- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.301
3 senedir o taraftayız çamyuva, göynük, beldibi.. son gittiğimiz çamyuvadaydı..kemerde çok güzel oteller var, ama denizi sormak gerekiyor, değişiyor kayalık olabiliyor, bazı yerlerde nehirle bağlantısı var yengeçler cok oluyor.
Fethiye tarafından biraz Öneri yapsan canım o tarafa gitmedik hiç merak ediyoruz
3 senedir o taraftayız çamyuva, göynük, beldibi.. son gittiğimiz çamyuvadaydı..
bomboştu o sene gerçekten.. kapatmışlar açmamışlar..biz rusların gelmediği sene cok uyguna kalmıştık cok sanslıydık çok memnun kalmıştık
Limak grubunu not ettım daha fiyatları belli defol bakacağım onada Alibey park grubunda çocuk ıckn güzel havuzları falan arkadaş gıttı bu yıl yemekler fln güzelmiş ama yürüme mesafelıynıs sıcakta çocukla zor hersey yakın olsun ısıtıyorum cornelıa oyleymıs bak havuzuda çokmuş kalabalıkta olsa yoğunluk olmuyormus alıbeyparkta odalar rutubet kokuyor yazmışlar düye geçen yıl esım onu eledı ondan gitmedık onarixow tekirova cocuk için cok iyi diye duymuştum
paloma eski kalitesinde değil bana göre, binalar eski yenilenme tarihlerine bakabilirsiniz
Aydınbey grubunda kalmıştım çok memnun kalmıştım, aynı şekilde limak ta öyle çok güzel
Madem o grup oteller aklınızda, gloria da çok güzel biraz daha sıkın oraya gidin orası max royal ayarında bir otel
balayına ordaydım sene 2002Fethiye tarafından biraz Öneri yapsan canım o tarafa gitmedik hiç merak ediyoruz
Kemer tarafına gitmedım hıc Belek ve Side takılıyoruz hep.kayınvalıde Burdur’da onu zıyaret eskiyoruz vurkaç gün sonra Antalya yakın tatıle gecıyoruz iyi oluyor bir tasta 2kussideye bir daha gitmem dedim 2 sene önce ki haziran sonuydu temmuz ağustos olsa napardık bilmiyorumm..
bizde belek değil de kemer tarafını seviyoruz, bu son gittiğimiz temmuzdu bu defa da kalabalıktı ama deniz harikaydı çok çakıllı değildi, çıkmadık desek yeridir..
bomboştu o sene gerçekten.. kapatmışlar açmamışlar..
benim kaldığım lüks otel kıbrısta en iyisi.. o dediğin :) ama dediğim gibi lüksün sonu yok, ben orda bile kulp buldum yanii.. sor sanki paşa kızıyım
Bodrum içi bende sevmem fakat turgutreis, ve çevresi benim hoşuma gider bunaltmaz.. denizi de güzel.. havası doğası..kızlar otel fıkırlerinizi okudum tatili birazda gezerek yaptık bız bu sene bodruma fethıyeye marmarıse kaşa gttk ıclerinde en cok marmarısı begendım tavsıye ederım
bodrumu falan pek sevmedm otelde nası olur bılmıyorumda sahsen ben devamlı otelde kalmak istemem geri kalan yerlerde ıgne atsan yere dusmuyo sahıller komple sezlonglu oturamadk bıle dogru durust
fethiyede belcekız plajı vardı dısardan ck gzel duruyo ama asırı dalgalı pısman olduk orda sezlong tutmustuk
ölüdenize gectik orası gzeldi ama
ben de çocukla ordaki otelleri iyi buluyorum, bizim içinde havası iyi, eşim sıcağa hiç gelemez, hava değişimi çarpar, zorla oraya ikna edebiliyoruz... dağ olması sıcağı kesiyor alanya side, açık çıplak çorak...Kemer tarafına gitmedım hıc Belek ve Side takılıyoruz hep.kayınvalıde Burdur’da onu zıyaret eskiyoruz vurkaç gün sonra Antalya yakın tatıle gecıyoruz iyi oluyor bir tasta 2kus
valla aynı o hesap canım ben ama bundan sonra herşeydahil gitmeyi düşünmüyorum, o açık büfe olayı sıkıntı özellikle kalabalıkta.. her şeyi alıp geliyorsun soğuyor vs.. bu sene kafa nereye ben oraya mı yapsam acaba, atıyorum 3000tl bütçe pansiyon olsa, beğendimiz yerde 2 gün misal.. olabilir mi acaba?
Prensesin yatagına bezelye koymuslar hiç uyuyamadım demiş bizim Türklerin tatili öyle geçiyor
Gecen youtubeden bir prof ekonomist dinledim dedi tl de kalmayın 2019 yılı cok kötü bir yıl olacak ve de bankalarda tutmayın paranızı diyorduEvet günümüzde malesef hicbirseye guvenilmiyor. Evler zaten sıkıntı. Bankalar hakkinda da farkli yorumlar duyuyorum ara ara. Doğal afetler de var .
Amann napalim artik Allaha emanetiz
miradayı biliyorum, kimerosa bakıcam canım..Mirada del mar, grand ring, kimeros beach kilikya çamyuva ilk aklıma gelenler, kimeros a bayılmıştım bir daha mutlaka gidicem
Birde nirvana lagoon suites i merak ediyorum ama kısmet olmadı
Ayrica akdenize temmuz agustosta gitmek gibi bir cilginlik yapmayin cok sicak ve bunaltici. Biz mayista gitmistik memnun kaldik. Twmmuzda da gittik delirdikKizlar bodruma gittik fena kalabalik.
Didime gittik otelde kaldik denizi iyi degil egenin yani bi akdeniz gibi degil.
Akdenize gwlince antalya guzel goynükte kalmistok biz beldibi filan da gezdik.
Kibris da güzel. Acapulco ve palm beach de kalmistik.
Birde magoosada kamp der kamp alani var. Kamp yapmistik cadir filan.. cok guzeldi.
bak işte temmuzda kemerdeydik hiç de bunalmadık biliyor musun harikaydı? Ankaraya döndük burda yandıkAyrica akdenize temmuz agustosta gitmek gibi bir cilginlik yapmayin cok sicak ve bunaltici. Biz mayista gitmistik memnun kaldik. Twmmuzda da gittik delirdik
Ne bilim canim ben bunaldim disari cikilmiyor. Belki de cok sicak bir güne denk geldikbak işte temmuzda kemerdeydik hiç de bunalmadık biliyor musun harikaydı? Ankaraya döndük burda yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?