Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde teskilat mensubu karti var
Istanbul'da da sehir disinda da kullandik
Yaz kampi da yaptik
Memnuniyet seviyemiz yer yer degisse de genel olarak iyiydi
Fiyatlar cok ekonomik
Artık ozellestıgı ıcın çokta ucuz degılmıs ama o fiyata ancak pansıyonda kalınır kamp yerıne göre mantıklı

Ciddi mi aaa bi bakayım ben oraya biz de sizde Doğuda olduğumuz için kesin çıkar
Puana göre çıkıyormuş bız hıc yaZmadık esım kesin çıkar dıyor Antalya da karpuzkaldıran varmış oda güzelmıs ama ben bodrumu merak edıyorım o yüzden Bodrum kamp düşündüm Antalya olursa otel alırım.Kamp başvuruları başlayınca hemen başvuralım

Karpuz kaldıran çok güzelmiş onu arkadaşlardan duydum. Bodrum’un puanı çok yüksekmiş merak ediyorum

Güvenlik personeli olmak büyük risk ailesi içinde zor, hele sahada olanlar Allah yardımcıları olsun zaten o paraları vermeseler kimseyi tutamazlar teşkilatta. Ama şuan mutemet sanırım maaş yaptığına göre. Şimdiki görevi için korkma memuriyetimin ilk yıllarında basamak olarak öyle bi görev yaptım devlette tüm il maaşları elimizden geçiyordu öyle hayat kaydıracak bir durum olmaz Allahın izniyle, zaten çoğu şeyi sistem yapıyor sen takip edip veri girişini düzgün yapıyorsun okadar, günlü işler var onlar gecikirse maddi ceza olur sgkya falan çoğu işte benzer ridkler var ama sahadan hertürlü iyidir bence

Karpuz kaldıran çok güzelmiş onu arkadaşlardan duydum. Bodrum’un puanı çok yüksekmiş merak ediyorum
Bodrum’da puan yukseklıgı albaylar çok gıdıyormus çok puanları oluyor o yüzden puanları onlar şişiriyorilk yazınca çıkar diye umuyorum hayırlısıbirde yerli çok guzelmıs tam merkezdeymıs gece gezmek için süper

Bencede sahadan çok iyi olduğu kesin. Bizimkilerin çok farklı ödemeleri oluyor brove farklı tazminatlar o yüzden dikkat gerektiriyor . Ama hiç şikayetçi değiliz

Bodrum kalesi manzaralıymış ya netten okudum şaşırdım nedense

Eşim doğuda biz izin planlamasına göre alacağız onun he zaten askerî kamp çıkarsa o tarıhte ille gönderiyorlar dedı çok cıddı bır sorun olmadıkça.Ben heryıl gıderım tatıle ondan fedakarlık etmem ruhumuda dınlendırmek şart ama çok ucuk bır bütçe ayırma taraftarı degılım.Çocukta var kalıtelı temiz gece eğlencesi olan bır yer ısıtıyorum onun ıcın

En büyük 3.asma havuz oradaymışeskıden kamplar 10gunmus artık 7gune düşmüş gayet iyi 7gun başvurular başlayınca bırbırımıze haber verelım
Aynen dur bakalım eşime dedim zaten gidelim mi diye . Bizim komutan gitti antalyadakine çok ucuz oluyormuş galiba biliyor musun fiyatını ? Doğuda olduğumuz için çok kolay çıkar dedi hatta bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…