- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.261
Hoşbulduk :)Aramıza hoşgeldinizzzzzzz
Artık ozellestıgı ıcın çokta ucuz degılmıs ama o fiyata ancak pansıyonda kalınır kamp yerıne göre mantıklıBizde teskilat mensubu karti var
Istanbul'da da sehir disinda da kullandik
Yaz kampi da yaptik
Memnuniyet seviyemiz yer yer degisse de genel olarak iyiydi
Fiyatlar cok ekonomik
Öğretmen maaşlarını daha fazla sanıyordum, zamdan once 6000 civarı alıyordu bi arkadasım demekki ek dersi faZlaydıDuyduğuma göre maasim ocakta 4106 lira olacakmis netinansam mi
Ek dersi kursu vardirÖğretmen maaşlarını daha fazla sanıyordum, zamdan once 6000 civarı alıyordu bi arkadasım demekki ek dersi faZlaydı
Puana göre çıkıyormuş bız hıc yaZmadık esım kesin çıkar dıyor Antalya da karpuzkaldıran varmış oda güzelmıs ama ben bodrumu merak edıyorım o yüzden Bodrum kamp düşündüm Antalya olursa otel alırım.Kamp başvuruları başlayınca hemen başvuralımCiddi mi aaa bi bakayım ben oraya biz de sizde Doğuda olduğumuz için kesin çıkar
Karpuz kaldıran çok güzelmiş onu arkadaşlardan duydum. Bodrum’un puanı çok yüksekmişPuana göre çıkıyormuş bız hıc yaZmadık esım kesin çıkar dıyor Antalya da karpuzkaldıran varmış oda güzelmıs ama ben bodrumu merak edıyorım o yüzden Bodrum kamp düşündüm Antalya olursa otel alırım.Kamp başvuruları başlayınca hemen başvuralım
Güvenlik personeli olmak büyük risk ailesi içinde zor, hele sahada olanlar Allah yardımcıları olsun zaten o paraları vermeseler kimseyi tutamazlar teşkilatta. Ama şuan mutemet sanırım maaş yaptığına göre. Şimdiki görevi için korkma memuriyetimin ilk yıllarında basamak olarak öyle bi görev yaptım devlette tüm il maaşları elimizden geçiyordu öyle hayat kaydıracak bir durum olmaz Allahın izniyle, zaten çoğu şeyi sistem yapıyor sen takip edip veri girişini düzgün yapıyorsun okadar, günlü işler var onlar gecikirse maddi ceza olur sgkya falan çoğu işte benzer ridkler var ama sahadan hertürlü iyidir benceValla eşim 4 ay önceye kadar yatağımızda yatamıyordu . Bi göreve gidiyordu 20 gün duş almıyordu saçlarının arasında yara oldu 1 sene geçti daha düzelmedi . Benim yaşadıklarımı hiç saymıyorum bile 20 gün evden burnumu dışarı çıkarmadığım çok oldu hayatımda bir Allah’ın kulunu tanımadığım bir şehirdeyim. Afrin Irak başika görevlerini saymıyorum bile yorganın altında ağlayıp allah korusun kapı çalacak şehit haberi gelecek diye çok bekledim. 4 Aydan beri de eşim 2000 personelin maaşına tazminatına imza atıyor çok büyük sorumluluk alıyoruz eğer bir hata olsa allah korusun hayatımız kayar
Bodrum’da puan yukseklıgı albaylar çok gıdıyormus çok puanları oluyor o yüzden puanları onlar şişiriyorKarpuz kaldıran çok güzelmiş onu arkadaşlardan duydum. Bodrum’un puanı çok yüksekmişmerak ediyorum
Bencede sahadan çok iyi olduğu kesin. Bizimkilerin çok farklı ödemeleri oluyor brove farklı tazminatlar o yüzden dikkat gerektiriyor . Ama hiç şikayetçi değilizGüvenlik personeli olmak büyük risk ailesi içinde zor, hele sahada olanlar Allah yardımcıları olsun zaten o paraları vermeseler kimseyi tutamazlar teşkilatta. Ama şuan mutemet sanırım maaş yaptığına göre. Şimdiki görevi için korkma memuriyetimin ilk yıllarında basamak olarak öyle bi görev yaptım devlette tüm il maaşları elimizden geçiyordu öyle hayat kaydıracak bir durum olmaz Allahın izniyle, zaten çoğu şeyi sistem yapıyor sen takip edip veri girişini düzgün yapıyorsun okadar, günlü işler var onlar gecikirse maddi ceza olur sgkya falan çoğu işte benzer ridkler var ama sahadan hertürlü iyidir bence
Bodrum kalesi manzaralıymış ya netten okudum şaşırdım nedenseBodrum’da puan yukseklıgı albaylar çok gıdıyormus çok puanları oluyor o yüzden puanları onlar şişiriyorilk yazınca çıkar diye umuyorum hayırlısı birde yerli çok guzelmıs tam merkezdeymıs gece gezmek için süper
Eşim doğuda biz izin planlamasına göre alacağız onun he zaten askerî kamp çıkarsa o tarıhte ille gönderiyorlar dedı çok cıddı bır sorun olmadıkça.Ben heryıl gıderım tatıle ondan fedakarlık etmem ruhumuda dınlendırmek şart ama çok ucuk bır bütçe ayırma taraftarı degılım.Çocukta var kalıtelı temiz gece eğlencesi olan bır yer ısıtıyorum onun ıcınokyonus bence gitmelisin ama çok araştır belli bir hizmet kalitesi ve limitin olmalı
Ben ailemle de eşimle de gidiyorum, sonuna kadar içim rahat ama tabiki 10 bin ve üzeri rakamlar olmaz,
oteller hakkında bilgim var, istersen yardımcıda olurum.
Çok küçük hespalar bana göre değil, tatile gitmek tatile gitmektir, yerine bişey olmaz, geçen zamanı da kimse yerine getirmez
ben hep son anda alıyorum, cünkü tarihi netleştiremiyorum.
ya o da ne kadar harcadığını görmek için hesaplıyorsaaEn kötüsü de evde yenilen içileni hesaplayanlar
En büyük 3.asma havuz oradaymışBodrum kalesi manzaralıymış ya netten okudum şaşırdım nedense
Sanmıyorumya o da ne kadar harcadığını görmek için hesaplıyorsaa
Aynen dur bakalım eşime dedim zaten gidelim mi diye . Bizim komutan gitti antalyadakine çok ucuz oluyormuş galiba biliyor musun fiyatını ? Doğuda olduğumuz için çok kolay çıkar dedi hatta bizeEn büyük 3.asma havuz oradaymışeskıden kamplar 10gunmus artık 7gune düşmüş gayet iyi 7gun başvurular başlayınca bırbırımıze haber verelım
Buna bende dikkat ediyorum ama saat 6da mesaisi biten içinde 9erken oluyor ya daha cok vakit geçirmek lazımKizlar cocuklarin uykularina dikkat edin zorla da olsa yataga 21:00 da girsinler cunku beyin gelisimi Büyüme en iyi uyku durumunda gerceklesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?