- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.101
iyice düştü ya napıyım pure senin gibi asgarisini mi ödesem, gerçi öyle de kalana faiz uyguluyor
bilemedim yarın inşallah az biraz yükselsin de bozdurabileyim.. keşke maaşı yatırmasaydım..can09e canim sen bilirsin. Ben asagrisini ödeye ödeye bitirecegim
Evet üstüne harcamiyorum. Bazen birazcik kacabiloyor ipin ucu. Zaten toplamda 2.500 filandir borçbilemedim yarın inşallah az biraz yükselsin de bozdurabileyim.. keşke maaşı yatırmasaydım..
asgarisini ödeye ödeye bitirebilmen için, üstüne harcama eklememen gerek.. yoksa biter mi?
biter o zamanEvet üstüne harcamiyorum. Bazen birazcik kacabiloyor ipin ucu. Zaten toplamda 2.500 filandir borç
Biter canim. En azindan 2 ay çikip birsey almam eşim yanimda olmayimca.biter o zaman
ben de yapmam öyle kıyafet gıda falan internetten..Biter canim. En azindan 2 ay çikip birsey almam eşim yanimda olmayimca.
Birde internet sitelerinden alisveris yapmiyorum. Kullanirasam market alisverislerinde
paçangayı nasıl yapıyorsun tarif edebilir misin?Aksama makarnanin kalani var. Yanina salata. Dün et haslamistim. Nohut yahniyi aksamdan yaparim.
Pastirmam vardi .paçanga boregi yapacagim galetam varmis dolapta
yükselsiiiinnnnMaaşa son 7 gün
Altin yükselmese bariii
Canim pastirmalari dogruyorum. Yufkalari kare kesiyorum. Icine pastirma ve kasar koyup yandan bukup sariyorum(zevkine kalmis istedigin gibi sarabilirsin) sonra once yumurtaya buluyorum sonra galeta ununa ve yagda kizartiyorum. Ben cok seviyorumpaçangayı nasıl yapıyorsun tarif edebilir misin?
Sana ne zaman lazimdi altinyükselsiiiinnnn
yarın son gün ödeme günüm işte kk yi. o yüzden en azından asgarisini mi yatırsam tereddütündeyim ya canım.Sana ne zaman lazimdi altin
bende severim kv. sağolsun biraz da ondan koymuş da ben hiç denemedim dışarda yiyorum... ondan bi soruyum dedim yumurtaya sonra galetaya batırıyoruz yani.. denicem. sağol.Canim pastirmalari dogruyorum. Yufkalari kare kesiyorum. Icine pastirma ve kasar koyup yandan bukup sariyorum(zevkine kalmis istedigin gibi sarabilirsin) sonra once yumurtaya buluyorum sonra galeta ununa ve yagda kizartiyorum. Ben cok seviyorum
Yükselip dussün oyleyseyarın son gün ödeme günüm işte kk yi. o yüzden en azından asgarisini mi yatırsam tereddütündeyim ya canım.
hayırlısı bakalım kısmetYükselip dussün oyleyse
Isini hallet. Yukselirse benim de isime gelir al sat filan yaparim
Hadi bakalim agirladin misafirlerini. Gazan mubarek olsunSelam kızlar ayy buraya hiç gelemedim misafirim vardı 5 çeşit yaptım . Poaça, tuzlu simit,etimek tatlısı, kısır, kek . Yoruldum birazcık ya cidden boğazım tabiki çok kötüeşim Cumartesi mecbur nöbetçiymiş . Kendimi aşırı perişan hissediyorum hahha özledim sizi de koşa koşa geldim . Bugün 3 ekmek aldık tek harcama o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?