Bugün ne aldin kaç tl harcadin

iyice düştü ya napıyım pure senin gibi asgarisini mi ödesem, gerçi öyle de kalana faiz uyguluyor
ben bu zamana kadar hep dönem borcunu odedim gecen ay paranın cogunu cektım hesaptan kart borcunu bıraktım megersem 0.1 tl eksık birakmısım sonradan da aklıma gelıp odemedm ekstrem geldı bugun o 10kurus için tam 2lira 90kurus kesmısler
haberin olsn dıye yzım dedım canım

yaparlar haber de vermezler çünkü faiz işletmek işlerine gelir canım.. bu aylık öyle yapsam faizden çok yer miyim acaba.. borç 2102 asgari 631..

Arkadaşlar mesela 10 tl eksik Ödediniz diyelim
Bir sonraki ay 10 nin faizi gelmiyor toplam borç üzerinden faiz geliyor benim bir akrabam banka çağrı merkezinde çalışıyordu o söylemişti. Kalan borç üzerinden değil toplam borç üzerinden faiz geliyor ben de hep tam öderim allah da asgariyi ödenek zorunda bırakmasın kimseyi. Herkese kaldırabileceği kadar borç versin.

FAIZ VE ÜCRETLER
Akdi Faiz*: Dönem borcunuza minimum ödeme tutarı veya üstünde ödeme yaparsanız, kalan hesap bakiyesine bu faiz oranı uygulanır.
Gecikme Faizi*: Dönem borcunuzun minimum ödeme tutarının altında ödenmesi halinde, sadece minimum ödeme tutarınızın ödemediginiz kısmına isletilen aylık faiz oranıdır.

Güncel faiz oranları: Akdi faiz %2,02; Gecikme faizi %2,52%; Nakit avans faizi %2,02; Limit asım faizi %2,02'dir.

Pazarda dolandım yaşlı bir teyzeden kuru fasülye aldım, 800 gr 8 tl
3 tane muz 10 tane mandlina 5,5 tl
Son elveda tarla domatesi 1,5 kilo 6 tl Biraz dıomates + 1 avuc sivri biber 6 tl
Domateslerin bir kısmı eve bir kısmı anneme
3 kiloda zeytin aldım 25 TL, bakalım kurabilecekmiyim.

Yok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmak
Bende 2gunden sonra yiyemiyorum aynı yemeği. Ertesi gun yenmeyen yemek başka bişeye donusuyorsa donuştururum; işte pilavlar dolmaiçine, mantar patlıcan kavurması falan boreğe gibi.onun dışında yenmez ondan az yaparım. Sıcakken kavanozlama yontemini denemedim ama onunla uzun kalabilir

Memur maaslarına enflasyon farkıyla bırlıkte yüzde kaç zam gelır acaba?Hersey çok zamlandı verecekleri zam karşılamayacak Bile maaşlar iyice eriyor
Konuşulan yuzde 8 civarı. Tabiki çok yetersiz tcmb daha yeni enflasyon oranını revize etti, ocaka kadar mücadele muhabbeti donecekki zam az olsun

Yayla corbası yaptım bugun yanına akşam gözşeme yapacağım, 3yufka alırız baska masraf olmaz. Birkaç gr altın alabilirim bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…