- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.001
Amin canım inşKızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
Hayirli ugurlu olsun minik prens. Sağlikla doğsun
Amin teşekkür ederim kızlarHayırl olsun canım. Allah bağışlasın sana evlatlarını.
Kediler de yemez ki bamyayiEkmek ve peynir 8.30tl
Ankaraya kargo 16.35tl
Yemek yapmadım dunkuleri yedim
Kızım da peynir ekmek yedi canı istemiş.
Yarına yemek yapmam lazım. Aklımda birşey yok
Selçuk yöntemin oyunu var yarın ona gidecez heyecanlıyım.
pure hazel bazen ben de tutturamiyorum çok oluyor yemek, tavuklara götürüyorum, ya da kedilere veriyorum.
Iki yüzlü ve yalaka insanları sevmem ben de
Haydi hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla gelsinKızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
Amin canım sağolasınHaydi hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla gelsin
Az kaldı inş purecim biraz daha sabırlı olalımBugunu sifir harcamayla kapattim insallah kizlar.maaşlara son 8 günbi atlatsaydim şu 8 gunü.
Persembe pazar yapacagim. Tutarsa balik pahali tutar. Bi 50 lira pazar icin ayirdim. Süt icin ayirdim.
Ekstra birsey cikmazsa rahat yetisir. Hastalik misafir yada biryerlere davet olmasin lutfen. Sadece 1 haftaAz kaldı inş purecim biraz daha sabırlı olalım
Bende haftaya kılımı kıpırdatmayacağım asla misafir davet etmem ya yeter İnan ki halim yokEkstra birsey cikmazsa rahat yetisir. Hastalik misafir yada biryerlere davet olmasin lutfen. Sadece 1 hafta
Hemen sicak birseyler ic. Mumkunse ilac al ki ilerlemesin. Bir de dinlen. Gecmis olsun. Valla ben 1 aya yakin atlatamadimKıZlar o kadar çok boğazım ağrıyor ki anlatamam çok ciddi hasta olacağım emin oldum . Yarın misafirim gelecek ama hiç halim yok
Benim h sonu pişirdiğim bamyadan üç kepçe ısıttım gerisi duruyor yarın dışarda işimiz geç bitecek evde yiyemeyiz muhtemelen perşembe günü bitecek o bamya. Hazır pişmiş yemek çöpe atılır mı? Yarın da yerdinKendime kiziyorum.
Dun yaptigim bamyanin yarisi çöpe gitti malesef.
Cokkkk yapiyorum.salak oldum iyice
Kayinvalidem koliyi gonderseydi. Tavuk filan temizlettirmistir. Deniz çuprasi filan da koyar. Narenciye.. zeytin..Bende haftaya kılımı kıpırdatmayacağım asla misafir davet etmem ya yeter İnan ki halim yok
Yok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmakBenim h sonu pişirdiğim bamyadan üç kepçe ısıttım gerisi duruyor yarın dışarda işimiz geç bitecek evde yiyemeyiz muhtemelen perşembe günü bitecek o bamya. Hazır pişmiş yemek çöpe atılır mı? Yarın da yerdin
Ben hiç hastayım diyip evde yatamıyorum ya sürekli ayaktayım ofHemen sicak birseyler ic. Mumkunse ilac al ki ilerlemesin. Bir de dinlen. Gecmis olsun. Valla ben 1 aya yakin atlatamadim
Aynı bizim evde de öyle içinde bakteri ürüyor çünküYok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmak
O konuda sağlam şanslıyım:) bizim evde de yemek bozulmadığı sürece asla dökülmez eşim de taze pişmiş/beklemiş yemek ayrımı yapmaz. O yüzden h sonu yaptığım yemeği hafta bitene kadar yediğimiz çok olmuştur.Yok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmak
Tüm bunlar gençlikten :))Ben hiç hastayım diyip evde yatamıyorum ya sürekli ayaktayım of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?