evden işe işten eve. Bazen yurüyüs. Bir kac kez disarda yedik arkadaslarla. Birbirimize gidip geldik.Allahtan onlar var..

Bugunu sifir harcamayla kapattim insallah kizlar.maaşlara son 8 gün bi atlatsaydim şu 8 gunü.
Persembe pazar yapacagim. Tutarsa balik pahali tutar. Bi 50 lira pazar icin ayirdim. Süt icin ayirdim.
Az kaldı inş purecim biraz daha sabırlı olalım

KıZlar o kadar çok boğazım ağrıyor ki anlatamam çok ciddi hasta olacağım emin oldum . Yarın misafirim gelecek ama hiç halim yok

Kendime kiziyorum.
Dun yaptigim bamyanin yarisi çöpe gitti malesef.
Cokkkk yapiyorum. salak oldum iyice
Benim h sonu pişirdiğim bamyadan üç kepçe ısıttım gerisi duruyor yarın dışarda işimiz geç bitecek evde yiyemeyiz muhtemelen perşembe günü bitecek o bamya. Hazır pişmiş yemek çöpe atılır mı? Yarın da yerdin

Yok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmak

Yok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmak
O konuda sağlam şanslıyım:) bizim evde de yemek bozulmadığı sürece asla dökülmez eşim de taze pişmiş/beklemiş yemek ayrımı yapmaz. O yüzden h sonu yaptığım yemeği hafta bitene kadar yediğimiz çok olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…