Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nekadar fızıkı altının var evde bilezıkmı alıyorsunuz?benım evde 10gr bılezık bır çeyrek var korkuyorum çalınacak dıye
7 bileziğim var 25 gram tanesi. Kolyelerim var öyle birkaç tane . Geçen 2 aydan da kenara koyduğum 3 çeyrek . Normalde 75 gram bileziğim daha vardı 35 tane de çeyrek vardı . Onları bozdurduk arabamızı yükselttik

Düğünden sonra bende koymuştum kayıt altında olmuyor kasada bide deprem olur gider dıye bozup bankaya gram altın olarak yatırmıştım.Evde saklamakta dert bankada güven veremiyor bana çok fena bır durum

Bende eve ve arabaya bozdum herseyımı 300gr bılezık vardı uçtuŞimdi bankada altın hesabında 86 gr altın var

Düğünden sonra bende koymuştum kayıt altında olmuyor kasada bide deprem olur gider dıye bozup bankaya gram altın olarak yatırmıştım.Evde saklamakta dert bankada güven veremiyor bana çok fena bır durum

Banka hesaplarındada aynı güvensizlik var ve 55000 liraya kadar olan kısım devlet güvencesinde.
Yani ne olursa olsun bana güven vermiyor ki

ETS turda erken rezervasyon ıcın bazı oteller açılmışErken rezervasyondan tatil alıyormusunuz? Biz genelde Antalya’ya alıyoruz ama oteller geçen yıla göre baya pahalanmışAskeri kampa mı gitsek çocukla rahat edermıyız acaba iyi karar vermem lazımEşim 6bine kadar bütçe ayıralım 5gece otel alalım dıyor ama çok ya geçen yıl 2200e almıştım çok lüks olmayan bor otelden gayet guzeldı 4gece almıştım Şimdi eşim doğuda mahrumıyet bolgesınde ya gözü para görmüyor sadece ıyi vakıt gecırıp konforlu bir tatıl yapmak ıstıyor oda haklı Parada kolay kazanılmıyor memleketinde be olacağı belirsız kenarda bıraz paranızın olması sart

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ablamsındır muhtemelen. Benden sana birkaç kardeş tavsiyesi gelsin olur mu . Bak eşinle ayrı yaşıyorsunuz 10 gün kışın 20 gün yaz izninde görüşüyorsunuz sonra 335 gün ayrı . İkinizde çalışıyorsunuz bir sürü şeyden fedakarlık ediyorsunuz oğlun bile fedakar aslında . Sen daha fedakar eşinde aynen öyle . Arabanız var evinizi almışsınız ödemeler yapılıyor . Senede birkaç gün ailecek kaliteli temiz bir yerde tatil yapmayı çok hak ediyorsunuz bence . Ki ben bu düşünceye biraz sonra geldim ama sonunda gelmiş oldum . Afrin bana çok şey kattı mesela ya zaten bizde çok fedakarlık ediyoruz senede birkaç gün güzel birşeyler yapsak birşey olmaz . Eşine de yazık sana da bunu unutma . Ben burada çok topik okudum saçma şeylerin hesabını yapanlar da var Görüyoruz . Biraz güzel zaman geçirin kendinizi ödüllendirin. Bu bilinç aslında bende vardı ama E Esila09 la da görüşmek konuşmak bana bu tarz konularda çok şeyler kattı . Allah korusun eşimize birşey olsa kenardaki para gözümüze görünmez bunu unutma

okyonus bence gitmelisin ama çok araştır belli bir hizmet kalitesi ve limitin olmalı
Ben ailemle de eşimle de gidiyorum, sonuna kadar içim rahat ama tabiki 10 bin ve üzeri rakamlar olmaz,
oteller hakkında bilgim var, istersen yardımcıda olurum.
Çok küçük hespalar bana göre değil, tatile gitmek tatile gitmektir, yerine bişey olmaz, geçen zamanı da kimse yerine getirmez
ben hep son anda alıyorum, cünkü tarihi netleştiremiyorum.

Ekonomi topiklerinde 5 tl nin hesabını yapanları gördü bu gözler ay allahım

Ne güzel bi topikmiş burası
Bende ekonomi topiklerinin sıkı takipçisiydim
Sonra saldım biraktim
Ara ara okudum
Guzel biriktirip guzel harcadim sükür
Yillar once kirli cikilar topigiyle baslamis , cok aktif olamasam da cok sey ogrenmistim
Burayi da atlaya ziplaya okudum firsat buldukca devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…