Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz hep deniz tarafi aldik. Malum her zaman goremiyoruz. Sabah uyaninca işil işil.

Hosgeldin canim. Yine de tecrubelisindir. Birikime baslama karari bile guzel. Yazmaya devat et.
Calisiyor musun. Birikimde bir hedefin var mi. Ev araba almak yatirim yapmak borc odemek tatile gitmek gibi

Kesinlikle okyanus mutlaka. Tatil cok önemli. Biz sadece gecen yaz gidemedik .o da aileler alinmaya basladi gelmiyosunuz diye. Ve esimin yurtdisi gorevi de cikinca kaldi
Yok yanlış anladınız 6bın çok geldı tatıle tabıkı istiyorum gıtmek heryılda gıdıyoruz geçen yıl 2200e aldım gayrette Güzeldı eglendık 7yıllık evliyim her yıl gittik tatıle bır yıl gidemedik sadece

Her yıl bızde gidiyoruz ama çok mevlalar verme taraftarı degılım tatılın tadı başka yılda bir defa godıyorsun ve ailece en kalıtelı vakıt gecırebıldıgımız yer iş yok stres yok sadece o anı yaşıyoruz

Tabiki canim. Kafana ne uyuyorsa o. Mutlu olmak onemli. Tabiki sartlar da onemli.
Simdi cocukla biz hersey dahil otel tercih edebiliyoruz.
Cocuk yokken istekler daha farkli. Flört dönemimizde kibrista kamp tatili yapmistik mesela cadirda filan

29yasındayım canımtatile her yıl gıdıyoruz gıtme taraftarıyım da ama 6bütce çok geldı ondan bahsettım sız kaç ayırıyorsunuz diye sordum yoksa ben ille alıyorum en sevdıgım olaydır tatıl bütün yıl çalışıyoruz en kalıtelı vakıt orda gecırıyorız

Hosgeldin canim. Yine de tecrubelisindir. Birikime baslama karari bile guzel. Yazmaya devat et.
Calisiyor musun. Birikimde bir hedefin var mi. Ev araba almak yatirim yapmak borc odemek tatile gitmek gibi
Hoşbulduk :)
Calisma hayatim 13 yil once ilk bebegimle bitti
4 yil calismistim
Sigortami disaridan odedim
Simdi ikinci bebegimi buyutuyorum 10 aylik oglum var
Cocuk borclanmasiyla emekliligi hakedecegim insallah
Evimiz var ama biz kiradayiz
Daha konforlu bir ev icin 7 yil once kiraya ciktik
Araba da var ama bebekten sonra kucuk gelmeye basladi
Cok yakinda olmasa da ilk hedef araba degistirmek olabilir
Birikimimiz var ama kullanmak istemiyoruz simdilik ( en azindan bir kismini)
Kumbara yaptim 1 aydir
200 civari birikti
Ev idaresi odemeler planlamalar bende
Esim karismaz
Epeydir birikim yapmadim
Harcamalar coktu
Gezme tozma bayram okul derken olmadi
Bu ayda camasir makinesi aldim
Karta tek cekim
Onun odemesi ekstra oldu
Evden euro bozacagim birazda acil durum parasiyla odeyecegiz
Yeni yila sifir taksitle girmek icin boyle yaptim

Tatil var tatil var mesela askeri kampı filan bırak boşver . Kaç güne 6 bin

Aramıza hoşgeldinizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…