- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.121
Biraz da onlar cagirsin diyordun gene duramadin anlasilan hasta hasta.. gecmis olsunSelam kızlar ayy buraya hiç gelemedim misafirim vardı 5 çeşit yaptım . Poaça, tuzlu simit,etimek tatlısı, kısır, kek . Yoruldum birazcık ya cidden boğazım tabiki çok kötüeşim Cumartesi mecbur nöbetçiymiş . Kendimi aşırı perişan hissediyorum hahha özledim sizi de koşa koşa geldim . Bugün 3 ekmek aldık tek harcama o
Bizde cuma gidecegiz bizimki dev.tiyatrosuKızımla yemeği dışardan yedik 20tl
Hazırlanıp cikacaz şimdi
Selçuk yöntemin oyunu var
Tiyatroya gideceğiz
140tl bilet parası
Artık birtane arkadaşım var o gelecek Cuma profiterol yiyeceğiz onunla o kadar daha başka bir süre kimseyi davet etmeyeceğim yoruldum hahaHadi bakalim agirladin misafirlerini. Gazan mubarek olsun
Bitti dükkan kapandı yatıcam artıkBiraz da onlar cagirsin diyordun gene duramadin anlasilan hasta hasta.. gecmis olsun
Bende öyleyim pure sabah 4 den sonra uyuyamadım okuldan gelincede oğlum uyutmadı.hiç neşem yokŞu saate kadar uyudum. Dünün acisi cikti. Kafam allak bullak şuan
Öglen yemekten sonra telefonu verdim eline video acip. Uyudum bende. Kotüydum. 5 saatlik uykuyla durdum bir de nöbet.Bende öyleyim pure sabah 4 den sonra uyuyamadım okuldan gelincede oğlum uyutmadı.hiç neşem yok
Bende yarin balik alacagim da nohut yahni de yapmayi düsunmustum. Nohut iptal edeyim bariBugün menüde balık, salata ve yeşillikler var
Ağır yemekli misafir olunca mutlaka yapıyorum eşimde hususi malzemelerini alıp getirir yaptırır aradabende severim kv. sağolsun biraz da ondan koymuş da ben hiç denemedim dışarda yiyorum... ondan bi soruyum dedim yumurtaya sonra galetaya batırıyoruz yani.. denicem. sağol.
Bizim koca da 10bin alir bu durumdaDuyduğuma göre maasim ocakta 4106 lira olacakmis netinansam mi
Batı maaşı mıBizim koca da 10bin alir bu durumda
EvetBatı maaşı mı
Bende anlamadim. Normal enflasyona gore olmasi gereken bu fakat dedigin gibi ne yapip edip bi kilifina uydururlarEn düşük memur maaşı 3532 diyor haber de tabi tahmin bu ne yapar ederler düşürürler
TeşekkürlerBizde cuma gidecegiz bizimki dev.tiyatrosu
Iyi eglenceler.keyifli izlemeler.. seviyorum o adami ednan bey:))den beri.
Süper menüBugün menüde balık, salata ve yeşillikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?