- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.281
Eşim doğuda biz izin planlamasına göre alacağız onun he zaten askerî kamp çıkarsa o tarıhte ille gönderiyorlar dedı çok cıddı bır sorun olmadıkça.Ben heryıl gıderım tatıle ondan fedakarlık etmem ruhumuda dınlendırmek şart ama çok ucuk bır bütçe ayırma taraftarı degılım.Çocukta var kalıtelı temiz gece eğlencesi olan bır yer ısıtıyorum onun ıcın
Bodrum’da 330tl oda parası almışlar yemek fln toplam 2500gitmıs 3 öğün yemek tatlı fln filan otelde işte baştan ödüyorsun her bulduğunu yiyiyırsın o güzelAynen dur bakalım eşime dedim zaten gidelim mi diye . Bizim komutan gitti antalyadakine çok ucuz oluyormuş galiba biliyor musun fiyatını ? Doğuda olduğumuz için çok kolay çıkar dedi hatta bize
ayy deme bi bakıyım hemenn? dolar bozduruyum o zaman
aynen takıp et canım daha da cıkarmı bılmıyorumayy deme bi bakıyım hemenn? dolar bozduruyum o zaman
ayy çıkıyor dahaa bozamadımm her yazdığımda artıyor.. başında bekliyorumm 6,11lerden almıştımm yaa:/ yok arkadaş bir daha ben bu işlere girmicemm ... paşa paşa yatırırım...aynen takıp et canım daha da cıkarmı bılmıyorum
şansıma mı değil mi bilemedim canımaynen takıp et canım daha da cıkarmı bılmıyorum
Bilemedim ya albay şu bu hep birlikte havuz başında bikinileri giyip yatacak mıyız bana garip geliyorBodrum’da 330tl oda parası almışlar yemek fln toplam 2500gitmıs 3 öğün yemek tatlı fln filan otelde işte baştan ödüyorsun her bulduğunu yiyiyırsın o güzel
Ablamlar hep cornelia grubu otele gıdıyor çok memnunlar bende onu düşündüm ama daha erken rezervasyonu başlamadı fıyatı gostermıyor alıbey park fln bar onunda denize yemeğe çok yürüme öesafesı varmış kafamda olan cornelia,paloma grubundakıler ve rixos grubuEvet mesela max royal, rixos premium gibi otellere ya çok özel günlerde çok istersem 1 2 gün giderim insan kıyamaz, bütçe kalite oranı maximum olmalı ve içimize sinmeli
otel düşünürseniz az cok biliyorum yardımcı olurum
rixos belek çok pahalanmış balayı için ucuza ayırtmışlardı 2 katı olmuş erken de almıyorlar sanırım.Ablamlar hep cornelia grubu otele gıdıyor çok memnunlar bende onu düşündüm ama daha erken rezervasyonu başlamadı fıyatı gostermıyor alıbey park fln bar onunda denize yemeğe çok yürüme öesafesı varmış kafamda olan cornelia,paloma grubundakıler ve rixos grubu
Ay umrum olmaz valla iş başka tatıl başka keyfıme bakarımBilemedim ya albay şu bu hep birlikte havuz başında bikinileri giyip yatacak mıyız bana garip geliyor
Garip ama evet bende öyleAy umrum olmaz valla iş başka tatıl başka keyfıme bakarım
Evet onu eledım zaten 10bın verememrixos belek çok pahalanmış balayı için ucuza ayırtmışlardı 2 katı olmuş erken de almıyorlar sanırım.
Ablamlar hep cornelia grubu otele gıdıyor çok memnunlar bende onu düşündüm ama daha erken rezervasyonu başlamadı fıyatı gostermıyor alıbey park fln bar onunda denize yemeğe çok yürüme öesafesı varmış kafamda olan cornelia,paloma grubundakıler ve rixos grubu
rixos belek çok pahalanmış balayı için ucuza ayırtmışlardı 2 katı olmuş erken de almıyorlar sanırım.
Cornelia grubundanda çok memnun olanlar bar onu duydunmu canım çevrende varmı gidenrixow tekirova cocuk için cok iyi diye duymuştum
paloma eski kalitesinde değil bana göre, binalar eski yenilenme tarihlerine bakabilirsiniz
Aydınbey grubunda kalmıştım çok memnun kalmıştım, aynı şekilde limak ta öyle çok güzel
Madem o grup oteller aklınızda, gloria da çok güzel biraz daha sıkın oraya gidin orası max royal ayarında bir otel
Fethiye tarafından biraz Öneri yapsan canım o tarafa gitmedik hiç merak ediyoruzrixow tekirova cocuk için cok iyi diye duymuştum
paloma eski kalitesinde değil bana göre, binalar eski yenilenme tarihlerine bakabilirsiniz
Aydınbey grubunda kalmıştım çok memnun kalmıştım, aynı şekilde limak ta öyle çok güzel
Madem o grup oteller aklınızda, gloria da çok güzel biraz daha sıkın oraya gidin orası max royal ayarında bir otel
sideye bir daha gitmem dedim 2 sene önce ki haziran sonuydu temmuz ağustos olsa napardık bilmiyorumm..
bizde belek değil de kemer tarafını seviyoruz, bu son gittiğimiz temmuzdu bu defa da kalabalıktı ama deniz harikaydı çok çakıllı değildi, çıkmadık desek yeridir..
o da 1 gün geçirdik yani eve dönerken uğrayıp gidelim dediydik.. 40dereceydi mahvolduk araba içinde klima da yetmedisideye bir daha gitmem dedim 2 sene önce ki haziran sonuydu temmuz ağustos olsa napardık bilmiyorumm..
bizde belek değil de kemer tarafını seviyoruz, bu son gittiğimiz temmuzdu bu defa da kalabalıktı ama deniz harikaydı çok çakıllı değildi, çıkmadık desek yeridir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?