- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.201
Bende vallaBu ay maaşı bende 4 gözle bekliyorum
Aynen hem param bitti hemde dolar altın Euro düştü alayım biraZMaaş gelsin artik da hem birikim yapalim hazir emtialar düşükken
Gunaydin gecmis olsun dikkatli ol. Bol su ic su ile daha iyi atarsin bir de dinlen iyice. Hatta cikma yataktsn Benim yerime de uyu yat. Evde oldugum gunler ne guzeldi lale devri cabuk bitti :)Günaydın sabaha kadar düzgün uyuyamadım kızlar burnum filan tıkalı genzim kulaklarım deli gibi kaşınıyor ondan . Eşim işe gitti yatağa yattım ateşim çıkıyor
Ben de bankadan aliyorum belli Bi meblag olunca da cekip kasaya atiyorum. Tutmuyorum bankada.Bende dört gözle maaşı bekliyorum
Kışlık salça, pekmez, ceviz derken battım çıkamıyorum
Biraz birikim yapmanın zamanı acaba kk dan avansmı çeksem
Allahtan kk borcum az, biraz maaşta alabilirim
Birde kızlar ben bankadan döviz alıyorum, ve gişeden çekiyorum. Hem kullanım alanı olarak düşünüp farklı cins almak, hemde hepsinden olması, kağıt paranın saklanması beni rahatlatıyor.
Döviz bürolarına göre ucuz oluyor, geç keşfettim. Hemde çekene kdr al sat fırsatı veriyor.
Hahha lale devri mi ay çok tatlısın yaGunaydin gecmis olsun dikkatli ol. Bol su ic su ile daha iyi atarsin bir de dinlen iyice. Hatta cikma yataktsn Benim yerime de uyu yat. Evde oldugum gunler ne guzeldi lale devri cabuk bitti :)
Ben de bankadan aliyorum belli Bi meblag olunca da cekip kasaya atiyorum. Tutmuyorum bankada.
Hahha lale devri mi ay çok tatlısın ya
Ya tövbe tövbe hahha ne desem şimdi geçmiş olsun diyim bari yaEvet lale devri oluyor
Ben 2016 başında çok hastlandım, su bile dolduramıyordum bardak su almıştık.
Önce sırtım tutuldu ertesi gün işe gittim, yolda bayıldım geri geldim. Perş Cuma rapor aldım, ctesi bir daha gittim bir sonraki hafta perş cuma gittim, cuma bir daha bayıldım. cumartesi bir daha gittim 1 ay fizik tedavi aldım. Oda geçirmedi de tesadüfen kendi yollarımla iyileştim. Bazen çok bunaldığımda o günleri hatırlıyorum. O sene ztn izin almaktan çalışamamıştım
Başka bir tedavi için 3,5 hafta, düğün için 3 hafta izin almıştım. 2016 benim yılımdı
Cok iyi fikir. Şu çalinma riski olmasa ahh bizde. Evde olsam hep bu kadar korkmam. Biraz meblag fazlalasirsa kasa kiralayim diyorum.Bende dört gözle maaşı bekliyorum
Kışlık salça, pekmez, ceviz derken battım çıkamıyorum
Biraz birikim yapmanın zamanı acaba kk dan avansmı çeksem
Allahtan kk borcum az, biraz maaşta alabilirim
Birde kızlar ben bankadan döviz alıyorum, ve gişeden çekiyorum. Hem kullanım alanı olarak düşünüp farklı cins almak, hemde hepsinden olması, kağıt paranın saklanması beni rahatlatıyor.
Döviz bürolarına göre ucuz oluyor, geç keşfettim. Hemde çekene kdr al sat fırsatı veriyor.
Ya tövbe tövbe hahha ne desem şimdi geçmiş olsun diyim bari ya
Onlari ben de not ediyorum hep.Bana çok mantıklı geldi, çok zorda kalırsam ordan ihtiyaç görüyorum, çekebiliyorum, al sat yapabiliyorum. Aldığım fiyatlar da kayıtlı.
Bende çalışmayı özledim ama işteOlsun çalışanlarda hep bir özenme vardır bosver sen
Batida uygun bir yere giderseniz calisirsinBende çalışmayı özledim ama işte
Bencede maaş yatınca bizde hemen alacağız fizikiBu ay bende bi fiziki yapayim diyorum .
Cok iyi fikir. Şu çalinma riski olmasa ahh bizde. Evde olsam hep bu kadar korkmam. Biraz meblag fazlalasirsa kasa kiralayim diyorum.
Aslinda lojmanda olsak sıkıntı olmaz.
Istesek geceriz ama benim okul ile ev yurüme mesafesi olsun diye dısardan ev tercih ediyoruz.
Nekadar fızıkı altının var evde bilezıkmı alıyorsunuz?benım evde 10gr bılezık bır çeyrek var korkuyorum çalınacak dıyeBencede maaş yatınca bizde hemen alacağız fiziki
Evet günümüzde malesef hicbirseye guvenilmiyor. Evler zaten sıkıntı. Bankalar hakkinda da farkli yorumlar duyuyorum ara ara. Doğal afetler de var .Kasanın da sigortası yok ama benim altınlarım kasada düğün altınlarımı koymustuk, en çok deprem bölgesindeyim, depremden korkuyorum
Evim korunaklı, bir kısmı evde, bir kısmı çantamda minik bir cüzdanda.
En çok ta ev boş olduğunda kara kara düşünüyorum
İstanbula sık gidip geliyorum, yolda başıma iş gelse, çantamı bile bulamam
Bende kafa yormuyorum, iyi günlerim olsun da, kötü günde ztn gideni düşünmem, iyi günlerimi isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?