- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.061
Teşekkür ederim canım inşallahSuveybe13 tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ay canim hakkini helal et lutfen ben de gebe gibi aserdim ama.. sen hamilesin unuttum birden. Yap da ye bari... afiyetler olsun..En çok sevdiğim yemeklerden biri lahana sarması ne zamandır aklımda ama yapamadım en kısa zamanda yapmak istiyorum
ay canm aynı boydayız ama ben 55kıloyum1.58 boyum
Yok canım ne zamandır aklımda benim ama yapamadım inşallah yapalım da yiyelimAy canim hakkini helal et lutfen ben de gebe gibi aserdim ama.. sen hamilesin unuttum birden. Yap da ye bari... afiyetler olsun..
Belki bende alırım sonra ya ama kafaya takmıyorumay canm aynı boydayız ama ben 55kıloyumıse gırınce aldm universıtede falan 44-49dum hep
Heyyy allahımmmmŞu saat oldu oğlan daha uyumadi.
1 çay bardagi sutü zar zor icirdim
CanimmmGünaydınlarhepimiz için güzel bır gün olsun ıns ocak ayında eşim izne gelecekmıs
Maşallah canım sağlıkla gelsin sağlıkla büyütün inşKızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
Amin canım Allah hepsini korusun en kötü ayrılığımız bu olsun ınsCanimmmmaşallah size. Allah im askerimizi polisimizi korusun. Benimki de ocağa ladar tumden gelecek insallah
Allah sağlıcakla kucağınıza almaya nasıp etsın canımKızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
Amin canim :))Herkese günaydın
Kavuşmayı bekleyenler kavuşsun
Hamişler sağlıkla doğursun
Rabbim isteyene tez vakitte versin
Paralarınız maaşa kadar yetsin de artsın ...
ben de helyumlu rakam balon aldım bir de parti yazısı cheers to kaç yaşındaysan o yazıyor 80tl
Dışarda yemek 128tl bahşiş valeye bahşiş 15tl pasta küçük tek kişilik 30tl
Bugün de eczaneden almam gerekenler var bakalım ne tutacak. Biz maaşı aldık geçtiğimiz Cuma günü allah bereket versin harcamaya başladık. Eşimin dişleri için 2bin tl ayırmamız lazım ya da birikimden vereceğiz. Kk tım gene 2000lere yaklaştı bakalım 10 u hesap kesimi.
Gunaydin herkeseKizlarrr gunaydin.
Dün gece hic kaliteli uyuyamadim. Neyse bugun iyiyim. Sabah sadece 1 yumurta yiyip çiktim yanimda biskuvi var biraz.
Nöbetciyim. Ek dersim de yatmis
Bugun de harcama yapmam umarim.
Dünde kiymali makarna var epeyce.
Geceden kemikli et haşladim. Yarin icin de nohut yahni yapacagim
Bereketli olsun canim.Gunaydin herkese
Canım 5.38 Den ekdersimle 50 dolar aldım az önce. Dolar düşmüş bayağı.
Tanıdık bildik bir bayandan ev yapımı 2 kg mantı 15 kadar da içlı köfte alacağım bugün. Yemek derdi çıkmış olacak aradan.
Nekadar ödüyorsun bakıcıya oğlan kaç aylık canımBereketli olsun canim.
Ben de bakicimizin parasini ayirdim ek dersten. Biraz da harçlik. Benim asıl birikimler maaşta insallah
4 gün geliyor. Yarim gün. 750 yaptikNekadar ödüyorsun bakıcıya oğlan kaç aylık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?