- 11 Mart 2013
- 33.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.181
Yani bu durumda ilk 6 ay yüzde 8 ikinci 6 ay ise yüzde 9 mu olmuş oluyor pure yanlış mı anladım yoksaNormalde 2018 ilk alti ay yuzde 4,ikinci 6 ay yuzde
3.5
2019 ilk alti ay yuzde 4
Ikinci alti ay yuzde 5.
Yani 4+enflasyon farki.
Enflasyon fazla oldugu icin yuzde 10u geceriz diye yorumlar var
Simdi ocak2019da memurlar yuzde 4 zam kesin alacak. Birde hani enflasyon yuzde 24 gibi bi rakam cikti ya iste o da yansiyacak maaşlara. Kimse kesin birsey bilmiyor. Şuan yuzde 4 alacagimiz kesinYani bu durumda ilk 6 ay yüzde 8 ikinci 6 ay ise yüzde 9 mu olmuş oluyor pure yanlış mı anladım yoksa
Evet o kesin de bakalım kaç alınacak bende merak ettimSimdi ocak2019da memurlar yuzde 4 zam kesin alacak. Birde hani enflasyon yuzde 24 gibi bi rakam cikti ya iste o da yansiyacak maaşlara. Kimse kesin birsey bilmiyor. Şuan yuzde 4 alacagimiz kesin
O kesin. Insanlar et yerine koyun kulagi ve inek memesi yiyormus. Haberlerde gördümNe kadar zam alirsak Alalim gun gectikce alim gucumuz daha da dusecek.
Hasta olacaksin dikkat etmezsen cunkuGünaydın sabaha kadar düzgün uyuyamadım kızlar burnum filan tıkalı genzim kulaklarım deli gibi kaşınıyor ondan . Eşim işe gitti yatağa yattım ateşim çıkıyor
Günaydın canım ilerlemeden bir doktora görün bence sonra daha fena olursunGünaydın sabaha kadar düzgün uyuyamadım kızlar burnum filan tıkalı genzim kulaklarım deli gibi kaşınıyor ondan . Eşim işe gitti yatağa yattım ateşim çıkıyor
Ben 6 diyorumGünaydınlar maaşa son 7 ha gayretbugun yemek dışında harcamam olmaz gıbı duruyor ama hayırlısı bakalım
Günaydın aynen öyle aslında ya . Ama hemen sanki doktora koşmuş gibi hissetmek istemiyorGünaydın canım ilerlemeden bir doktora görün bence sonra daha fena olursun
Hahhaa puree ya aynı bensin şuan bende öyle sayıyorum Şafak 6Ben 6 diyorum
14ü geceye kadar. O kadar özledim maaşi
Geçmiş olsun canım bitki çayları denesen iyi gelebilirGünaydın sabaha kadar düzgün uyuyamadım kızlar burnum filan tıkalı genzim kulaklarım deli gibi kaşınıyor ondan . Eşim işe gitti yatağa yattım ateşim çıkıyor
maşallah canım Allah bereket versin :)Hahhaa puree ya aynı bensin şuan bende öyle sayıyorum Şafak 6gece yatıyor ya hemen ay birde evlendiğimizden beri ilk defa maaşımıza kadar cebimizde böyle para kaldı şoktayım şimdi 20-30 tl kalması lazımdı ama 685 tl miz var inanmıyorum
Evet aynen öyle yapacağım canım kuş burnu limonGeçmiş olsun canım bitki çayları denesen iyi gelebilir
Amin amin şekerim allah hepimize bol bereket versinmaşallah canım Allah bereket versin :)
Bizde bizdeBu ay maaşı bende 4 gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?