- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.081
4yasNekadar ödüyorsun bakıcıya oğlan kaç aylık canım
Benım oğlanda Mart’ta 4yaş olacak
Topyekun mucadele basladi ya. Zam az gelebilirMemur maaslarına enflasyon farkıyla bırlıkte yüzde kaç zam gelır acaba?Hersey çok zamlandı verecekleri zam karşılamayacak Bile maaşlar iyice eriyor
Mücadele öncesi zaten hersey yüzde 50-60 zamlandı.Mucadele ile yüzde 10-30arası çok dusecegını sanmıyorum ama ınsallah 10un altında almayızTopyekun mucadele basladi ya. Zam az gelebilir
Maşallah canım sağlıkla gelsin sağlıkla büyütün inş
Amin teşekkür ederim kızlarAllah sağlıcakla kucağınıza almaya nasıp etsın canım
Saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallahKızlar bir oğlumuz daha olacakmış bugün öğrendik rabbim sağlıcakla yavruma kavuşmayı nasip etsin
ben bu zamana kadar hep dönem borcunu odedim gecen ay paranın cogunu cektım hesaptan kart borcunu bıraktım megersem 0.1 tl eksık birakmısım sonradan da aklıma gelıp odemedm ekstrem geldı bugun o 10kurus için tam 2lira 90kurus kesmısleriyice düştü ya napıyım pure senin gibi asgarisini mi ödesem, gerçi öyle de kalana faiz uyguluyor
yaparlar haber de vermezler çünkü faiz işletmek işlerine gelir canım.. bu aylık öyle yapsam faizden çok yer miyim acaba.. borç 2102 asgari 631..ben bu zamana kadar hep dönem borcunu odedim gecen ay paranın cogunu cektım hesaptan kart borcunu bıraktım megersem 0.1 tl eksık birakmısım sonradan da aklıma gelıp odemedm ekstrem geldı bugun o 10kurus için tam 2lira 90kurus kesmısler
haberin olsn dıye yzım dedım canım
faiz oranı ekstrelerde yazıyo canım ayrıca vergi vs de kesiyolar ordan hesaplayabılırsın ben hiç yapmadıgım için bılemıyorumyaparlar haber de vermezler çünkü faiz işletmek işlerine gelir canım.. bu aylık öyle yapsam faizden çok yer miyim acaba.. borç 2102 asgari 631..
Bende 2gunden sonra yiyemiyorum aynı yemeği. Ertesi gun yenmeyen yemek başka bişeye donusuyorsa donuştururum; işte pilavlar dolmaiçine, mantar patlıcan kavurması falan boreğe gibi.onun dışında yenmez ondan az yaparım. Sıcakken kavanozlama yontemini denemedim ama onunla uzun kalabilirYok canim yaptigim gun ve en gec ertesi gun aksama bitmesi lazim. Yoksa cöp olur bizim evde. En iyisi az yiyebilecegim kadar yapmak
Soğan sumak limon tavsiye ederim. Soganı söğüşlük doğra üzerine sumak ve limon suyu kat, ovalayıp öldürmeden çıtır çıtır ye. Aynı gün etkisini göreceksinBen hiç hastayım diyip evde yatamıyorum ya sürekli ayaktayım of
Babasını çok özlüyor olmalı birkaç gunde olsa gelip gitme durumunuz yokmu? Babam askerde iken abim hastalanmış, doktor babasını ozlemiş çocuk hemen gotur goster demişŞu saat oldu oğlan daha uyumadi.
1 çay bardagi sutü zar zor icirdim
Konuşulan yuzde 8 civarı. Tabiki çok yetersiz tcmb daha yeni enflasyon oranını revize etti, ocaka kadar mücadele muhabbeti donecekki zam az olsunMemur maaslarına enflasyon farkıyla bırlıkte yüzde kaç zam gelır acaba?Hersey çok zamlandı verecekleri zam karşılamayacak Bile maaşlar iyice eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?