- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.041
Aman boşver . Boyuna gore iyi kilonBen hiç kilo alırım gibi düşünmüyorum ya çok tez canlıyım
Alamıyorum çünkü çok aktifim az yiyorumAman boşver . Boyuna gore iyi kilon
Oyyy sen baya incecik citi pitiymissin.1.58 boyum
Bence almalisin o incelige iyi hareket ediyorsun enerjini iyi buluyorsun masallah kuzum sana.Alamıyorum çünkü çok aktifim az yiyorum
Ben herhalde en son universitede lisansta ogrenci iken bu kilodaydim.Hani klasik evlendigimde 47 kiloydum olayi var ya cidden ben de oyleydim.. benim boy da 1.58.. evlilik cocuk su an 62 civarlarinda dolaniyorum..
Valla yemek menülerini yazıyorum burayaBence almalisin o incelige iyi hareket ediyorsun enerjini iyi buluyorsun masallah kuzum sana.
Neyle besleniyorsun?
Bebisle birlikte kesin alirsinValla yemek menülerini yazıyorum burayabugün hamur işi yedik dün sebze tatlı olmazsa olmaz hep var
Beden kitle indeksi 17 nin altina tekabul ediyor Bu da iyi bir sey degil aslinda.Aman boşver . Boyuna gore iyi kilon
Tam lahana sarmasi mevsimi. Bizde kimse yemez. Ben yapayim kendime diyorum pazarda minik bulursamBen de lahanayi kacirdim kizlar k.v benim icin yapmis bende iceri girmedim kizi aldim ciktim. Esim de diyor ki senin icin yapmis niye girmedin.. e deseydin o zaman ddim.. ya da kv deseydi madem girmiyon senin icin sardim al gotur
Himm . Oyle mi. 48 filan normal olur oyleyse.Beden kitle indeksi 17 nin altina tekabul ediyor Bu da iyi bir sey degil aslinda.
Bana da cok faydasi oluyor.Geçen ay kv gönderdiklerinden dolayı ilk defa bu ay market alışverişi yapmadım çok faydaları oluyor sağolsunlar
Sinir 45 tirHimm . Oyle mi. 48 filan normal olur oyleyse.
Benim de 25in az ustunde o da tehlikeliSinir 45 tir
lahana salatası derler bizim burada,tuz,limon suyu,nar ekşisi,pul biber kısırın yanında yaparız onun yanında çok güzel oluyor.Tam lahana sarmasi mevsimi. Bizde kimse yemez. Ben yapayim kendime diyorum pazarda minik bulursam
Ben sadece haşlayip tuz ve nar eksili sos ile yemeyi de cok seviyorum. Persembe bi pazara bakayim
Harikaaalahana salatası derler bizim burada,tuz,limon suyu,nar ekşisi,pul biber kısırın yanında yaparız onun yanında çok güzel oluyor.
Yaziyon da esin yiyor sen yemiyon demek kiValla yemek menülerini yazıyorum burayabugün hamur işi yedik dün sebze tatlı olmazsa olmaz hep var
Bende yiyorum valla bak hahahYaziyon da esin yiyor sen yemiyon demek ki
Bunu ben de Cok severim ozellikle et yemeklerinin yaninda Cok Guzel gidiyor.lahana salatası derler bizim burada,tuz,limon suyu,nar ekşisi,pul biber kısırın yanında yaparız onun yanında çok güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?