- 11 Mart 2013
- 33.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.141
Oooo iyiymiş
Türkiye’de ki maaşı da yatıyor di mi
Yüzde kaç gelmiş oluyor o zaman şuan mesela net 7000 olan maaş o zaman ne olacakBende anlamadim. Normal enflasyona gore olmasi gereken bu fakat dedigin gibi ne yapip edip bi kilifina uydururlar
Canim enflasyon ve rakamlara bakilirsaOooo iyiymişciddi rütbe ciddi tazminatlar var o zaman. Allah ağız tadı ile harcatsın
Yuzde ondan kesin fazla olur diyorlar. Ama sanmam.Yüzde kaç gelmiş oluyor o zaman şuan mesela net 7000 olan maaş o zaman ne olacak
Yuzde ondan kesin fazla olur diyorlar. Ama sanmam.
B3nde o kadar tahmin ediyorum da iste haber siteleri yapiyor. Ise yeni baslayan en dusuk derecede memur 3500 gececek. Benim maasi 4100 kusur gösteriyor mümkun degil. Tabi esim de 10bin almazEşim şimdi olacağı 7250 diyor bizim için
Hemsireydin demi canimMaaslara bak masallah bosuna yasiyorum bosuna calisiyorum demis miydim
Yok muhasebe benim canimHemsireydin demi canim
Valla eşim 4 ay önceye kadar yatağımızda yatamıyordu . Bi göreve gidiyordu 20 gün duş almıyordu saçlarının arasında yara oldu 1 sene geçti daha düzelmedi . Benim yaşadıklarımı hiç saymıyorum bile 20 gün evden burnumu dışarı çıkarmadığım çok oldu hayatımda bir Allah’ın kulunu tanımadığım bir şehirdeyim. Afrin Irak başika görevlerini saymıyorum bile yorganın altında ağlayıp allah korusun kapı çalacak şehit haberi gelecek diye çok bekledim. 4 Aydan beri de eşim 2000 personelin maaşına tazminatına imza atıyor çok büyük sorumluluk alıyoruz eğer bir hata olsa allah korusun hayatımız kayarMaaslara bak masallah bosuna yasiyorum bosuna calisiyorum demis miydim
Bizim tugay komutanı net 9500 alıyormuş hemde çift doğu tazminatının olduğu yerde . Seninki alamaz bencede hayatta olmaz devletin kalbine iner yemin ederim öyle para verseB3nde o kadar tahmin ediyorum da iste haber siteleri yapiyor. Ise yeni baslayan en dusuk derecede memur 3500 gececek. Benim maasi 4100 kusur gösteriyor mümkun degil. Tabi esim de 10bin almaz
Evet tabi sorumluluga gore maas da artiyor.Valla eşim 4 ay önceye kadar yatağımızda yatamıyordu . Bi göreve gidiyordu 20 gün duş almıyordu saçlarının arasında yara oldu 1 sene geçti daha düzelmedi . Benim yaşadıklarımı hiç saymıyorum bile 20 gün evden burnumu dışarı çıkarmadığım çok oldu hayatımda bir Allah’ın kulunu tanımadığım bir şehirdeyim. Afrin Irak başika görevlerini saymıyorum bile yorganın altında ağlayıp allah korusun kapı çalacak şehit haberi gelecek diye çok bekledim. 4 Aydan beri de eşim 2000 personelin maaşına tazminatına imza atıyor çok büyük sorumluluk alıyoruz eğer bir hata olsa allah korusun hayatımız kayar
Adami üzüp kafasini karistirma işteValla eşim 4 ay önceye kadar yatağımızda yatamıyordu . Bi göreve gidiyordu 20 gün duş almıyordu saçlarının arasında yara oldu 1 sene geçti daha düzelmedi . Benim yaşadıklarımı hiç saymıyorum bile 20 gün evden burnumu dışarı çıkarmadığım çok oldu hayatımda bir Allah’ın kulunu tanımadığım bir şehirdeyim. Afrin Irak başika görevlerini saymıyorum bile yorganın altında ağlayıp allah korusun kapı çalacak şehit haberi gelecek diye çok bekledim. 4 Aydan beri de eşim 2000 personelin maaşına tazminatına imza atıyor çok büyük sorumluluk alıyoruz eğer bir hata olsa allah korusun hayatımız kayar
Aynen ya özledin dimiAdami üzüp kafasini karistirma işte
Gerçi adamin ustüne en cok ben giderim. Izinler filan sıkınti olur tatil filan aksadiginda her türlü eziyeti ederim
Vah kocam vahgelseydi bi üzmicem onu.
Karşi cikinsana canim . Özel resmen somürüyor böyle.Evet tabi sorumluluga gore maas da artiyor.
Zamaninda memurun 4 kati maas aliyordum.. simdi memur beni gecti solladi.
bu benim sirketimin ayibi tucecim..
Allah hepsine kolaylik versin esini de anasina babasina sana bagislasin.. benim derdim kendimle sakasina dedim kimsenin maasinda da gozum olmaz zaten.
Yok canım biliyorum ondan söylemedim zaten yoksa seni biliyorumEvet tabi sorumluluga gore maas da artiyor.
Zamaninda memurun 4 kati maas aliyordum.. simdi memur beni gecti solladi.
bu benim sirketimin ayibi tucecim..
Allah hepsine kolaylik versin esini de anasina babasina sana bagislasin.. benim derdim kendimle sakasina dedim kimsenin maasinda da gozum olmaz zaten.
Tabiki..Aynen ya özledin dimi
Aynen su donemde de nasil cikayim genel mudure.. mudurum cikabilirsin dedi en son ama sartlardan onun da haberi var tabi.. cik cikabilirsene getirdi.. bir de benim burda 18 senem bitti.Karşi cikinsana canim . Özel resmen somürüyor böyle.
Ama isine de sahip cik. Ozellikle şu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?