- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.161
Aman diyim. Neyse sabir. Piyasada para sıkıntısı is sıkıntısı var zatenAynen su donemde de nasil cikayim genel mudure.. mudurum cikabilirsin dedi en son ama sartlardan onun da haberi var tabi.. vik cikabilirsene getirdi.. bir de benim burda 18 senem bitti.
Aynı şeyi bende yaşadım desem ne dersin bana . Maaş hesabı evlendiğimiz zaman -5000 deymiş düğün arası sıkışıp oradan çekmiş ben sonradan öğrendim ve çok üzüldüm evde büyük bir kavga çıkmıştı . Afrine gidince ne salakmışım be dedim cebimde para var ama huzur yok işte o zamanda. Birde maaş kartının ek kartını çıkarttı benim için istediğimi anında alıyorum . Mobil uygulaması telefonumda yüklü mesela tüm ödemeleri herşeyi ben takip ediyorum . Fark etmişindir belki burada evin tüm ödemeleri bende herşeyi ben yapıyorum . Nereye ne kadar veririm hiç sorgulamaz kaç tl birikim yapacağıma ben karar veririm o hiç üzmez beniTabiki..
Biraz borc yapip benden saklayip üzmustu beni
Ama cani sağolsun.
Hepsini de fazlasiyla kapatir zaten. Artik benden birsey saklamaz . Bu daha önemli
Ya zam istemek icin patrona cikmaktan bahsettim canim. Isten cikabilirsin degil.Aman diyim. Neyse sabir. Piyasada para sıkıntısı is sıkıntısı var zaten
MaşallahAynı şeyi bende yaşadım desem ne dersin bana . Maaş hesabı evlendiğimiz zaman -5000 deymiş düğün arası sıkışıp oradan çekmiş ben sonradan öğrendim ve çok üzüldüm evde büyük bir kavga çıkmıştı . Afrine gidince ne salakmışım be dedim cebimde para var ama huzur yok işte o zamanda. Birde maaş kartının ek kartını çıkarttı benim için istediğimi anında alıyorum . Mobil uygulaması telefonumda yüklü mesela tüm ödemeleri herşeyi ben takip ediyorum . Fark etmişindir belki burada evin tüm ödemeleri bende herşeyi ben yapıyorum . Nereye ne kadar veririm hiç sorgulamaz kaç tl birikim yapacağıma ben karar veririm o hiç üzmez beni
Valla aynen öyle ya yarınımızı düşünmemız lazım. Bizim ev almamıza Irak başika görevi sebeb oldu eşim oraya gidip döndükten sonra aldık hemen aynı hafta da nişanladık. Arabayı ben almıştım çalışırken eşimde işte üzerine 32 bin ekledi yükselttik . Becereceğiz ya ben çok inanıyorumAnnem cok derdi bana: kizim yarinini da düşün diye.
Simdi ben anneme diyorum. Anne babamin parasini çar cur etme yarinini düşün diye
Yok gitmis bi kere baska gitmesin zorunlu olmadigi sürece benceValla aynen öyle ya yarınımızı düşünmemız lazım. Bizim ev almamıza Irak başika görevi sebeb oldu eşim oraya gidip döndükten sonra aldık hemen aynı hafta da nişanladık. Arabayı ben almıştım çalışırken eşimde işte üzerine 32 bin ekledi yükselttik . Becereceğiz ya ben çok inanıyorumşimdi sizinde yurt dışı paranız gelecek onu değerlendirirsin. Bizim ekip yine başikada ciddi parayla dönecekler eşime çok dediler gel mutemet olma göreve gel para kazan diye ama biz istemedik para bize mutluluk getirmedi
Aynen mutemet olmayıp timde görev yapıyor olsa gidecekti . Ama mutemet olarak istediler şube müdürü ile de anlaştık başikaya gitmek istemeyeceğiz diye . Yoksa şuan burada olamazdıkYok gitmis bi kere baska gitmesin zorunlu olmadigi sürece bence
Bende ailemi çok özledim halbuki daha 2 ay oldu görüşmeyeli 1500 km uzaktalar bizim buradan uçakta yokAnnemi babami ozledim. Hergun konusuyoruz.
Esim gelsin gidio bi ziyaret edicez hetkesi insallah. Dayimlara halamlara filan da gidelim diyoruz.
Adaklarimiz var onlar kesilecek. 6 bin bütçe ayiracagim. Adaklar,gittisi geldisi hediyesi derken..
Canim yaaaÇocuk hala takla atıp koşuyor yakalayıp yatırayım sabah kalkamıyor mesaıye geç kalacagım
Aynen oyle canim. Bende dikkat ederimKizlar cocuklarin uykularina dikkat edin zorla da olsa yataga 21:00 da girsinler cunku beyin gelisimi Büyüme en iyi uyku durumunda gerceklesiyor.
Normalde 2018 ilk alti ay yuzde 4,ikinci 6 ay yuzdeMaaslara zam lar kesinlesmis mi? Simdi ocakta % kac alacaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?