Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Fethiye tarafından biraz Öneri yapsan canım o tarafa gitmedik hiç merak ediyoruz

Fethiye de otellerin plajları yok, biz pink palace da akldık çok memnunduk yine 1 grup otel daha var arkadaşlarım çok memnun kalmışlardı halk plajları var yada otellerin plajları uzak, ben gördüm ama bir daha gitmem

Marmaris cok güzel, içmeler güzel harika bu yılda gidicez

Kuşadası da güzel, ama otellerde kalmamıştım yine isterseniz bakarız

3 senedir o taraftayız çamyuva, göynük, beldibi.. son gittiğimiz çamyuvadaydı..

Mirada del mar, grand ring, kimeros beach kilikya çamyuva ilk aklıma gelenler, kimeros a bayılmıştım bir daha mutlaka gidicem
Birde nirvana lagoon suites i merak ediyorum ama kısmet olmadı

biz rusların gelmediği sene cok uyguna kalmıştık cok sanslıydık çok memnun kalmıştık
bomboştu o sene gerçekten.. kapatmışlar açmamışlar..
benim kaldığım lüks otel kıbrısta en iyisi.. o dediğin :) ama dediğim gibi lüksün sonu yok, ben orda bile kulp buldum yanii.. sor sanki paşa kızıyım

Limak grubunu not ettım daha fiyatları belli defol bakacağım onada Alibey park grubunda çocuk ıckn güzel havuzları falan arkadaş gıttı bu yıl yemekler fln güzelmiş ama yürüme mesafelıynıs sıcakta çocukla zor hersey yakın olsun ısıtıyorum cornelıa oyleymıs bak havuzuda çokmuş kalabalıkta olsa yoğunluk olmuyormus alıbeyparkta odalar rutubet kokuyor yazmışlar düye geçen yıl esım onu eledı ondan gitmedık ona

kızlar otel fıkırlerinizi okudum tatili birazda gezerek yaptık bız bu sene bodruma fethıyeye marmarıse kaşa gttk ıclerinde en cok marmarısı begendım tavsıye ederım
bodrumu falan pek sevmedm otelde nası olur bılmıyorumda sahsen ben devamlı otelde kalmak istemem geri kalan yerlerde ıgne atsan yere dusmuyo sahıller komple sezlonglu oturamadk bıle dogru durust
fethiyede belcekız plajı vardı dısardan ck gzel duruyo ama asırı dalgalı pısman olduk orda sezlong tutmustuk
ölüdenize gectik orası gzeldi ama

Kemer tarafına gitmedım hıc Belek ve Side takılıyoruz hep.kayınvalıde Burdur’da onu zıyaret eskiyoruz vurkaç gün sonra Antalya yakın tatıle gecıyoruz iyi oluyor bir tasta 2kus

Prensesin yatagına bezelye koymuslar hiç uyuyamadım demiş bizim Türklerin tatili öyle geçiyor

Yaaa bakalım Ocak’tan sonra bir rezervasyon yaptırırız galiba. Yarın arkadaşım gelecekti ona profiterol ikram edecektim bugün yaparım diye düşündüm . Ama yapacak durumda değilim arkadaşıma mesaj yazdım anlattım. Eşime de yemeği akşama dışarı da yiyelim dedim Ordu evine gideceğiz kendimi çok kötü hissediyorum midem bulanıyor

Bodrum içi bende sevmem fakat turgutreis, ve çevresi benim hoşuma gider bunaltmaz.. denizi de güzel.. havası doğası..

Kemer tarafına gitmedım hıc Belek ve Side takılıyoruz hep.kayınvalıde Burdur’da onu zıyaret eskiyoruz vurkaç gün sonra Antalya yakın tatıle gecıyoruz iyi oluyor bir tasta 2kus
ben de çocukla ordaki otelleri iyi buluyorum, bizim içinde havası iyi, eşim sıcağa hiç gelemez, hava değişimi çarpar, zorla oraya ikna edebiliyoruz... dağ olması sıcağı kesiyor alanya side, açık çıplak çorak...

Prensesin yatagına bezelye koymuslar hiç uyuyamadım demiş bizim Türklerin tatili öyle geçiyor
valla aynı o hesap canım ben ama bundan sonra herşeydahil gitmeyi düşünmüyorum, o açık büfe olayı sıkıntı özellikle kalabalıkta.. her şeyi alıp geliyorsun soğuyor vs.. bu sene kafa nereye ben oraya mı yapsam acaba, atıyorum 3000tl bütçe pansiyon olsa, beğendimiz yerde 2 gün misal.. olabilir mi acaba?
ya da temiz temiz şimdiden 5 yıldızlı otel ayarlamaca..

Evet günümüzde malesef hicbirseye guvenilmiyor. Evler zaten sıkıntı. Bankalar hakkinda da farkli yorumlar duyuyorum ara ara. Doğal afetler de var .
Amann napalim artik Allaha emanetiz
Gecen youtubeden bir prof ekonomist dinledim dedi tl de kalmayın 2019 yılı cok kötü bir yıl olacak ve de bankalarda tutmayın paranızı diyordu

Kizlar bodruma gittik fena kalabalik.
Didime gittik otelde kaldik denizi iyi degil egenin yani bi akdeniz gibi degil.
Akdenize gwlince antalya guzel goynükte kalmistok biz beldibi filan da gezdik.
Kibris da güzel. Acapulco ve palm beach de kalmistik.
Birde magoosada kamp der kamp alani var. Kamp yapmistik cadir filan.. cok guzeldi.

Ayrica akdenize temmuz agustosta gitmek gibi bir cilginlik yapmayin cok sicak ve bunaltici. Biz mayista gitmistik memnun kaldik. Twmmuzda da gittik delirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…