- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.021
Hahha valla ya ama cidden çok kötü geldi iyice hissediyorumTüm bunlar gençlikten :))
Zaten bozulan/bozulmaya yüz tutan yemeği dil reseptörlerimiz algılayabiliyor. Vücudun kendisi sigorta :))Aynı bizim evde de öyle içinde bakteri ürüyor çünkü
Bizde de en fazla 2 gun yenir yemek..kizim da der anne biraz fazla yap ondan sonra ne yicez diyon der:)O konuda sağlam şanslıyım:) bizim evde de yemek bozulmadığı sürece asla dökülmez eşim de taze pişmiş/beklemiş yemek ayrımı yapmaz. O yüzden h sonu yaptığım yemeği hafta bitene kadar yediğimiz çok olmuştur.
Hahha ben psikolojik olarak yemiyorum kv 4 günlük yemek yedirmeye çalışır bize valla onun evinde midem birşey almıyorZaten bozulan/bozulmaya yüz tutan yemeği dil reseptörlerimiz algılayabiliyor. Vücudun kendisi sigorta :))
Boşver şu kaynanayi. At kafandan..Hahha ben psikolojik olarak yemiyorum kv 4 günlük yemek yedirmeye çalışır bize valla onun evinde midem birşey almıyor
Az kaldı kavuşmanıza,Kediler de yemez ki bamyayi
Bi ben yiyorum zaten bu evde.
Bende eşim gitti gideli ne oyun ne sinema ne alisveris. Evden işe işten eve. Bazen yurüyüs. Bir kac kez disarda yedik arkadaslarla. Birbirimize gidip geldik.Allahtan onlar var..
Geçen ay kv gönderdiklerinden dolayı ilk defa bu ay market alışverişi yapmadım çok faydaları oluyor sağolsunlarKayinvalidem koliyi gonderseydi. Tavuk filan temizlettirmistir. Deniz çuprasi filan da koyar. Narenciye.. zeytin..
Bizim evde ertesi gün bile yenmiyor ben yerim aslında eşim yemiyorYok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmak
Ne güzel, saglikla yiyin inşKayinvalidem koliyi gonderseydi. Tavuk filan temizlettirmistir. Deniz çuprasi filan da koyar. Narenciye.. zeytin..
Sen o zaman kv nin evinde zorunlu intermittent fasting yapıyorsundurHahha ben psikolojik olarak yemiyorum kv 4 günlük yemek yedirmeye çalışır bize valla onun evinde midem birşey almıyor
Ya zaten 42 kiloyum evine gidince daha beter oluyorum deli ediyor biziSen o zaman kv nin evinde zorunlu intermittent fasting yapıyorsundur
42 kg da ne öyleYa zaten 42 kiloyum evine gidince daha beter oluyorum deli ediyor bizi
1.58 boyum42 kg da ne öyleboyun kaç ki?
Bu arada bu dönem (yani 3 haftada) ben de 1 kg almisim. Diyetisyenim sucu o bes gunde kullandigim yogun progesterona atti.
Cok zayifsin kuzum pure de iyi diyor ama ihhh boy kac bu arada ruzgarda ucarsin alimalllah :))Boyumda öyle uzun değil pure ama zayıfım 45 filan olsam iyi ama
Ben hiç kilo alırım gibi düşünmüyorum ya çok tez canlıyımHani klasik evlendigimde 47 kiloydum olayi var ya cidden ben de oyleydim.. benim boy da 1.58.. evlilik cocuk su an 62 civarlarinda dolaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?