Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biter canim. En azindan 2 ay çikip birsey almam eşim yanimda olmayimca.
Birde internet sitelerinden alisveris yapmiyorum. Kullanirasam market alisverislerinde
ben de yapmam öyle kıyafet gıda falan internetten..
sadece son ikidir ovu ve gebelik testi sipariş ettim o da ucuzdu epey.

paçangayı nasıl yapıyorsun tarif edebilir misin?
Canim pastirmalari dogruyorum. Yufkalari kare kesiyorum. Icine pastirma ve kasar koyup yandan bukup sariyorum(zevkine kalmis istedigin gibi sarabilirsin) sonra once yumurtaya buluyorum sonra galeta ununa ve yagda kizartiyorum. Ben cok seviyorum

Canim pastirmalari dogruyorum. Yufkalari kare kesiyorum. Icine pastirma ve kasar koyup yandan bukup sariyorum(zevkine kalmis istedigin gibi sarabilirsin) sonra once yumurtaya buluyorum sonra galeta ununa ve yagda kizartiyorum. Ben cok seviyorum
bende severim kv. sağolsun biraz da ondan koymuş da ben hiç denemedim dışarda yiyorum... ondan bi soruyum dedim yumurtaya sonra galetaya batırıyoruz yani.. denicem. sağol.

Selam kızlar ayy buraya hiç gelemedim misafirim vardı 5 çeşit yaptım . Poaça, tuzlu simit,etimek tatlısı, kısır, kek . Yoruldum birazcık ya cidden boğazım tabiki çok kötü eşim Cumartesi mecbur nöbetçiymiş . Kendimi aşırı perişan hissediyorum hahha özledim sizi de koşa koşa geldim . Bugün 3 ekmek aldık tek harcama o

Hadi bakalim agirladin misafirlerini. Gazan mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…